Δηλαδη το πανι θα σου κοστισει 200 μονο; Η θα κανεις καλυτερο deal με τον προβολεα; Οτι κι αν αποφασισεις παντως ψαξτο πολυ γιατι τα χρηματα ειναι πολλα! Καλες αγορες!
Για βάση τι σου πρότειναν? Ξέρει κανείς αν αυτή http://www.apothema.gr/Product/5-1-309-51898/Omnimount/PMD-2.html ταιριάζει σίγουρα στον προβολέα γιατί αυτή σκέφτομαι να πάρω?
E κάπου τόσο κάνει το πανί αυτό. Δες, http://www.skroutz.gr/c/246/othones-provolis.html?keyphrase=Plazza+II+200C
Με τον προβολέα θεωρείται σαφώς πολύ καλύτερο το deal των 10 άτοκων απο τις 10 έντοκες, και ας παίρνω μόνο το προβόλι και τίποτε άλλο. Σ'ευχαριστώ πολύ θα είμαστε σε επικοινωνία!
Με τον πωλητή που επικοινώνησα μου είπε ότι δεν έχει βγει βάση για τον X3. Προσωπικά και επειδή σκέφτομαι για τοίχο και όχι οροφή θα πάω στα IDEA και θα πάρω 2 γάμμα με γερές βίδες και μία βάση-ράφι ξύλινη και τέλος. Φτηνά και ωραία.
Το νου σου με το θέμα ράφι, ο προβολέας πρέπει να είναι σχεδόν στο μέσο του πανιού. Το lens shift που αναγράφουν οι προδιαγραφές του προβολέα είναι για να έχεις τον προβολέα ανάποδα... Όταν πατάει στα πόδια του έχει μικρό lens shift.
Κάτι άλλο που με προβληματίζει..
Στα 3,8 μέτρα που είναι η απόσταση προβολέα πανιού (εγώ θα είμαι στα 3 περίπου), μήπως θα υπάρχει θέμα μεγάλης φωτεινότητας με τον συγκεκριμένο προβολέα ή δεν θα έχω θέμα?
Κάτι άλλο που με προβληματίζει..
Στα 3,8 μέτρα που είναι η απόσταση προβολέα πανιού (εγώ θα είμαι στα 3 περίπου), μήπως θα υπάρχει θέμα μεγάλης φωτεινότητας με τον συγκεκριμένο προβολέα ή δεν θα έχω θέμα?
Ραφι εχω κι εγω στο τοιχο με τον hd350, αλλα αναποδα (γιατι ειναι ψηλα).
Καλο ειναι να μη χρησιμοποιεις πολυ offset γιατι μπορει να προκυψει μειωση ποιοτητας στην εικονα.
To ραφι , σε σχεση με το πανι , ειναι περιπου στο μεσο του (στο υψος) ?
Αν ναι, τοτε δεν εχεις προβλημα... μπορεις να το βαλεις κανονικα.
Εμενα το ραφι ειναι πολυ ψηλα, στο υψος του πανω μερους του πανιου , οποτε δε πορουσα να το βαλω κανονικα και το εβαλα αναποδα( πανω στο ραφι, σε μικρες βασουλες απο καουτσουκ).
Έχω 2 επιλογές. Η μία θα είναι να το βάλω ακριβώς απέναντι απο το κέντρο (ύψους) του πανιού αλλά δεν θα είναι στο κέντρο όσον αφορά το πλάτος του. Λογικά δεν υπάρχει θέμα σε αυτό έτσι?Σαν τοποθέτηση θα είναι λίγο πιο πάνω απο το κεφάλι μου και πίσω απο τον καναπέ.
Η άλλη επιλογή θα είναι τοποθετημένος στο κέντρο όσον αφορά το πλάτος του πανιού αλλά δεν θα είναι ακριβώς κεντραρισμένο όσον αφορά το ύψος του.Θα είναι λίγο πιο πάνω. Και θα είναι πιο ψηλά απο το κεφάλι μου σε σχέση με την πρώτη περίπτωση.
Η αιτία όλων αυτών είναι ένα κάδρο στον τοίχο που μας περιορίζει σε αυτές τις 2 επιλογές.
Ποια πιστεύεις ότι είναι η πιο ενδεδειγμένη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.