O μύθος έρχεται ! (το λευκό iPhone 4)

 Νίκος

Supreme Member
white_iphone_title_20110425.png

white_iphone_hero_20110425.jpg

Το λευκό iPhone είναι πλέον γεγονός ! Ο μύθος ζωντανεύει από αύριο.

Με πλήθος νέων χαρακτηριστικών που το διαφοροποιούν από το μαύρο iPhone 4 (λευκή πρόσοψη,λευκό backcover, λευκό home button):proud:

Last edited:
 Νίκος;1056068351 said:
white_iphone_title_20110425.png

white_iphone_hero_20110425.jpg

Το λευκό iPhone είναι πλέον γεγονός ! Ο μύθος ζωντανεύει από αύριο.

Με πλήθος νέων χαρακτηριστικών που το διαφοροποιούν από το μαύρο iPhone 4 (λευκή πρόσοψη,λευκό backcover, λευκό home button):proud:

Με τέτοιο πλήθος χαρακτηριστικών να πάρω δύο τώρα που ´χω και αναβάθμιση....:Banane0:

no Greece!!
White models of iPhone 4 will be available in Austria, Australia, Belgium, Canada, China, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany,
Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Macau, Netherlands, New Zealand, Norway, Singapore, South Korea, Spain, Switzerland,
Sweden, Taiwan, Thailand, UK and the US, beginning Thursday, April 28 and in many more countries around the world soon.

http://www.apple.com/pr/library/2011/04/27iphone.html

τι στο καλο

η ερτ εκπεμπει σε hd

βγηκε το λευκο iphone 4

τι εγινε ρε παιδια ? ( σπυρος παπαδοπουλος tm )

ποσο καιρο εχω να μπω στο ιντερνετ ?

Απάντηση: Re: O μύθος έρχεται ! (το λευκό iPhone 4)

Προφανώς, το έχω αναφέρει Απο τη πρώτη μέρα!
Αν το κρατάς με συγκεκριμένο τροπο , όπως σχεδόν ΌΛΑ τα κινητά...

καλα καμμια σχέση.... εγω με τα ματακια μου και τα χερακια μου ακουμπωντας με το δεικτη το επίμαχο σημείο το σημα πηγαινε για βρουβες και οχι αγκαλιαζοντας το κάνοντας χρήση κάθε κανονα της φυσικής που οδηγει σε παρομοιο αποτέλεσμα.

Ευτυχως όπως αναφερουν ομως πολλοι φιλοι εδω μεσα δεν εχουν το ιδιο προβλημα. Μαλλον το διόρθωσαν στα μουλωχτα τελικα:P

Αρα λοιπον το ασπρο χρωμα εκανε την Apple να λυσει ενα προβλημα που εχουν ΟΛΑ τα κινητα αλλα δεν ηταν τελικα προβλημα για το iphone 4 (το μαυρο) παρόλο που τελικα ειχε προβλημα...

Η Apple και οι φιλοι της πρεπει να κινουνται σε παραλληλα συμπαντα τελικα...

:p :p :p

Ρε παιδια, ληγμενα παιρνετε ?
Το θεμα με τη κεραια το εχουμε πει απο τη πρωτη μερα... δειτε το νημα που ειχα βαλει με βιντεο.
Ειπαμε, αν ακουμπουσες στο επιμαχο σημειο το Iphone 4 , εχανε 20 db περιπου (μετρημενο με προγραμμα οπως ειχα πει)...

Αυτο συμβαινει σε ΟΛΑ τα κινητα, μονο που επειδη τα περισσοτερα εχουν τη κεραια κρυμμενη στο εσωτερικο τους , η επιδραση του death grip ειναι μικροτερη , περιπου 12db... μη λεμε τα ιδια και τα ιδια.

Αυτο διορθωθηκε οριστικα (μενει να το εξετασουμε κι εμεις) , τωρα , στο ασπρο iphone, προφανως λογω αλλης σχεδιασης της κεραιας... ΑΜΑΝ ΠΙΑ !

ΝΤΡΟΠΗ σας ρε, ΝΤΡΟΠΗ σας να κατηγορείτε μια ζωή το iPhone4 ότι έχει πρόβλημα με την κεραία. ΕΛΕΟΣ. Πρόβλημα έχει το χέρι σας.

Μην μου ταράζεσαι ρε Γιάννη άστους να λένε οι καχεντρεχείς.

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Τασο, καλη η πλακα, αλλα εχω βαρεθει να πεταει ο καθενας τις παπαριες του.
Εμεις εδω προσπαθουμε παντα να ενημερωσουμε αντικειμενικα και με στοιχεια , να δωσουμε λυσεις και να βοηθησουμε οσους εχουν αποριες και προβληματα, και οι περισσοτεροι μπαινουν στα νηματα της apple , μονο για να τη πουνε !:argue:

Η υπομονη εχει και τα ορια της !

Αν δε γουσταρουν , να μη ξαναμπουν ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !

Απάντηση: Re: O μύθος έρχεται ! (το λευκό iPhone 4)

Τασο, καλη η πλακα, αλλα εχω βαρεθει να πεταει ο καθενας τις παπαριες του.
Εμεις εδω προσπαθουμε παντα να ενημερωσουμε αντικειμενικα και με στοιχεια , να δωσουμε λυσεις και να βοηθησουμε οσους εχουν αποριες και προβληματα, και οι περισσοτεροι μπαινουν στα νηματα της apple , μονο για να τη πουνε !:argue:

Η υπομονη εχει και τα ορια της !

Αν δε γουσταρουν , να μη ξαναμπουν ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !

:SFGSFGSF:

Ναι, την αλλη φορα θα ερθουμε με γαλακτωμα για μασαζ.
Οπως παει μονο fanboys και fangirls θα επιτρεπεται να γραφουν ,και θα μετατραπει αυτοματα σε elite κατηγορια.
Μελεταται την στιγμη που γραφω σεναριο οπου στην apple section θα μπορεις να γραφεις μονο μετα απο εγκριση ...

Ενταξει, καλη η πλακα (I am all for it που θα ελεγε και ο Dim), αλλα ο Γιαννης εχει ενα point..
Το θεμα της κεραιας εχει συζητηθει μεχρι αηδιας και αρχιζει να κουραζει η επαναληψη... Αν το διορθωσαν, προφανως θα εβαλαν καποια διαφανη επιστρωση πανω απο το μεταλικο περίβλημα, κατι που επισης εχει συζητηθει μεχρι αηδιας..