Ντίνο, κάνε μου μιά χάρη φίλε.
Την άλλη φορά που θα τον ξαναβάλεις άνοιξέ τον για λίγο (στα 3 μέτρα) και πες μου πως παίζει. Αντέχει από άποψη φωτεινότητας.
Ντίνο μην μπαίνεις στον κόπο να μετακινείς τον προβολέα σου πέρα δώθε. Όπως
τον έχεις εκεί τοποθετημένο, απλά άνοιξε το ζουμ και ας βγει η εικόνα έξω από την οθόνη.Δώσε καμιά 30ριά πόντους ακόμα και πες μου αν θα μπορούσε να παίξει αξιοπρεπώς σε αυτές τις ίντσες.Από άποψη φωτεινότητας μιλάω πάντα αν επαρκεί το φως. Εγώ θα τον τοποθετήσω στα 5,5μέτρα από το πανί.
Τί εννοείς όταν λες οτι στα 6 μέτρα που θα τον βάλεις δεν είναι και η καλύτερη τοποθέτηση;
θενκς Ντίνο.
Με γειά με γειά!Αίντε καλές προβολές - μια απορία εχω μονο..
σε μια φωτογραφία που ο προβολέας είναι συνδεδεμενος στο dvd player, ..τι καλόδιο είναι αυτο που βλέπω; :/ μοιάζει παρα πολυ σε UTP .. hdmi είναι; (δεν είχα την ευκαιρία ακόμα να βάλω hdmi)
Επίσης - ασχετο... ωραίο σπίτι/τοποθεσία πανιού/me likes
Συμφωνώ απόλυτα Θωμά.Αυτά τα περί φωτεινότητας είναι πολύ σχετικά ανάλογα με το κάθε προβόλι και τον κάθε χώρο προβολής και σηκώνουν πολλές κουβέντες.Γιά παράδειγμα στον χώρο μου ο Pearl έπαιζε στις 123 ίντζες απο 5,30 μέτρα απόσταση χωρίς κάποιο πρόβλημα φωτεινότητας, και ας έλεγαν ότι δεν κάνει πάνω απο 100 ίντζες...
Γιαννη ... γιατι λες επαιζε .;;; τωρα εχεις παρει κατι αλλο ;;;;
παει ο Περλ ;;![]()
Ποιος ξερει, εξαλλου απο οτι λενε σε αλλο ποστ, δεν ειναι και τοσο καλη αγορα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.