Ο κόσμος της πλαζ (2013) ....

Σαν κανονικά μαγιω μου μοιάζουν αυτά. ..
Προφανώς, το κόψιμο κάνει τη διαφορά, αλλά και πάλι, τι θα είχαμε να λέμε και να πουλάνε......:Banane0:

Αυτή την μαλ@κία με τα μπραζίλ ποτε δεν κατάλαβα και εγώ γιατι και πώς ,, κάτι σαν βράκι ντεμί είναι , μέχρι και διαφωνίες με τοις πελάτισες είχα ,, μεγάλες στιγμές !

ναι πουλάγα βρακιά :afro:

είσαι πολύ μπροστά ρε φιλαράκι, σε χαίρομαι! :SFGSFGSF:

Δεν είναι τάνγκα, δεν είναι στρινγκ, είναι αυτό το πρόστυχο το "είμαι κανονικό μαγιώ με λιγότερο ύφασμα"

Δεν είναι να είσαι μπροστά. ..
Να έχεις κόρη είναι. ..

Δημητρη, ξερεις γιατι ΔΕΝ θα σε λυπησω ?
Γιατι το κινητο μου δεν εχει καμερα να σου δειξω κατι 18χρονα, εδω περα :laugh:

(σκυλομετανιωνιω ... που εχω τοσο αρχαιο κινητο ... :icon15:)

Σημάδια της οικονομικής κρίσης είναι όλα αυτά κακοπροαίρετοι. Που να βρει λεφτά μια άνεργη κοπέλα για κανονικό μαγιό; Ενα κορδονάκι και ένα κομάτι ύφασμα είναι πολύ φτηνότερα, μπορεί να το φτιάχνουν και μόνες τους από κομάτια ύφασμα απο τα ρουχα της συχωρεμενης της γιαγιας...Αν υπήρχαν λεφτά όλες με ολόσωμο θα κυκλοφορουσαν.

ΙΜΗΟ το χειρότερο πράγμα που βλέπω στη παραλία είναι χρήστες anavar, winstrol, trenbolone, clenbuterol κτλ
Και από άτομα που δεν έχουν ιδέα που μπλέκουν και δεν έχουν ούτε το μυαλό, ούτε την πειθαρχεία να κάνουν μια σωστή δίαιτα.
Δεν μιλκάω καν για ένα σωστό κύκλο.
Για 20-30 like στο facebook παίζουν τη σπλήνα τους, τα νεφρά τους , τη ζωή τους γενικότερα κορώνα γράμματα.

Last edited:
Μου φαινεται ή το νημα απογειωθηκε και απο τα στραβα περασαμε στα θανατηφορα...κορμια. :violent-smiley-030:
Βεβαια εισαστε και υποκριτες. Το πηγατε σιγα σιγα του τυπου: αισχος τα ξεκολα και φτασατε να συζητατε για φωτογραφιες απο κινητα κλπ. :Banane0:

Ηξερε τι εκανε ο SR71B μου φαινεται. Προσχεδιασμενο το ειχε. :laugh:

Παντως και εγω απο περιεργεια θα ηθελα να δω φωτογραφιες απο τις παραλιες που επισκεφθηκατε.! :rolleyes:

ΙΜΗΟ το χειρότερο πράγμα που βλέπω στη παραλία είναι χρήστες anavar, winstrol, trenbolone, clenbuterol κτλ
Και από άτομα που δεν έχουν ιδέα που μπλέκουν και δεν έχουν ούτε το μυαλό, ούτε την πειθαρχεία να κάνουν μια σωστή δίαιτα.
Δεν μιλκάω καν για ένα σωστό κύκλο.
Για 20-30 like στο facebook παίζουν τη σπλήνα τους, τα νεφρά τους , τη ζωή τους γενικότερα κορώνα γράμματα.

Τι είπες βρε Αλέξανδρε τώρα?? Ρίξε και μια μετάφραση....τώρα τελειώνω την διάλεκτο Βας...δεν ξέρω πολλές ξένες γλώσσες!!-bye-

Προφανώς ειναι αυτές οι αηδίες που παίρνουν οι body builders και καίνε λιποι παίρνουν όγκο, χάνουν μέση βρίσκουν άκρη... Στο τέλος πεθαίνουν.

Προς Ραφήνα μεριά που πήγα σήμερα, έπεσε πολύ minikini...
Πρώτη φορά το είχα δει στη Πάρο το 2007.
Soon in a beach near you...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πάνε αποδυτήρια για να τα βάλουν/βγάλουν...
Λίγη μυωπία να έχεις δεν θα καταλάβεις τη διαφορά!

Απάντηση: Re: Ο κόσμος της πλαζ (2013) ....

Προς Ραφήνα μεριά που πήγα σήμερα, έπεσε πολύ minikini...
Πρώτη φορά το είχα δει στη Πάρο το 2007.
Soon in a beach near you...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πάνε αποδυτήρια για να τα βάλουν/βγάλουν...
Λίγη μυωπία να έχεις δεν θα καταλάβεις τη διαφορά!

Έχεις δει ποτέ γυναίκα να φοράει ή να μην φοράει κάτι πριν κοιταχθεί στον καθρέφτη??-bye-

Δημητρη, ξερεις γιατι ΔΕΝ θα σε λυπησω ?
Γιατι το κινητο μου δεν εχει καμερα να σου δειξω κατι 18χρονα, εδω περα :laugh:

(σκυλομετανιωνιω ... που εχω τοσο αρχαιο κινητο ... :icon15:)

Αμ δεν κατάλαβες τι είπα. ..

Αν κατάλαβα καλά ...................... όταν μιλάτε για σκοινάκια .................... η φώτο που παραθέτω είναι σωστή???? :ears:

str.jpg

Και αν μου επιτρέπει ο καλός Κύριος που ξεκίνησε αυτό το "καλλιτεχνικό" θέμα ..................... μπορώ να στείλω μερικές φώτο από την Σκανδιναυία??? :ADFADF1:

Αν κατάλαβα καλά ...................... όταν μιλάτε για σκοινάκια .................... η φώτο που παραθέτω είναι σωστή???? :ears:

Και αν μου επιτρέπει ο καλός Κύριος που ξεκίνησε αυτό το "καλλιτεχνικό" θέμα ..................... μπορώ να στείλω μερικές φώτο από την Σκανδιναυία??? :ADFADF1:

Άσε είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και θα πάθουμε και τίποτα. Εδώ είναι για μας αλλά άντε να φτάσεις

ξέρω ξέρω περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.

Δημητρη, οντως δεν καταλαβα ... αν θες μου εξηγεις -bye-

Παντως, οι κ@λοι ειναι ενα απο τα αξιοθεατα της πλαζ (το βασικοτερο η οχι ... εσεις το κρινετε).
Το αλλο βεβαια ... ειναι αυτη η ΤΑΧΑ ΜΟΥ απελευθερωμενη ηθικη και συμπεριφορα που καταληγει σε
φαρσοκωμωδια και τσιρκουλοκατασταση. Ολοι ... ειναι ... καπως !!!! Μπορουν δεν μπορουν :p :p :p
Θελουν δεν θελουν :laugh:

Ας πουμε ... ενω δεν εχεις σηκωθει απο καρεκλα 10 μηνες ... παιζεις ρακετες μια ωρα non-stop !!!
Eνω ζητας φωτια απο την διπλανη τυπισσα ... δεν ξερεις πως να συνεχισεις την κουβεντα ....
Και πολλα αλλα ... που δεν θελω (ακομα) να πω :p

Απο πολλες αποψεις, η ελληνικη πλαζ θυμιζει ... με το ζορι παντρεια !!!