Captain sensible - women and captain first
ε πλέον αρχισαμε να βάζουμε και όλη την κιτσαρία των 80'ς ( tears for fears)
Δηλαδή φθηνά την γλίτωσα που ετοιμαζόμουν για Human League!
ε πλέον αρχισαμε να βάζουμε και όλη την κιτσαρία των 80'ς ( tears for fears)
( Μανόπουλε πεθύμησες κανα καυγαδάκι ; ):violent-smiley-030: :ernaehrung004:
ε πλέον αρχισαμε να βάζουμε και όλη την κιτσαρία των 80'ς ( tears for fears)
εχουν μερικες κομματαρες κι αυτοι και με ωραιους στιχους.
shout, everybody wants to rule the world, mad world, showing the seeds of love (ειδικα αν δεν επαναλαμβανε 100 φορες το ρεφρεν στο τελος του τραγουδιου!).
οποιος διαφωνει ας παμε εξω να τα πουμε με φιλικο τροπο...:slapface:
το mad world και το change ήταν ωραία electropop κομματάκια.Εκείνη την περίοδο όμως ποα παίζονταν θεωρώ οτι επισκιαζόντουσαν απο τα electro κομψοτεχνήματα των DepecheΩς επίσης θυμάμαι ενα πολυ ωραίο κομμάτι των blancmange living on ceiling που τους "έριχνε στα αυτιά" αλλά δεν έχω ακούσει ολόκληρο lp τους για να το βάλω στη λίστα.Το shout που ήρθε στα μέσα των 80ς ήταν πολύ δυνατό κομμάτι που κατά την άποψη μου η τεράστια επιτυχία του κάπου το "έκαψε".Επαθε δηλαδή την νόσο του sultans of swing ας πούμε,χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι μεγάλο κομμάτι σε μια εποχή αρκετά στείρα μουσικά.Το μειονέκτημα του everybody είναι οτι "φώναζε" πολύ "θέλουμε και δεύτερο no 1 στην Αμερική".Το showing που έπαιξε με αναβίωση ήχου beatles απο την μια και με το αρτίστικο clip απο την άλλη εντυπωσίασε ήταν όμως λίγο κομμήτης.Ελαμψε και έσβησε.Το ίδιο και το woman in chain που μου άρεσε πάρα πολύ.Νομίζω οτι ήταν συμπαθητικό group που του έλειπε το σωστό timing και οι ατυχείς συγκρίσεις.Ξέρεις μιλάμε και για 80ς όπου η μουσική βιομηχανία δεν ήταν και στα φόρτε της και οι δυνατότητες λίγες.
Γιατι νομιζεις οτι εβαλα το Hurting στη λισταε πλέον αρχισαμε να βάζουμε και όλη την κιτσαρία των 80'ς ( tears for fears)
( Μανόπουλε πεθύμησες κανα καυγαδάκι ; ):violent-smiley-030: :ernaehrung004:
Normil Hawaiians
Butthole surfers
Ludus
23 skidoo
Deep freeze mice
Courage Of Lassie
Half Japanese
Husker Du
Nocturnal emissions
Y pants
Birdsongs of the mesozoic
Rip, Rig and Panic...
Ξέρω ότι θα ακούσω τον εξάψαλμο,αλλά βρε παιδιά,οι παραπάνω και πολλοί άλλοι που αναφέρονται στον "οδηγό" μάλλον είναι παγκοσμίως άγνωστοι και απορώ ειλικρινά που τους έχετε ανακαλύψει...
Προτάσεις του Ποπ και Ροκ και του Ήχου είναι;
Βέβαια το ότι δεν τους γνωρίζω εγώ και εκατομμύρια άλλοι,δεν σημαίνει ότι δεν παίζουν καλή μουσική,αλλά δεν παύουν να είναι άγνωστοι.
Ίσως το thread έπρεπε να ονομαστεί "ανακαλύψτε τους άγνωστους αλλά καλούς των 80´s".
Είναι σαν να ξέρεις τους Μότσαρτ,Μπετόβεν,Τσαικόφσκυ και εσύ να προτείνεις τον..."Καρακαιδόνοφ" και "Μπαντουβάλι" επειδή απλά τους έχεις στη δισκοθήκη σου!
Θα μου πείτε όμως,"τι νόημα θα είχε να σου προτείνουμε αυτούς που όλοι γνωρίζουν;"
Εντάξει,να δεχθώ την παρατήρησή σας και να ξεκινήσω να βρώ -που άραγε;- τους παραπάνω δίσκους.
Όμως,αποτελούν "οδηγό" ή επίδειξη του στυλ "κοίτα πόσους ξέρω";
Βαράτε τώρα!:bigcry:
ε πλέον αρχισαμε να βάζουμε και όλη την κιτσαρία των 80'ς ( tears for fears)
( Μανόπουλε πεθύμησες κανα καυγαδάκι ; ):violent-smiley-030: :ernaehrung004:
Και που να δεις Δημήτρη τι σε περιμένει από 'μένα: Duran, Wham!, A-ha, Alphaville κλπ![]()
![]()
![]()
δεν το πιστεύω . Μπορεί να μην σου αρέσει το A passion Play αλλά δεν σε είχα και για τόσο χαμηλά:BDGBGDB55:
Είναι σαν να ξέρεις τους Μότσαρτ,Μπετόβεν,Τσαικόφσκυ και εσύ να προτείνεις τον..."Καρακαιδόνοφ" και "Μπαντουβάλι" επειδή απλά τους έχεις στη δισκοθήκη σου!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.