ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

Ο ´Σεβασμός´και οι ´νομοταγείς πολίτες´και η ´υπακοή στούς νόμους´και ´νά παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία αμα εντοπίζουμε κανεναν κακό´..

Ολα αθώα και ουδέτερα γιά ένα αθώο και ουδέτερο Κράτος.
Οι Κακοί Ανθρωποι που κάνουν Κακό στο Καλό Κράτος πού τούς Αγαπάει ολους και θέλει το Καλό Ολων,αλλά οι Κακοί Ανθρωποι έχουν Χαλασμένες Ψυχές.
Καλημέρα.-bye-

Εγω πιστευω οτι οι ανθρωποι δεν ειναι κακοι,ακομα και αν κανουν πραματα που δε συμφωνω.Και εγω ο ιδιος κανω πολλα πραματα που δε πρεπει.Επισης πιστευω,αν και δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερως,οτι και το κρατος θα μπορουσε να ειναι πολυ καλητερο,να κανει πιο πολλα πραγματα για τους πολιτες για πολλα θεματα.
Απλα πιστευω ο κοσμος εχει λιγο χασει την ηρεμια του και την προσωπικοτητα του λογω της μοδας,του μαρκετινκ,των υλικων αγαθων.Καπως η ζωη μας εχει παρει λιγο ενα λαθος δρομο μου φαινεται.

Αλλα δε θελω να πω οτι ολα τελειωσαν,η οτι το κρατος δεν εχει ευθυνες,αλοιμονο.Απλα ο τροπος που γραφω ισως εδειξε αυτο.

Re: Απάντηση: ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

Δεν πάμε σε καμιά παραλία και να το ξαναπιάσουμε απο Σεπτέμβρη;

Πολυ καλη προταση!

Να πάμε τότε ολοι Κατηχητικό μπάς και μάς βρούνε πού πήγε η Ψυχή μας.

Τι ειναι οι Κανόνες??
Οι Δέκα Εντολές τής Παλαιάς Διαθήκης ειναι??

Έχεις ''λυσσάξει'' σήμερα.

Ήθελα να ήξερα τι ακούς από το πρωί....

Το Κατά Ματθαίον του Μπαχ???:D:D:grinning-smiley-043

Clash :grandpa:
The Guns Of Brixton.:D:D:flipout::flipout::flipout:

Παιδιά του Κατηχητικού......δεν το συζητάω!!!!!!!

attachment.php

:flipout::flipout::flipout:

Attachments

• clash-the-band-6500016.jpg
    clash-the-band-6500016.jpg
    34.4 KB · Views: 37
Παιδια,εδω στο Ηρακλειο Κρητης κανει αρκετη ζεστη,στην αθηνα?κατι ειπατε για 42 βαθμους?(να πουμε κατι να ελαφρυνει λιγο το κλιμα!)

Εδώ έχει 25 βαθμούς και περνάμε φίνα!!!

Τι?Φευγω το βραδυ κ'ερχομαι!!!:laugh:

Αστον να εκφραστεί βρε ... Ότι και να ακούει καλό του κάνει.
Θα αρχίσω να τον ξαναγαπάω μου φαίνεται...:grinning-smiley-043 -bye-

Δεν μπορώ τίς Απιστίες...:flipout::flipout:
Είσαι πολύ Γυρίστρας.:grandpa:
Την μιά αγαπάς τον έναν τήν μια τον άλλον..:guitarist::guitarist::flipout::grinning-smiley-043

Λέγεται Air Condition και μπορείτε να το προμηθευτείτε σε καταστήματα με ηλεκτρικά.
Με ένα πανέξυπνο τρόπο, το μηχάνημα αυτό, ρίχνει την θερμοκρασία του σπιτιού μας ενώ ταυτόχρονα αυξάνει του γείτονα...

Με ενα σμπάρο δυό τριγώνια!!!

Λέγεται Air Condition και μπορείτε να το προμηθευτείτε σε καταστήματα με ηλεκτρικά.
Με ένα πανέξυπνο τρόπο, το μηχάνημα αυτό, ρίχνει την θερμοκρασία του σπιτιού μας ενώ ταυτόχρονα αυξάνει του γείτονα...

Μην ξεχάσεις να το ανάβεις και στο αυτοκίνητο για να ''την λες'' και στα φανάρια!!!!!:idea::idea:

:flipout:

Status
Not open for further replies.