#@george@#
AVClub Addicted Member
- 1 April 2010
- 1,998
Προφανώς, το κόψιμο κάνει τη διαφορά, αλλά και πάλι, τι θα είχαμε να λέμε και να πουλάνε......:Banane0:Σαν κανονικά μαγιω μου μοιάζουν αυτά. ..
Προφανώς, το κόψιμο κάνει τη διαφορά, αλλά και πάλι, τι θα είχαμε να λέμε και να πουλάνε......:Banane0:Σαν κανονικά μαγιω μου μοιάζουν αυτά. ..
είσαι πολύ μπροστά ρε φιλαράκι, σε χαίρομαι! :SFGSFGSF:
Δεν είναι τάνγκα, δεν είναι στρινγκ, είναι αυτό το πρόστυχο το "είμαι κανονικό μαγιώ με λιγότερο ύφασμα"
ΙΜΗΟ το χειρότερο πράγμα που βλέπω στη παραλία είναι χρήστες anavar, winstrol, trenbolone, clenbuterol κτλ
Και από άτομα που δεν έχουν ιδέα που μπλέκουν και δεν έχουν ούτε το μυαλό, ούτε την πειθαρχεία να κάνουν μια σωστή δίαιτα.
Δεν μιλκάω καν για ένα σωστό κύκλο.
Για 20-30 like στο facebook παίζουν τη σπλήνα τους, τα νεφρά τους , τη ζωή τους γενικότερα κορώνα γράμματα.
Προς Ραφήνα μεριά που πήγα σήμερα, έπεσε πολύ minikini...
Πρώτη φορά το είχα δει στη Πάρο το 2007.
Soon in a beach near you...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πάνε αποδυτήρια για να τα βάλουν/βγάλουν...
Λίγη μυωπία να έχεις δεν θα καταλάβεις τη διαφορά!
Τι είπες βρε Αλέξανδρε τώρα?? Ρίξε και μια μετάφραση....τώρα τελειώνω την διάλεκτο Βας...δεν ξέρω πολλές ξένες γλώσσες!!![]()
Δημητρη, ξερεις γιατι ΔΕΝ θα σε λυπησω ?
Γιατι το κινητο μου δεν εχει καμερα να σου δειξω κατι 18χρονα, εδω περα
(σκυλομετανιωνιω ... που εχω τοσο αρχαιο κινητο ... :icon15![]()
Τι είπες βρε Αλέξανδρε τώρα?? Ρίξε και μια μετάφραση....τώρα τελειώνω την διάλεκτο Βας...δεν ξέρω πολλές ξένες γλώσσες!!![]()
Αν κατάλαβα καλά ...................... όταν μιλάτε για σκοινάκια .................... η φώτο που παραθέτω είναι σωστή???? :ears:
Και αν μου επιτρέπει ο καλός Κύριος που ξεκίνησε αυτό το "καλλιτεχνικό" θέμα ..................... μπορώ να στείλω μερικές φώτο από την Σκανδιναυία??? :ADFADF1:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.