O πρώτος (?) JVC HD-100/RS-2 στην Ελλάδα!

Τελικά κάθε νέο μοντέλο είναι "ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι τώρα".
Που θα πάει αυτή η ιστορία;

Η τεχνολογια προχωραει με πολλα αλματα...
Παντως, εδω μεσα δεν το λεμε αυτο για καθε νεο μοντελο...

Όχι φυσικά, αλλά οι rewiers πάντα έτσι τα λένε και μας τρελαίνουν και τρέχουμε να πάρουμε τα "καλύτερα μέχρι σήμερα"

Θυμάμαι ότι όταν κάποτε πήρα τον επσον TW200 με πάνελ τα τότε τελευταίας γενιάς D4, είχα επηρεαστεί από τη φράση που διάβασα στον Ηχο από τον Φώτη Φωτιάδη "πρόκειται για τα καλύτερα LCD που έχουμε δει μέχρι σήμερα"
Του πήρα τηλέφωνο στο περιοδικό και του ζήτησα τη γνώμη του και μου είπε "το μηχανάκι πετάει, πάρτο".
Όντως τότε ήταν καλό. Για 6 μήνες.

Βρε παιδιά, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι προβολείς είναι ουσιαστικά κομπιουτερίστικο είδος, και σαν τέτοιο έχει τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Έχουν ταχύτατη εξέλιξη, αλλά εξίσου ταχύτατη απαξίωση.

Στα PC όταν αγοράζεις έναν καινούργιο καλό επεξεργαστή δίνεις χ χρήματα. Αυτό το κάνεις, γνωρίζοντας ότι σε 3 μήνες θα υπάρχει καλύτερος επεξεργαστής και ο δικός σου θα κοστίζει χ/2 (αν είσαι τυχερός..).

Το ίδιο ισχύει και στους προβολείς, αλλά και στις τηλεοράσεις πια.

Οι reviewers δεν λένε ψέματα όταν λένε "πρόκειται για τον καλύτερο προβολέα που έχουμε δει μέχρι σήμερα". Απλά, οι κατασκευαστές προβολέων είναι πολύ γρήγοροι στις εξελίξεις.

Το βασικό είναι να εκτιμήσουμε το γεγονός του ότι ο μέσος χομπίστας σήμερα με 1000 μπορεί να πάρει εικόνα που ήταν άπιαστο όνειρο πριν από 2-3 χρόνια. Και στο τέλος, αυτό είναι που μετράει.

Αν ξέρει κάποιος κάποιο καινούριο μοντέλο που να είναι χειρότερο από το προηγούμενο να μου το πεί κι εμένα.
(Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για SONY 11 & 12.
icon12.gif
)

Re: Απάντηση: O πρώτος (?) JVC HD-100/RS-2 στην Ελλάδα!

Αν ξέρει κάποιος κάποιο καινούριο μοντέλο που να είναι χειρότερο από το προηγούμενο να μου το πεί κι εμένα.
(Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για SONY 11 & 12.
icon12.gif
)

Και εγώ για τον Epson 680. Αλήθεια τι να έγινε αυτό το ..."παλληκάρι"??? Έμαθε κανείς κανένα νέο του???

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Χρονια πολλα σε ολους

Μετα απο τις πρωτες 20 ωρες χρησης του HD 100 μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος.
Δεν εχω τη δυνατοτητα να αναλυσω λεπτομεριες ουτε να τον συγκρινω με τον HD 1 καθως δεν τον ειχα ποτε, αλλα το μαυρο, το contrast, και κυριως to sharpness αυτου του projector ειναι πραγματικα πολυ καλυτερα απ'οτι αλλο ειχα δει μεχρι τωρα. και δεν μιλαω για μικροδιαφορες αλλα για εντυπωσιακο αποτελεσμα. Στο gaming εχει πολυ καλο αποτελεσμα στα γρηγορα frames.
Νομιζω οτι σαν απλος χρηστης δεν μπορω να προσθεσω κατι παραπανω...

Ο HD 100 ηρθε απο Αμερικη και ειναι απο την πρωτη φουρνια παραγωγης ( αυτο δεν ειναι καλο ... )

Και παλι Χρονια πολλα και Προβολικα σε ολους:ernaehrung004:

Χρονια πολλα σε ολους

Μετα απο τις πρωτες 20 ωρες χρησης του HD 100 μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος.
Δεν εχω τη δυνατοτητα να αναλυσω λεπτομεριες ουτε να τον συγκρινω με τον HD 1 καθως δεν τον ειχα ποτε, αλλα το μαυρο, το contrast, και κυριως to sharpness αυτου του projector ειναι πραγματικα πολυ καλυτερα απ'οτι αλλο ειχα δει μεχρι τωρα. και δεν μιλαω για μικροδιαφορες αλλα για εντυπωσιακο αποτελεσμα. Στο gaming εχει πολυ καλο αποτελεσμα στα γρηγορα frames.
Νομιζω οτι σαν απλος χρηστης δεν μπορω να προσθεσω κατι παραπανω...

Ο HD 100 ηρθε απο Αμερικη και ειναι απο την πρωτη φουρνια παραγωγης ( αυτο δεν ειναι καλο ... )

Και παλι Χρονια πολλα και Προβολικα σε ολους:ernaehrung004:

Αυτο ειναι το ποιο σημαντικο.

Τα οποια αλλα υπολοιπα, ειναι απλες λεπτομερειες.

Σου ευχομαι απολαυστικες θεασεις.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ