Ο κόσμος της πλαζ (2013) ....

Ο κόσμος της πλαζ είναι μία καλή ευκαιρία να καταλάβουμε ποια πραγματικά είναι η κοινωνία που ζούμε.

Σε όλους τους υπόλοιπους χώρους που συνυπάρχουμε με ανθρώπους απλά βρίσκουμε άτομα που έχουμε κοινά γούστα ή ανάγκες , οπότε είναι μικρόκοσμοι με ειδικές ιδιότητεςι. Δεν είναι το … πλήρες δείγμα.

Στο γήπεδο , στο θέατρο , στο σινεμά , τα πανεπιστήμια, στους χώρους εργασίας ,στα νοσοκομεία , στις εφορίες, νυχτερινή διασκέδαση κλπ . Όλα είναι τμήματα – υποσύνολα.

Η πλαζ είναι σαν την …τηλεόραση. Σου παρουσιάζει ΠΩΣ είναι το σύνολο...

Ειλικρινά πιστεύω ότι πρέπει να είναι και ο καλύτερος χώρος να κάνεις μία …δημοσκόπηση.

Συμφωνώ, όπως και ο στρατός με το δείγμα να περιορίζεται μόνο στα αρσενικά της χώρας!!

Re: Απάντηση: Ο κόσμος της πλαζ (2013) ....

Για πες βρε συμπολίτη που πήγες. Από περιέργεια δηλαδη, όχι τίποτα άλλο! :captain:
διακοπουλες έκανα σαρτη τορωνη καλαμιτσι(εκεί ανοίγει το μάτι από παράλιες και άλλα φυσικά καλούδια)... αλλά το μάτι ήταν καλλιθεα... :)

Sorry για την καθυστερηση, μολις ηρθα απο την Thea.
Ενα παραλιακι πριν τις Νεες Φωκες. Μικρο beach bar, τεραστια παραλια. Kαι ο κοσμος, κοσμιος (ουτε τσιριδες
ουτε φωνες) και ας ηταν οικογενειαρχες. Η εξυπηρετηση σωστη και γρηγορη και οι σοκολατες ... πηχτες :p
Ως συνηθως ξεμακραινω απο την παραλια για να σκαναρω οσες περισσοτερες λεπτομερειες της ακτης μπορω.
Και η ακτη ηταν τεραααααααστια.

Τα νερα δεν ηταν τοσο καθαρα. Και φοβαμαι οτι και στην Αθυτο, λιγο πιο κατω, θα ειναι το ιδιο.
Κατι σαν λασπη εχει κατακατσει στον βυθο. Ομως, αυτο που αποζημιωνει ειναι οταν βρισκεις ακτη ΑΠΑΤΗΤΗ.
Η τελωσπαντων μια ακτη που να πρεπει ο αλλος να σπασει το αμαξι (η την μηχανη) για να την πλησιασει.
Βρηκα ενα "ξεμοναχιασμα" οπου η σκια ειχε εικοσι μετρα μηκος και 3 μετρα πλατος. Το ασχημο ηταν
τα 30 λεπτα να φτασω εκει (κολυμπωντας) ... και τα 40 να γυρισω. Μου βγηκε η γλωσσα.

Το πιο αναπαντεχο ειναι οτι ΟΤΑΝ εφευγα ... ηρθε ενα τζετ-σκι με ενα ζευγαρακι, εκει περα.
Μονο απατητη δεν ηταν η παραλια :laugh: .... (ευτυχως την κρατανε καθαρη).

Last edited:
1960

View attachment 95042

2013

View attachment 95043

Μήπως βλέπετε καμιά διαφορά ??

καλά αυτά και τα 2 είναι αίσχος σούπερ αηδιαστικά ... ενώ τα μπραζιιλ :love:
brazilian-butt-lift-surgery-thailand.jpg

Κατέβηκα κάτω από το σπίτι το απόγευμα. Πάλι στην παραλία από το σκάφος του rai είχαν κατέβει οι μαλακισμενες οι wannabe παρουσιάστριες. Και να τα γελακια και beach volley και παιχνιδακια μου σπάσαν τα νεύρα. Ευτυχώς ήταν ο Noel Gallagher στο ταβερνακι και μού πιασε κουβέντα για τον καινούργιο δίσκο που ετοιμάζουν γιατί οι άλλες είχαν αρχίσει και μπαλαμουτιαζονταν μπρος στον κόσμο... Ησυχη και ποιοτική παραλία σου λένε μετά....

Απάντηση: Re: Ο κόσμος της πλαζ (2013) ....

Σαν κανονικά μαγιω μου μοιάζουν αυτά. ..

είσαι πολύ μπροστά ρε φιλαράκι, σε χαίρομαι! :SFGSFGSF:

Δεν είναι τάνγκα, δεν είναι στρινγκ, είναι αυτό το πρόστυχο το "είμαι κανονικό μαγιώ με λιγότερο ύφασμα"