Κι όμως κατεβαίνω τα σκαλοπάτια δύο-δύο :violent-smiley-030:![]()
Εδώ εχεις κουτρουβαλήσει αγόρι μου . Ποιά δυο - δυο ;
To passion play το'χω βάλει δίπλα στο Notorious για να σιτέψει λίγο![]()
![]()
Δεν έβαλες όμως flipout και με χάλασες..
τι δουλειά έχει το passion play δίπλα στον Χίτσκοκ ; Γιατί άλλο notorious δεν γνωρίζω και ούτε θα γνωρίσω :BDGBGDB55:
Και που να δεις Δημήτρη τι σε περιμένει από 'μένα: Duran, Wham!, A-ha, Alphaville κλπ![]()
![]()
![]()
Notorious (Duran Duran)..
To flipout είναι αυτό:![]()
H αποενοχοποίηση του κακού γούστου . Κλικ , Νίτρο , Μεν , status , Lifestyle , Κωστόπουλος κλπ "γκουρού" που κολακεύουν το χαμηλό αναγνωστικό τους κοινό .:grandpa:![]()
Για ρίξε τα χαρτιά σου Γιώργο (Πολυχρονίδη). Νομίζω ότι έχουμε αφήσει πολύ πράμα έξω, ειδικά από την electropop. Βέβαια, επειδή τα 80'ς ήταν λίγο "παράξενη" δεκαετία (νέα μουσικά ρεύματα, πειραματισμοί κλπ), πιθανόν να μας βγει η μεγαλύτερη απ' όλες τις λίστες. Απ' ό,τι έχω καταλάβει, σ' όλους αρέσουν άλλα.
Καλά, το τι είχα ξεχάσει και άφησα απέξω δε λέγεται...
Για να θεωρηθεί κάτι σαν "προσφορά στη μουσική",δεν πρέπει να έχει γίνει και "κτήμα" των πολλών;
"Ως εκ τούτου στην ποπ μουσική , αυτοί που αποκτούν συνήθως φήμη και τους γνωρίζουν εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην μουσική ,στην καλύτερη περίπτωση , ή "κατασκευάζουν" σκουπίδια , στην χειρότερη."
Αν θυμάμαι καλά,κάτι τέτοια έγραφαν και οι "κριτικοί" μουσικής για τους ABBA,Madonna κτλ.
Όμως,τι μπορεί να προσφέρει κάποιος που και δεν υπάρχει πουθενά σήμερα αλλά και όταν έγραφε μουσική,δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του;
αυτούς πχ ούτε εγώ τους έχω ακούσει , ούτε καν ως όνομα
Αχ Δημήτρη... Κάποιους απο αυτούς τους είχες για μήνες σε σακκούλα στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου σου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.