Απάντηση: Re: O πρώτος (?) JVC HD-100/RS-2 στην Ελλάδα!
Γατόνι ο Στέργιος... :music-smiley-005: :ernaehrung004:Lumagen Radiance;
Γατόνι ο Στέργιος... :music-smiley-005: :ernaehrung004:Lumagen Radiance;
Γατόνι ο Στέργιος... :music-smiley-005: :ernaehrung004:
Εγω ξερω οτι ανοιχτηκε θεμα για τον νεο 100 και 100 δεν διαβαζουμε παλι.
Ελπιζω ο φιλος να ειναι καλα και να να μας πει καμμια κουβεντα καποια στιγμη.....
Τα έφεραν από δω τα έφεραν από κει, πάλι για τον RS1 μιλάνε Χρήστο![]()
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα ..... εμένα κάτι δεν μου πάει καλά
Τώρα, να σου πω πως έχεις άδικο;;;
Για μίλα... Τι δεν πάει καλά;;;
JVC DLA-HD100 Prjektor: Preis ab 7.999,00 (18.12.2007)
Το σκέπτομαι σοβαρά..
Τι λέτε εσείς?
Το review από τον Ιταλό εδώ: http://www.htprojectors.com/indexITA.asp
Ξεκινάει ως εξής:
''Ο καλύτερος ψηφιακός προβολέας που έχω τεστάρει''
Και τελειώνει έτσι:
'' Αν έπρεπε να αγοράσω έναν ψηφιακό προβολέα σήμερα, θα αγόραζα αυτόν. Αν ο προκάτοχός του HD1 είχε σημειώσει ένα τεράστιο βήμα προόδου σε σχέση με τους υπόλοιπους προβολείς τεχνολογίας DILA, αυτός ( HD 100) δεν κάνει το ίδιο (τεράστιο βήμα σε σχέση με τον προηγούμενο). Απλά, μειώνει τα λιγοστά του μειονεκτήματα, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο του μαύρου και πετυχαίνει μια σχεδόν τέλεια γραμμικότητα στο λογισμικό. Αλλά, αυτές είναι διατυπώσεις μάλλον τεχνικές. Αυτό που αξίζει (να πούμε) είναι ότι κοιτάζοντας τον HD100 μένεις με το στόμα ανοιχτό. Ξεφεύγουμε από τις κατηγορίες των μετρήσεων, των ψηφιακών επιπέδων, των λυχνιών, των σπεκτροφωτόμετρων. Απομένει μόνο η απόλαυση των εκπληκτικών εικόνων, των καλιμπραρισμένων και φυσικών χρωμάτων, η τρισδιάστατη αίσθηση, η φυσικότητα. Όλα εκείνα που είναι δύσκολο να εξηγηθούν με λόγια διότι, απλώς, γίνονται αντιληπτά με τις αισθήσεις. Πηγαίνετε να δείτε έναν καλά καλιπραρισμένο HD100. Όλα αυτά τα λόγια θα γίνουν γεγονότα. Σημείο αναφοράς για όλους (τους προβολείς) με τον οποίο θα πρέπει να αναμετρηθούν. Ένα χειροκρότημα και μια υπόκλιση στην JVC.''
:SFGSFGSF::worshippy:
Κι εγώ ο καημένος γράφω τόσο καιρό συνεχώς οτι ο προβολέας, εκτός από πατερνάκια, είναι πάνω απ' όλα αίσθηση αλλά εγώ δεν είμαι Μανούτι και με γράφετε...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.