Έγω πάλι δεν κατάφερα να δω σε full κάδρο 3d με το TMT5. Αντίθετα τα κατάφερα με το powerdvd, αλλά έχασα τον bitstream ήχο!
Nektar καλορίζικος. Στην αρχή ούτε εγώ μπορούσα να δουλέψω το powerdvd. Πρέπει να πας και να βάλεις manually το 3d set up σου. Στο automatic ούτε σε μένα δούλεψε.
μερικές ερωτήσεις πριν την αγορά
1) υπάρχει και emitter σε λευκό χρώμα (καθ´οτι θα αγοράσω τον λευκό)
2) τα 3D γυαλιά της JVC αξίζουν τα λεφτά τους, είναι τα μόνα συμβατά ή προτείνετε κάποια άλλα?
3) κάποια βάση που να προτείνετε για στήριξη σε οροφή - μπετόν?
Γεια σε όλους. Είμαι σχετικά νέος με την βιντεοπροβολή, με τον jvc x3 στο σπιτι μου σε ένα τυπικό σαλόνι, με οθόνη projecta slim. Εχω διαβάσει πολλά σχετικά με τον προβολέα και γενικά για το σινεμά στο σπίτι. Είμαι φανατικός με τον ήχο και την εικόνα. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας σχετικά με τις ρυθμίσεις του προβολέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Γεια σε όλους. Είμαι σχετικά νέος με την βιντεοπροβολή, με τον jvc x3 στο σπιτι μου σε ένα τυπικό σαλόνι, με οθόνη projecta slim. Εχω διαβάσει πολλά σχετικά με τον προβολέα και γενικά για το σινεμά στο σπίτι. Είμαι φανατικός με τον ήχο και την εικόνα. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας σχετικά με τις ρυθμίσεις του προβολέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
μερικές ερωτήσεις πριν την αγορά
1) υπάρχει και emitter σε λευκό χρώμα (καθ´οτι θα αγοράσω τον λευκό)
2) τα 3D γυαλιά της JVC αξίζουν τα λεφτά τους, είναι τα μόνα συμβατά ή προτείνετε κάποια άλλα?
3) κάποια βάση που να προτείνετε για στήριξη σε οροφή - μπετόν?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.