Ο Ολυμπιακός στη Nova μέχρι το 2015

Αν μου βρητε αλλη λυση για να βλεπω Ελληνικο πρωταθλημα φευγω αυτη την στιγμη απο NOVA. Ολα τα αλλα ειναι θεωριες και λογια

Γιατί γέλια παρακαλώ; Λόγω εικόνας; Η εικόνα είναι αυτή που αρμόζει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν το δείξει τελικά. Ας ανέβει η ποιότητα της διοργάνωσης πρώτα και το τελευταίο που με απασχολεί είναι η εικόνα...

Εγω δεν καταλαβαινω , γιατι αφου ολοι υποβιβαζεται το Ελληνικο πρωταθλημα (το οποιο δικαιως κανετε) θελετε τοσο πολυ να το δειτε :music-smiley-005:
Να σας πω , εγω και να μην δω δεν θα τρελλαθω κιολας...Νοβα μονο Documantery βλεπω ...Τα οποια σε HD ειναι εκπληκτικα!

και θα είμαστε και η μόνη χώρα που έχει γίνει ό, τι έχει γίνει, και μπορεί και να καταλήξουμε -ελέω Ολυμπιακού (φτου κακα)- να αυξηθούν οι συνδρομητές που θα παρακολουθούν το κρυστάλλινα καθαρό αυτό πρωτάθλημα...
έλεος...

Εγω δεν καταλαβαινω , γιατι αφου ολοι υποβιβαζεται το Ελληνικο πρωταθλημα (το οποιο δικαιως κανετε) θελετε τοσο πολυ να το δειτε :music-smiley-005:
Να σας πω , εγω και να μην δω δεν θα τρελλαθω κιολας...Νοβα μονο Documantery βλεπω ...Τα οποια σε HD ειναι εκπληκτικα!

Γιατί θέλαμε να το δούμε να λες καλύτερα.

Επειδή μας έκοψαν το γήπεδο με τις αλητείες που δε μπορείς να πας σαν άνθρωπος (φθηνά) να δεις την ομάδα σου και να ευχαριστηθείς μπάλα, είπαμε να την βλέπουμε από την TV.

Ε θα το κόψουμε και αυτό να τελειώνουμε.
Να δω πως θα ξεχαρμανιάζει ο κόσμος μετά....
Ε ρε τι έχει να γίνει στο Σύνταγμα φέτος !

Καλυτερα να υποστηριζω μια ξενη ομαδα και να την παρακολουθω ...Δεν σου λεω κ εγω Ολυμπιακος ειμαι και χαρηκα που τον πηρε η νοβα αλλα με τα τελευταια που εγιναν (ενω τα γνωριζαμε ολοι) δεν ξερεις τι να περιμενεις και τι θα δεις!!

υπάρχει και το Tring
Υπήρχε το tring Θες να πεις. Νομίζω ότι τα έχει χάσει τα δικαιώματα της Superleague και δε θα δείξει την ερχόμενη σεζόν και δε ξέρω αν εχει χάσει και το αγγλικό

Υπήρχε το tring Θες να πεις. Νομίζω ότι τα έχει χάσει τα δικαιώματα της Superleague και δε θα δείξει την ερχόμενη σεζόν και δε ξέρω αν εχει χάσει και το αγγλικό

Ναι, τα δικαιώματα της Superleague για Αλβανία τα πήρε επίσης η νόβα (και νομίζω για άλλη μια βαλκανική χώρα που δεν θυμάμαι).

λογικα τα πηρε για την αλβανια και την σερβια-βουλγαρια αφου superleague εδειχνε το tring και το arenasports απο την bulsatcom
πιστευω οτι λογο του ενδιαφεροντος το aljassera θα το τσιμπησει

πιστευω οτι λογο του ενδιαφεροντος το aljassera θα το τσιμπησει
μακάααρι αλλά δεν το βλέπω, το θεωρούν πολύ χάλια και μάλλον τους χαλάει κ το πρεστιζ (ισπανικό, ιταλικό, ch.league, uefa, nba Κλπ..). Πριν κανα 2 χρόνια που χε συγχωνευτεί με το art ξεκίνησε με κανα δυο αγωνιστικές, αλλά μετά το κοψε.

λεγοντας ενδιαφερον εννοω για τους ελληνες πελατες του που ειναι παρα πολλοι
το ελπιζω διοτι το ιδιο ενδιαφερον που παρουσιατηκε τοτε για το κυπελλο με τα καλα παιχνιδια το τσιμπησε
παντως με την λογικη της νοβα στην αγγλια δεν θα επρεπε να επιτρεπεται η μεταπωληση σε αλλα δικτυα χωρων και μαλιστα ολων των παιχνιδιων της πρεμιερ λιγκ και ενω μαλιστα υπαρχει καθεστως κλειστης ωρας

ύστερα αν δώσει παιχνίδια στους άραβες, θα κάνει μια τρύπα στο νερό αφού όσοι πήραν tring ή δεν ενδιαφέρονται να βάλουν νοβα, θα μετακινηθούν εκεί. Θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της η νοβα με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ουσιαστικά τα παίζει όλα για όλα.

Κι εγώ δε νομίζω να τα δώσει στους Άραβες. Τόσα λεφτά έχει δώσει και το κυνήγησε και πολύ. Πιο εύκολα θα τα δώσουν όλα τα παιχνίδια από το streaming της forthnet παρά να τα δώσουν.

Όντως το κυνήγησαν πολύ και παίζει να είναι και ρίσκο στο τέλος της μέρας

μωρέ ρίσκο ξε ρίσκο το όλο σκηνικό είναι απόφαση του Παπαδόπουλου αφού το κυνήγι άρχισε όταν ανέλαβε αυτός, οπότε φαίνεται πως το έχουν δει στρατηγικά.

Απάντηση: Re: Ο Ολυμπιακός στη Nova μέχρι το 2015

Όντως το κυνήγησαν πολύ και παίζει να είναι και ρίσκο στο τέλος της μέρας
Κατά τη γνώμη μου τεράστιο ρίσκο. Γιατί, αν τελικά αρχίσει και το δορυφορικό conn-x το Σεπτέμβριο, λογικά δε θα "αναγκαστεί" να αναπροσαρμόσει τη συνδρομή προς τα κάτω;

μακάρι ή τουλάχιστον να ανταμείψει με κάποιο τρόπο τους παλαιούς συνδρομητές της που την πληρώνουν αδιαλλείπτως και πανάκριβα.
πιστεύω ομως πως θα ακολουθήσει την τακτική των προσφορών. 3 μηνάκια χώμα και μετά όποιος τσιμπήσει τσίμπησε. για φέτα θα πηγαίνουμε στο σούπερ και θα φεύγουμε με πιάτο.

Κι εγώ δε νομίζω να τα δώσει στους Άραβες. Τόσα λεφτά έχει δώσει και το κυνήγησε και πολύ. Πιο εύκολα θα τα δώσουν όλα τα παιχνίδια από το streaming της forthnet παρά να τα δώσουν.

Δεν νομίζω ότι αυτό είναι αρμοδιότητα της nova. Πέρα από Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία, η superleague είναι αυτή που θα αποφασίσει που θα δώσει τα δικαιώματα, εφόσον της ζητηθούν.

Η νοβα έχει την αποκλειστικότητα της superleauge και εκείνη τώρα μπορεί να διαχειριστεί το περιεχόμενο όπως θέλει (τουλάχιστον νομίζω για ελλάδα, αλβανία, κύπρο). Αν κάνω λάθος διορθώστε με