Εγω δεν καταλαβαινω , γιατι αφου ολοι υποβιβαζεται το Ελληνικο πρωταθλημα (το οποιο δικαιως κανετε) θελετε τοσο πολυ να το δειτε :music-smiley-005:
Να σας πω , εγω και να μην δω δεν θα τρελλαθω κιολας...Νοβα μονο Documantery βλεπω ...Τα οποια σε HD ειναι εκπληκτικα!
Υπήρχε το tring Θες να πεις. Νομίζω ότι τα έχει χάσει τα δικαιώματα της Superleague και δε θα δείξει την ερχόμενη σεζόν και δε ξέρω αν εχει χάσει και το αγγλικόυπάρχει και το Tring
Υπήρχε το tring Θες να πεις. Νομίζω ότι τα έχει χάσει τα δικαιώματα της Superleague και δε θα δείξει την ερχόμενη σεζόν και δε ξέρω αν εχει χάσει και το αγγλικό
μακάααρι αλλά δεν το βλέπω, το θεωρούν πολύ χάλια και μάλλον τους χαλάει κ το πρεστιζ (ισπανικό, ιταλικό, ch.league, uefa, nba Κλπ..). Πριν κανα 2 χρόνια που χε συγχωνευτεί με το art ξεκίνησε με κανα δυο αγωνιστικές, αλλά μετά το κοψε.πιστευω οτι λογο του ενδιαφεροντος το aljassera θα το τσιμπησει
Κατά τη γνώμη μου τεράστιο ρίσκο. Γιατί, αν τελικά αρχίσει και το δορυφορικό conn-x το Σεπτέμβριο, λογικά δε θα "αναγκαστεί" να αναπροσαρμόσει τη συνδρομή προς τα κάτω;Όντως το κυνήγησαν πολύ και παίζει να είναι και ρίσκο στο τέλος της μέρας
Κι εγώ δε νομίζω να τα δώσει στους Άραβες. Τόσα λεφτά έχει δώσει και το κυνήγησε και πολύ. Πιο εύκολα θα τα δώσουν όλα τα παιχνίδια από το streaming της forthnet παρά να τα δώσουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.