Ο πρώτος HDMΙ SD δέκτης

Φίλε Γιάννη καλημέρα,
αν κατάλαβα καλά, μιλάς για προτάσεις δεκτών HD που να μπορούν να πάρουν υπότιτλους? Αν ναι, να σου πώ καταρχήν ότι μόνοι οι Dreamabox PVR έχουν τέτοια δυνατότητα, εφόσον τους φορτώσουμε το πρόγραμμα DrTic και φυσικά τους υπότιτλους. Δέκτης HD με τέτοια δυνατότητα δεν υπάρχει, αλλά αν υπάρξει θα είναι ο DGStation και ο Dream 8000.
Αν πάλι μιλάς για HDMI SD δέκτη, σου λέω ότι όλοι οι δέκτες που βγήκαν για DVB-S/MPEG-2 θα πλασσάρονται στην αγορά σαν δέκτες με δυνατότητα upscaling και άρα θα είναι πολλοί.

Φιλικούς χαιρετισμούς

Λόγω αγοράς νέας τηλ, είπα να κάνω κ μια γενικότερη αναβάθμιση σε κάποια μηχανήματά μου...οπότε σήμερα παράγγειλα τον δέκτη από Γερμανία.
Μαζί με τα έξοδα αποστολής θα μου κοστίσει : 111.99 ευρώ.

Ούτε 112 δλδ ! :flipout:

Όταν έρθει θα γίνει συγκριτικό με τον echostar που έχω.
Θα υπάρξει παρουσίαση, σχολιασμός κ φωτογραφικό υλικό.

Εν αναμονή λοιπόν... :BDGBDGB53:

Έφτασε στα χέρια μου σήμερα τελικά ο δέκτης, με μια τρελή ιστορία όμως...

Περίμενα, περίμενα αλλά δέκτη δεν έβλεπα στην πόρτα μου, οπότε κ επικοινώνησα με τον πωλητή. Μου λέει ότι η dhl του έχει απαντήσει ότι το παρέδωσε την επόμενη ημέρα (20-9) στα ελτά ! ωχχχ λέω από μέσα μου...
Πάω σήμερα στα ελτά, στο κεντρικό του Πειραιά, ρωτάω με τον αριθμό φορτωτικής που έπρεπε να το βρουν κανονικά κ μου λένε, μην αγχώνεστε μόλις έρθει κ δεν σας βρουν θα σας αφήσουν ειδοποιητήριο. Αφού λέω ότι η dhl λέει ότι έχει φτάσει τόσες μέρες εδώ, έχουν χτυπήσει από εσάς(ελτά), δεν βρήκαν κάποιον κ ειδοποιητήριο δεν υπάρχει...(η dhl είχε πει ότι τους απαντά τα ελτά όταν κάτι γίνεται, ότι για παράδειγμα χτυπούν κ δεν με βρίσκουν)
Φεύγω από εκεί κ πάω στα κεντρικά των Πόρτα-Πόρτα(ελτά ταχυμεταφορές) μήπως κ το έχουν εκείνοι, που είναι στο Μοσχάτο. Ρωτάω κ μου λένε, ναι σε εμάς είναι, σας έχουν χτυπήσει δύο φορές κ δεν σας έχουν βρει ! Αφού λέω ότι δεν έχετε αφήσει ειδοποιητήριο, πως θα το ήξερα ? Μου λέει αποκλείεται, θα το πήρε κάποιος το ειδοποιητήριο! Λέω αυτό δεν γίνεται αφού το σπίτι είναι Μονοκατοικία !!! :fahne90: Κάπου εκεί έληξε η κουβέντα μας... τουλάχιστον το πήρα σήμερα στα χέρια μου...

Σύντομα λοιπόν ρεπορτάζ αναλυτικό θα ακολουθήσει ! :worshippy:

Έφτασε στα χέρια μου σήμερα τελικά ο δέκτης, με μια τρελή ιστορία όμως...
.....................................
Σύντομα λοιπόν ρεπορτάζ αναλυτικό θα ακολουθήσει ! :worshippy:
Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον! Καλοθέατος Μιχάλη.

Καλημέρα,

Μιχάλη τελικά τι λέει ο δέκτης? Αξίζει η αγορά του για πές μας εντυπώσεις γιατι καιγόμαστε :devil-smiley-029::devil-smiley-029:

Νικόλας

να μην σου πω τιποτα με το ΑΙ ΦΟΝ που εμπλεξες....ας ηταν ΑΙ ΣΑΤΕΛΑΙΤ το μηχανακι και τουμπες θα εκανες!!!

στα διαλα

Last edited:
Η δοκιμή ξεκίνησε ! :drummer:
Καταρχήν, να πω ότι το μηχάνημα δεν δείχνει να είναι κ κάποια σοβαρή κατασκευή, είναι δλδ με μέτρια πλαστικά κ απαιτεί ευλάβια όταν το πιάνουμε στα χέρια μας. Το κουτί του είναι σιδερένιο, πλαστική είναι μόνο η πρόσοψη. Από την άλλη, έχει ωραίο σχέδιο, είναι μαύρο ολόκληρο ενώ είναι πάρα μα πάρα πολύ μικρό. Δεν έχει όμως καντράν ενδείξεων παρά μόνο ένα φωτάκι που δείχνει αν δουλεύει ή όχι. Το χειριστήριο όμως είναι καλής κατασκευής, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο κ "κάθεται" ωραία στο χέρι.

Μέσα στην συσκευασία έχει όλα τα 'γνωστά' αξεσουάρ, χειριστήριο, μπαταρίες, εξωτερικό τροφοδοτικό, καλώδιο scart κ τέλος...καλώδιο hdmi!:grinning-smiley-043

Ας δούμε κάποιες φωτογραφίες εντός κ εκτός :

Attachments

• DSCF1787.JPG
    DSCF1787.JPG
    73 KB · Views: 29
  • boxopen.jpg
    boxopen.jpg
    77.9 KB · Views: 24
  • boxopen2.jpg
    boxopen2.jpg
    80.3 KB · Views: 30
  • remote.jpg
    remote.jpg
    56.2 KB · Views: 19
Συνεχίζουμε, δείχνοντας μάλιστα σε σύγκριση με ένα στυλό, πόσο μικρός είναι :

Attachments

• open.jpg
    open.jpg
    71.7 KB · Views: 26
  • back.jpg
    back.jpg
    28.2 KB · Views: 28
  • front2.jpg
    front2.jpg
    44.4 KB · Views: 29
  • front1.jpg
    front1.jpg
    42 KB · Views: 33
Κ τώρα το εσωτερικό του, όπου δεν γνωρίζω κ πολλά :

Attachments

• DSCF1799.JPG
    DSCF1799.JPG
    111.1 KB · Views: 6
  • DSCF1797.JPG
    DSCF1797.JPG
    147.1 KB · Views: 4
  • DSCF1796.JPG
    DSCF1796.JPG
    116 KB · Views: 5
  • DSCF1795.JPG
    DSCF1795.JPG
    134.8 KB · Views: 10
  • DSCF1794.JPG
    DSCF1794.JPG
    127.6 KB · Views: 7
Κ κάποιες ακόμα εκ των έσω...

Αύριο θα σας πω τις εντυπώσεις μου... -bye-

Attachments

• DSCF1800.JPG
    DSCF1800.JPG
    88 KB · Views: 5
  • DSCF1801.JPG
    DSCF1801.JPG
    105.1 KB · Views: 4
  • DSCF1802.JPG
    DSCF1802.JPG
    117.9 KB · Views: 4
  • DSCF1803.JPG
    DSCF1803.JPG
    104.5 KB · Views: 4
  • DSCF1804.JPG
    DSCF1804.JPG
    103.8 KB · Views: 6
εχμ....

σε πρήξαμε το ξέρω αλλά:bigcry:...πες μας κάτι βρε Μιχάλη,πως πήγε η δοκιμή?:ears: