O πρώτος (?) JVC HD-100/RS-2 στην Ελλάδα!

Αφού ευχηθώ καλορίζικος στο φίλο μας να τον παρακαλέσω δημόσια πριν τον κρεμάσει και αν είναι εφικτό να τον πακετάρει ξανά και να τον πάει στο panic room για κόντρα με το RS1 έτσι ώστε να βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματα μας .
Κα πάλι καλοτάξιδος φίλε μου .

Ενδιαφερον συγκριτικο ισως να ειναι ο HD100 με τον HD1 του Μπαμπη σε κανα μηνα ....
:music-smiley-005:

Εγω ξερω οτι ανοιχτηκε θεμα για τον νεο 100 και 100 δεν διαβαζουμε παλι.

Ελπιζω ο φιλος να ειναι καλα και να να μας πει καμμια κουβεντα καποια στιγμη.....

Εγω ξερω οτι ανοιχτηκε θεμα για τον νεο 100 και 100 δεν διαβαζουμε παλι.

Ελπιζω ο φιλος να ειναι καλα και να να μας πει καμμια κουβεντα καποια στιγμη.....

Τα έφεραν από δω τα έφεραν από κει, πάλι για τον RS1 μιλάνε Χρήστο :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: O πρώτος (?) JVC HD-100/RS-2 στην Ελλάδα!

Τα έφεραν από δω τα έφεραν από κει, πάλι για τον RS1 μιλάνε Χρήστο :flipout::flipout::flipout:

Τώρα, να σου πω πως έχεις άδικο;;; :flipout::flipout::flipout:

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα ..... εμένα κάτι δεν μου πάει καλά

Για μίλα... Τι δεν πάει καλά;;;

Τώρα, να σου πω πως έχεις άδικο;;; :flipout::flipout::flipout:

Για μίλα... Τι δεν πάει καλά;;;

Ας μην προσβάλω κάποιον δημόσια γιατί μπορεί να κάνω και λάθος:grandpa:

Καλορίζικος και από εμένα και σου εύχομαι καλές θεάσεις.

Μπορείς να μας πεις από που τον έφερες και σε τι τιμή αν επιτρέπεται?

Περιμένουμε και εντυπώσεις όταν έχεις χρόνο.

Και πάλι καλορίζικος.

Πολύ καλή επιλογή...

Πάλι άρχισαν οι γκρίνιες, οι μπηχτές και τα υπονοούμενα.

Το ότι μερικά πράγματα δεν αλλάζουν είναι γνωστό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθεί να είναι και κουραστικό / απογοητευτικό.

Απάντηση: Re: O πρώτος (?) JVC HD-100/RS-2 στην Ελλάδα!

JVC DLA-HD100 Prjektor: Preis ab 7.999,00 (18.12.2007)

Το σκέπτομαι σοβαρά..
Τι λέτε εσείς?

Λέμε, λέμε.... Εγώ λέω με τα χίλια.... -bye-
Δές κι εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=19240

Για την πρώτη τιμή δεν πολυσυμφωνώ.... Αν δεν βιαστείς θα βρείς αρκετά καλύτερη νομίζω. Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο αλλά... Το 6.499 Ε μου φαίνεται λογικό.

Το review από τον Ιταλό εδώ: http://www.htprojectors.com/indexITA.asp

Ξεκινάει ως εξής:

''Ο καλύτερος ψηφιακός προβολέας που έχω τεστάρει''

Και τελειώνει έτσι:

'' Αν έπρεπε να αγοράσω έναν ψηφιακό προβολέα σήμερα, θα αγόραζα αυτόν. Αν ο προκάτοχός του HD1 είχε σημειώσει ένα τεράστιο βήμα προόδου σε σχέση με τους υπόλοιπους προβολείς τεχνολογίας DILA, αυτός ( HD 100) δεν κάνει το ίδιο (τεράστιο βήμα σε σχέση με τον προηγούμενο). Απλά, μειώνει τα λιγοστά του μειονεκτήματα, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο του μαύρου και πετυχαίνει μια σχεδόν τέλεια γραμμικότητα στο λογισμικό. Αλλά, αυτές είναι διατυπώσεις μάλλον τεχνικές. Αυτό που αξίζει (να πούμε) είναι ότι κοιτάζοντας τον HD100 μένεις με το στόμα ανοιχτό. Ξεφεύγουμε από τις κατηγορίες των μετρήσεων, των ψηφιακών επιπέδων, των λυχνιών, των σπεκτροφωτόμετρων. Απομένει μόνο η απόλαυση των εκπληκτικών εικόνων, των καλιμπραρισμένων και φυσικών χρωμάτων, η τρισδιάστατη αίσθηση, η φυσικότητα. Όλα εκείνα που είναι δύσκολο να εξηγηθούν με λόγια διότι, απλώς, γίνονται αντιληπτά με τις αισθήσεις. Πηγαίνετε να δείτε έναν καλά καλιπραρισμένο HD100. Όλα αυτά τα λόγια θα γίνουν γεγονότα. Σημείο αναφοράς για όλους (τους προβολείς) με τον οποίο θα πρέπει να αναμετρηθούν. Ένα χειροκρότημα και μια υπόκλιση στην JVC.''

:SFGSFGSF::worshippy:

Το review από τον Ιταλό εδώ: http://www.htprojectors.com/indexITA.asp

Ξεκινάει ως εξής:

''Ο καλύτερος ψηφιακός προβολέας που έχω τεστάρει''

Και τελειώνει έτσι:

'' Αν έπρεπε να αγοράσω έναν ψηφιακό προβολέα σήμερα, θα αγόραζα αυτόν. Αν ο προκάτοχός του HD1 είχε σημειώσει ένα τεράστιο βήμα προόδου σε σχέση με τους υπόλοιπους προβολείς τεχνολογίας DILA, αυτός ( HD 100) δεν κάνει το ίδιο (τεράστιο βήμα σε σχέση με τον προηγούμενο). Απλά, μειώνει τα λιγοστά του μειονεκτήματα, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο του μαύρου και πετυχαίνει μια σχεδόν τέλεια γραμμικότητα στο λογισμικό. Αλλά, αυτές είναι διατυπώσεις μάλλον τεχνικές. Αυτό που αξίζει (να πούμε) είναι ότι κοιτάζοντας τον HD100 μένεις με το στόμα ανοιχτό. Ξεφεύγουμε από τις κατηγορίες των μετρήσεων, των ψηφιακών επιπέδων, των λυχνιών, των σπεκτροφωτόμετρων. Απομένει μόνο η απόλαυση των εκπληκτικών εικόνων, των καλιμπραρισμένων και φυσικών χρωμάτων, η τρισδιάστατη αίσθηση, η φυσικότητα. Όλα εκείνα που είναι δύσκολο να εξηγηθούν με λόγια διότι, απλώς, γίνονται αντιληπτά με τις αισθήσεις. Πηγαίνετε να δείτε έναν καλά καλιπραρισμένο HD100. Όλα αυτά τα λόγια θα γίνουν γεγονότα. Σημείο αναφοράς για όλους (τους προβολείς) με τον οποίο θα πρέπει να αναμετρηθούν. Ένα χειροκρότημα και μια υπόκλιση στην JVC.''

:SFGSFGSF::worshippy:

Κι εγώ ο καημένος γράφω τόσο καιρό συνεχώς οτι ο προβολέας, εκτός από πατερνάκια, είναι πάνω απ' όλα αίσθηση αλλά εγώ δεν είμαι Μανούτι και με γράφετε... -bye-

Κι εγώ ο καημένος γράφω τόσο καιρό συνεχώς οτι ο προβολέας, εκτός από πατερνάκια, είναι πάνω απ' όλα αίσθηση αλλά εγώ δεν είμαι Μανούτι και με γράφετε... -bye-

καλα, εμεις δηλαδη τι να πουμε????εσυ εισαι φανατικος πατερνακιας διπλα σε μενα.....:flipout: