O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Re: Απάντηση: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες!
Τακη, καλοριζικος και σε εσενα! Λογικα εχεις γραψει περισσοτερες ωρες οποτε περιμενουμε και αλλες "follow up" εντυπωσεις...

Γιαννη, εβαλα τελικα μια Nvidia 430 η οποια παραδοξως δουλευει αψογα.. Εχουν περασει οι εποχες που οι drivers της Nvidia ηταν για τα μπαζα.
Το setup για 3D ειναι ως εξης: HTPC -Pioneer LX73- JVC X3.
Τον lumagen radiance τον εχω προς στιγμην εκτος, μεχρι να αναβαθμιστει το firmware του ωστε να ειναι συμβατο με την nvidia στα 1080p24 Frame Packing (αναμενεται συντομα απο οτι εγραψαν).

Ωραια, τουλαχιστον γλυτωσες απο ακριβες καρτες.
Καλωδια αυτα που ειχες ?
Για πες εντυπωσεις για 3D αλλα και για 2D ?
Tι σε χαλασε και τι σου εκανε εντυπωση στο χωρο σου πια?

Καλοριζικος! Ευχομαι να σου χαρισει πολλες χιλιαδες ωρες ψυχαγωγιας!

Κωστα Σταθη & Χρηστο thanks, και στα δικα σας! ;)

Ωραια, τουλαχιστον γλυτωσες απο ακριβες καρτες.
Καλωδια αυτα που ειχες ?
Για πες εντυπωσεις για 3D αλλα και για 2D ?
Tι σε χαλασε και τι σου εκανε εντυπωση στο χωρο σου πια?

Γιαννη, τα καλωδια που ειχα χρησιμοποιησα χωρις κανενα προβλημα.

Τωρα εντυπωσεις...

Σε 2D ο νεος προβολεας εχει λιγο καλυτερο μαυρο απο τον παλιο και μαλλον λιγο περισσοτερο φως στο normal mode, ενω σιγουρα περισσοτερο φως στο high. Κατα τα αλλα, μολις ρυθμιστει με τον lumagen δεν περιμενω δραματικες αλλαγες σε σχεση με τον HD-1. Αυτο ομως που απολαμβανω ειναι τα ηλεκτροκινητα "καλουδια" (κλεισιμο φακου, lens shift, zoom, focus) και την απολυτα αθορυβη λειτουργια του σε normal (low lamp) mode.
Το μονο ισως που με χαλασε ελαφρα ειναι οι μεγαλυτερες διαστασεις του απο τον HD-1 και το οτι ειναι λιγο πιο ασχημος (ευτυχως πολυ πιο ομορφος απο την αμεσως προηγουμενη γενια των 350/750 :D )
Σε 3D ειδα οτι ειχα δει και στον Χ7: Πολυ καλη αισθηση 3D, μηδαμινο εως ελαχιστο crosstalk και επαρκη φωτεινοτητα..Βεβαια, οσο η λαμπα θα γερνα, αυτο θα αλλαξει σιγουρα οποτε αρχιζω να σκεφτομαι μηπως πρεπει να προμηθευτω μια οθονη με υψηλοτερο gain ωστε οταν η λαμπα ειναι φρεσκια να παιζω με κλειστη ιριδα και οταν "ψοφαει" να την ανοιγω σταδιακα..
Επισης, στο θεμα crosstalk παρατηρησα οτι εξαρταται πολυ απο το υλικο: Σε καλα transfers οπως το Avatar και το Legend of the Guardians ειναι "αορατο". Σε λιγοτερο καλα οπως το "Despicable me" που ειδα χθες, κανει την εμφανιση του που και που..
Σε γενικες γραμμες, ο Χ3 εκατσε "κουτι" στο συστημα μου, μιας που λογω lumagen δεν ανησυχω για την απουσια CMS απο τα ρυθμιστικα του προβολεα, μιας που ο Μανωλης θα μπορεσει να τον φερει αριστα με το κορυφαιο CMS του Lumagen το οποιο μαλιστα λειτουργει και σε 3D!

Τακη, μην απαντας στον ΡομποΤζον, όσο απαντας τόσο θα ρωταει.

Βαλτον στον "automator''.

:p

Απάντηση: Re: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Τι επεξεργαστη εχεις ?
Η nvidia κανει hardware acceleration ?

Ο επεξεργαστης ειναι ενας core2duo 3ετιας αλλα ευτυχως η Nvidia εχει Hardware acceleration. Οταν δοκιμασα την 5450 επαιξε αλλα με πολλα σπασιματα λογω μαλλον αδυναμου επεξεργαστη.

Τακη, μην απαντας στον ΡομποΤζον, όσο απαντας τόσο θα ρωταει.

Βαλτον στον "automator''.

Χρειαζεται ειδικο script. Δυστυχως μονο αυτος γνωριζει πως να το κανει! :p

Re: Απάντηση: Re: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Χρειαζεται ειδικο script. Δυστυχως μονο αυτος γνωριζει πως να το κανει! :p
LOOOOL

H CPU του Τάκη ειναι ενας C2D 6600.

Δεν εχει δοκιμαστει σιγουρα αν εφταιγε αυτο για τα σπασιματα όμως (εχουν και τα players τα θεματα τους).

Ωστοσο, οντως ενας 4core ειναι πιο σιγουρη λύση.

Τακη με γειες μαναμ,τωρα βλεπω γιατι σε χασαμε απο τα court....εισαι πολυ καλυτερος στα στοκαρισματα εκτος τεραιν παρα εντος :flipout::flipout:

Λαρούκο, εχεις την εντύπωση ότι έχει στοκάρει ποτέ στη ζωή του;

Γιατί νομίζεις έχεις τους (εξωγήινους και μη) φίλους του;

Τακη με γειες μαναμ,τωρα βλεπω γιατι σε χασαμε απο τα court....εισαι πολυ καλυτερος στα στοκαρισματα εκτος τεραιν παρα εντος :flipout::flipout:

Λαρουκο ευχαριστω φιλε.. Εσυ θα περιμενεις τους 4D προβολεις, ετσι; :D

ΥΓ. Στο tennis που να με δεις βρε...Εσυ παιζεις το πρωι με τους συνταξιουχους! :p

Re: Απάντηση: Re: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

ΥΓ. Στο tennis που να με δεις βρε...Εσυ παιζεις το πρωι με τους συνταξιουχους! :p
Γιατι ξαφνικά αισθάνομαι 73 χρονών....; :p

Tι παπαριες λενε τοτε για καλωδια hdmi 1.4 κλπ ?
Η Nvidia κλειδωσε κανονικα σε 1080p 24fps (23.976)?
Περναει below black info kai above white ?

ΥΓ... θα συνεχισω να ρωταω Συριε !!! (εκτος κι αν μου κανεις δωρο εναν JVC X3 :flipout: )

Βλακειες λενε...
Η nvidia κλειδωνει κανονικα σε 23.976 και περναει video levels (σε συνδεση hdmi) χωρις κανενα προβλημα. Μαλιστα, σε αυτο τον τομεα τα παει πολυ καλυτερα απο την ΑΤΙ (δεν χρειαζεται να παιξεις με το brightness-contrast της).

Tι παπαριες λενε τοτε για καλωδια hdmi 1.4 κλπ ?
Η Nvidia κλειδωσε κανονικα σε 1080p 24fps (23.976)?
Περναει below black info kai above white ?

ΥΓ... θα συνεχισω να ρωταω Συριε !!! (εκτος κι αν μου κανεις δωρο εναν JVC X3 :flipout: )

Το 1.4 είναι απλά marketing...κανονικά ονομάζεται High speed with ethernet.Και αυτό είναι που τα διαφοροποιεί από τα ''απλά'' high speed.

Κούλη, καλορίζικος... και τρισδιάστατος....
Οι πρώτες μέρες είναι οι πιό απολαυστικές... ειδικά όσο δεν έρχεται ακόμα ο Χ9 του "άλλου"... :flipout: