O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Συστημα προβολεας jvc Χ3 ,pioneer bdp 430 .Νοικιασα το piranha 3D και δεν εχω 3D.Τι μπορει να φταιει ?Δοκιαμασα ολες τις πιθανες ρυθμισεις ...αλλα τιποτα!

nektar, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ωστόσο, η συγκεκριμένη βάση έχει μεγάλο μήκος και ακόμα και στην κοντύτερη της θέση κατεβάζει αρκετά χαμηλά τον προβολέα. Σε ένα υπόγειο όπως το δικό μου αρκετά χαμηλοτάβανο, τα περιθώρια είναι στενά. Κάποιος άλλος τι έχει βάλει ρε παιδιά?

nektar, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ωστόσο, η συγκεκριμένη βάση έχει μεγάλο μήκος και ακόμα και στην κοντύτερη της θέση κατεβάζει αρκετά χαμηλά τον προβολέα. Σε ένα υπόγειο όπως το δικό μου αρκετά χαμηλοτάβανο, τα περιθώρια είναι στενά. Κάποιος άλλος τι έχει βάλει ρε παιδιά?

Κι εγώ πατέντες έκανα δυστυχώς. Αγόρασα αυτήν εδώ. Αλλά χρειάστηκε να φτιάξω νέες βίδες που να πιάνουν πάνω στον προβολέα (οι υπάρχουσες ήταν κοντές). Επιπλέον λόγω βάρους του προβολέα η βάση γέρνει ελαφρώς κι έπρεπε να βάλω κόντρες. Η λύση που σου πρότειναν τα παιδιά νομίζω είναι η πλέον ιδανική.

Ερώτηση. Την κάρτα εγγύησης που έχει μέσα χρειάζεται να την συμπληρώσουμε και να την στείλουμε κάπου? Ή απλά την συμπληρώνουμε? Χρειάζεται και σφραγίδα από το κατάστημα αγοράς?

Βρε παιδια θα μου απαντησει κανεις, αν απο τις ταινιες που υπαρχουν στο βιντεο κλαμπ ,εχει δει κανεις 3D στον προβολεα ?Εχω δοκιμασει το piranha 3D και το resident evil 3D και φυσικα πουθενα 3D .Help please !

Απάντηση: Re: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Βρε παιδια θα μου απαντησει κανεις, αν απο τις ταινιες που υπαρχουν στο βιντεο κλαμπ ,εχει δει κανεις 3D στον προβολεα ?Εχω δοκιμασει το piranha 3D και το resident evil 3D και φυσικα πουθενα 3D .Help please !

Μου κανει εντυπωση οτι βρηκες ταινια 3D για ενοικιαση. Πριν μια βδομαδα πηγα σε 2 γνωστες αλυσιδες και μου ειπαν οτι δεν εχουν φερει ακομα...

Re: Απάντηση: Re: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Μου κανει εντυπωση οτι βρηκες ταινια 3D για ενοικιαση. Πριν μια βδομαδα πηγα σε 2 γνωστες αλυσιδες και μου ειπαν οτι δεν εχουν φερει ακομα...

Σε Imagine βρήκα πριν 1 βδομάδα το Oceanworld 3D. Έχουν αρχίσει να έρχονται σιγά σιγά μάλλον.

Ακομα δε μου λυσατε την απορια γιατι τα 2 αυτα blu-ray 3D της odeon δεν παιζουν 3D.Κατεβαζω ενα 3D side by side mkv αρχειο να δω αν αυτο θα παιξει 3D...
Αν τα μυνηματα μου ειναι offtopic παρακαλω να τα μεταφερετε αλλου , γιατι μαλλον δεν ειναι προβλημα του προβολεα.Παντως ειναι ενδιαφερον κανενας απο αυτους που τον αγορασαν δεν παιρνουν εργα 3d ?

Απάντηση: Re: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Ακομα δε μου λυσατε την απορια γιατι τα 2 αυτα blu-ray 3D της odeon δεν παιζουν 3D.Κατεβαζω ενα 3D side by side mkv αρχειο να δω αν αυτο θα παιξει 3D...
Αν τα μυνηματα μου ειναι offtopic παρακαλω να τα μεταφερετε αλλου , γιατι μαλλον δεν ειναι προβλημα του προβολεα.Παντως ειναι ενδιαφερον κανενας απο αυτους που τον αγορασαν δεν παιρνουν εργα 3d ?

Kαι κάπου αλλού διάβασα ότι υπήρχε πρόβλημα με 3d blue ray της odeon με lg player όμως και χρειάζονταν αναβάθμιση στο firmware. Προσωρινά είχε λύσει ο φίλος το πρόβλημα ξεκινώντας την αναπαραγωγή σε 2d και μετα το γύριζε σε 3d. Πάντως σίγουρα είμαστε off topic διότι μάλλον θέμα player είναι.

Re: Απάντηση: Re: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Kαι κάπου αλλού διάβασα ότι υπήρχε πρόβλημα με 3d blue ray της odeon με lg player όμως και χρειάζονταν αναβάθμιση στο firmware. Προσωρινά είχε λύσει ο φίλος το πρόβλημα ξεκινώντας την αναπαραγωγή σε 2d και μετα το γύριζε σε 3d. Πάντως σίγουρα είμαστε off topic διότι μάλλον θέμα player είναι.

Δε νομιζω να ειναι θεμα player ,εχω δοκιμασει να το βαλω 2d και μετα να το αλλαξω σε 3d καθως και update firmware αλλα τιποτα.Θα ενημερωσω για το mkv αρχειο μολις καταφερω να το δω ...:bigcry:

Καλημέρα φίλε μου. Κάπου στα menu του jvc μέσα απο hdmi επιλέγεις τον τρόπο προβολής 3d. Έχει (αν θυμάμαι καλά) auto,frame packing,side by side και up down. Επέλεξε απο εκεί. Λογικά θα βρείς λύση έτσι.

Ενα αποσπασμα του review οπου αναφερεται στο ποσο καλα δενει ο Lumagen με τον JVC οπως πολλες φορες εχουμε αναφερει εδω μεσα:

During the later part of the review, I decided to add a Lumagen Radiance Mini-3D video processor (1,378.53 ) into my system. Since the DLA-X3 doesn’t have a built-in color management system, I wanted to see how it would look with a perfect calibration.

The Lumagen is a fantastic piece that allows for parametric gray-scale/gamma calibration and a full color management system. This let me dial in the DLA-X3’s color gamut, gray scale, and gamma to perfection. While the DLA-X3 was already quite good with its base settings, the refinement that the Lumagen Mini-3D provided took it one level higher, with perfect color rendition and perfect linear gamma tracking. This is an option that you should definitely consider if you want to get the most out of the DLA-X3 but don’t want to spend the extra money on the DLA-X7. With the Lumagen, you can also do a full calibration for 3D, something that even the upper end of the JVC line lacks. After my time with the Lumagen Mini-3D, I decided that my system couldn’t be without it, and I’ve added it to my reference setup.

Γενικά είναι φοβερό το προβόλι. Όσοι έχουν έρθει σπίτι μου για σινέ προβολές έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι με την εικόνα και την κίνησή του. Αν είχε και λίγο παραπάνω φωτεινότητα.. χωρίς να σημαίνει ότι δεν την θεωρώ επαρκή, αλλά πάντα ζητάμε το τέλειο για τα μάτια μας..

Αυτή την στιγμή βλέπω στις 106'' και δεν θέλω να ξαναδώ ταινία όυτε στις 50'' ούτε στις 65'' και φυσικά ούτε στο σινεμά . Είναι αυτό που λέγαμε και εξαρχής περί προβολέων ότι είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. Once at a projector , you never go back (at a TV..)

Ετσι....

Ενα αλλο ενδιαφερον σχολιο ειναι για την εξαιρετικη απόδοση του προβολεα σε 3D:

To say I was impressed would be an understatement. JVC has done a phenomenal job in its implementation of 3D with this freshman effort. I can honestly say I’m more impressed with the DLA-X3’s 3D performance than any 3D I’ve ever seen at a commercial theater. One of my biggest complaints at the local cinema is the toll 3D takes on the image’s overall sharpness. That’s not the case here. The JVC didn’t seem to give up anything in terms of sharpness and detail with 3D playback. The only noticeable compromise was brightness. We see this in commercial cinema projection as well; you just lose a lot of brightness when you use glasses.

Γενικά είναι φοβερό το προβόλι. Όσοι έχουν έρθει σπίτι μου για σινέ προβολές έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι με την εικόνα και την κίνησή του. Αν είχε και λίγο παραπάνω φωτεινότητα.. χωρίς να σημαίνει ότι δεν την θεωρώ επαρκή, αλλά πάντα ζητάμε το τέλειο για τα μάτια μας..

Αυτή την στιγμή βλέπω στις 106'' και δεν θέλω να ξαναδώ ταινία όυτε στις 50'' ούτε στις 65'' και φυσικά ούτε στο σινεμά . Είναι αυτό που λέγαμε και εξαρχής περί προβολέων ότι είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. Once at a projector , you never go back (at a TV..)

+1.000:afro:

Re: Απάντηση: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Ετσι....

Ενα αλλο ενδιαφερον σχολιο ειναι για την εξαιρετικη απόδοση του προβολεα σε 3D:

To say I was impressed would be an understatement. JVC has done a phenomenal job in its implementation of 3D with this freshman effort. I can honestly say I’m more impressed with the DLA-X3’s 3D performance than any 3D I’ve ever seen at a commercial theater. One of my biggest complaints at the local cinema is the toll 3D takes on the image’s overall sharpness. That’s not the case here. The JVC didn’t seem to give up anything in terms of sharpness and detail with 3D playback. The only noticeable compromise was brightness. We see this in commercial cinema projection as well; you just lose a lot of brightness when you use glasses.
Παντως αν ο χ4 εχει και λιγο παραπανω φωτεινοτητα,θα γινει add to cart...