O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Μερσί. :grinning-smiley-043

Έτσι πληροφοριακά με powerdvd δεν κατάφερα να δω 3D. Μόνο με TotalMedia 5.

Η Έλλειψη ελληνικών υποτίτλων σε όλα τα 3D είναι ένα μικρό προβληματάκι (όχι για μένα αλλά για τους επισκέπτες περισσότερο)

Έγω πάλι δεν κατάφερα να δω σε full κάδρο 3d με το TMT5. Αντίθετα τα κατάφερα με το powerdvd, αλλά έχασα τον bitstream ήχο!
Nektar καλορίζικος. Στην αρχή ούτε εγώ μπορούσα να δουλέψω το powerdvd. Πρέπει να πας και να βάλεις manually το 3d set up σου. Στο automatic ούτε σε μένα δούλεψε.

Απάντηση: Re: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Έγω πάλι δεν κατάφερα να δω σε full κάδρο 3d με το TMT5. Αντίθετα τα κατάφερα με το powerdvd, αλλά έχασα τον bitstream ήχο!
Nektar καλορίζικος. Στην αρχή ούτε εγώ μπορούσα να δουλέψω το powerdvd. Πρέπει να πας και να βάλεις manually το 3d set up σου. Στο automatic ούτε σε μένα δούλεψε.

Σε ευχαριστώ!

Θυμάσαι τι έχεις βάλει στο manual να δοκιμάσω κι εγώ?

Τάκη δεν τα κατάφερα με το powerdvd.

Μια χαρά είμαι με το TMT

Να πω και λίγο τις εντυπώσεις μου.

Το 3D είναι καταπληκτικό. Δεν με κουράζει όπως περίμενα και σαφέστατα μεταξύ 3D και 2D για μια ταινία θα προτιμούσα το 3D. Σε κάποιο δισκάκι είχε trailer από τους καινούριους πειρατές της καραϊβικής. Έπαθα πλάκα!!!!

Το 2D δεν θα ήθελα να το κρίνω ακόμα. Θα περιμένω ρύθμιση από Μανώλη (μάλλον όμως με lumagen) για να πω με βεβαιότητα. Αρρύθμιστος δεν με έχει εντυπωσιάσει για να πω την αλήθεια σε σχέση με τον προβολέα που είχα (sony vw60). Έχει πάντως σίγουρα περισσότερο φως πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ.

Αυτά προς το παρόν -bye-

Ποτε σου ειπα βρε να βαλεις Powerdvd? Ειπαμε, TMT rules! :p
Για το 2D περιμενε τον Μανωλη και θα καταλαβεις.. .;)

μερικές ερωτήσεις πριν την αγορά

1) υπάρχει και emitter σε λευκό χρώμα (καθ´οτι θα αγοράσω τον λευκό)
2) τα 3D γυαλιά της JVC αξίζουν τα λεφτά τους, είναι τα μόνα συμβατά ή προτείνετε κάποια άλλα?
3) κάποια βάση που να προτείνετε για στήριξη σε οροφή - μπετόν?

Γεια σε όλους. Είμαι σχετικά νέος με την βιντεοπροβολή, με τον jvc x3 στο σπιτι μου σε ένα τυπικό σαλόνι, με οθόνη projecta slim. Εχω διαβάσει πολλά σχετικά με τον προβολέα και γενικά για το σινεμά στο σπίτι. Είμαι φανατικός με τον ήχο και την εικόνα. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας σχετικά με τις ρυθμίσεις του προβολέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

2) τα 3D γυαλιά της JVC αξίζουν τα λεφτά τους, είναι τα μόνα συμβατά ή προτείνετε κάποια άλλα?

1) όχι, μόνο μαύρο...
2) είναι η καλύτερη επιλογή γιατί έχουν την ίδια πολικοτητα με τον προβολέα=μεγαλύτερη φωτεινοτητα
3)Εδώ έχουμε θέμα, εγώ έκανα custom made βάση..

Καλώς ήρθες!
Το καλύτερο που μπορείς να κανείς όταν έχεις έναν τόσο καλό προβολεα είναι να μιλήσεις με τον Κο Καστρουνή για μια επαγγελματική ρύθμιση.
Θα τον βρεις στο φόρουμ μας και στο www.perfectimage.gr .

Γεια σε όλους. Είμαι σχετικά νέος με την βιντεοπροβολή, με τον jvc x3 στο σπιτι μου σε ένα τυπικό σαλόνι, με οθόνη projecta slim. Εχω διαβάσει πολλά σχετικά με τον προβολέα και γενικά για το σινεμά στο σπίτι. Είμαι φανατικός με τον ήχο και την εικόνα. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας σχετικά με τις ρυθμίσεις του προβολέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Last edited:

Φίλε μου, ότι ρυθμίσεις και να σου πουμε, δεν θα κάνουν γιατί ο κάθε χώρος/οθόνη επιδρά στην εικόνα. Το καλύτερο που μπορείς να κανείς είναι να φέρεις κάποιον επαγγελματία όπως ο Καστρουνης για ρύθμιση. Θα δεις μεγάλη διάφορα..

Αυτή εδώ η οθόνη κάνει για τον X3 χωρίς καμιά πατέντα. Αυτήν έχω βάλει

http://www.skroutz.gr/c/487/baseis-protzektora.html?keyphrase=omnimount+pmd-2