Απάντηση: Ο ΠΡΩΤΟς ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑς OPTOMA HD300X !!
Απο τη στιγμη που σε ενδιαφερει η ακριβης αποχρωση του γκρι, θεωρω πιο σωστο οχι να περαστουν επανω στο σοκολα, κατευθειαν τα γκρι. Ετσι δεν θα ξερεις αν εσβησε εντελως το σοκολα ή μιξαριστηκε με το γκρι. Εκτος κι αν πλακωσεις 10 χερια γκρι.
Για ασταρι δεν γνωριζω και δεν εχω αποψη, αλλα οταν θες να εισαι 100% σιγουρος για το χρωμα που θες να εισπραξεις, πρεπει πρωτα να εξαφανισεις εντελως το σκοτεινο απο πισω.
Οποτε εγω θα εβαφα τοσα χερια λευκο, μεχρι να εξαφανισω εντελως το σοκολατι. Τοτε μονο θα ημουν σιγουρος οτι το γκρι μου θα πατησει σε ουδετερο χρωματικα χρωμα (λευκο) και δεν θα αλλοιωθει η αποχρωση μου.
Ισως αν ειχα προθεση να βαψω 2 (ή και 3 χερια) γκρι, να αφηνα μια υποψια να μην εχει ερθει απολυτα λευκο απο το σοκολα, με την προυποθεση οτι και το πρωτο χερι γκρι, θα μασκαρει εντελως πλεον το σοκολα που ισως ξεμυτιζε απο τις στρωσεις λευκου.
Αλλα μιας και δεν ασχολουμαι με χρωματα, τι ειναι το ασταρι βρε παιδια. ? Εννοω χρωματικα. ασπρο. ?
Αν ναι, τοτε φυσικα πρεπει να περασεις οσα χερια χρειαζεται για να σβησεις τη σοκολατα απο μεσα.