Προσωπικά το θεωρώ ως την χειρότερη εκδοχή ´σοβαροφανούς εντέχνου´απ´αυτά που πουλάνε στον κόσμο φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.
μπα υπαρχουν κι αλλα του ιδιου καλλιτεχνικου επιπεδου που προσφερονται για τρελο γελιο...
Ασπρα κορακια,μαυρα κορακια...
Προσωπικά το θεωρώ ως την χειρότερη εκδοχή ´σοβαροφανούς εντέχνου´απ´αυτά που πουλάνε στον κόσμο φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.
μπα υπαρχουν κι αλλα του ιδιου καλλιτεχνικου επιπεδου που προσφερονται για τρελο γελιο...
Ασπρα κορακια,μαυρα κορακια...
εγω παντως γελαω τρελα και με το ακριβο μου διθεσιο...
εγω παντως γελαω τρελα και με το ακριβο μου διθεσιο...
Την Πρωτοψάλτη την λάτρευε μια συμμαθήτριά μου στο Λύκειο...λίγα χρόνια αργότερα μαθαίνω πως παντρεύτηκε κάποιον που είχε βενζινάδικο...:Banane0:![]()
δεν παντρευτικε η αλκιστη το βενζινα....η φιλη του σπυρου ηταν...
...
Ο Zappa απ την άλλη δεν είχε καμιά ανάγκη τον στίχο (προσωπική γνώμη),,,απλά χρησιμοποιούσε τις χορδές του σαν ένα επιπλέον όργανο εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο τις είδη φορτωμένες ενορχηστρώσεις του....
Σπύρο μου, το οτι δεν τον είχε ανάγκη συμφωνώ, έλα όμως που ο μπαγάσας και εδώ του έδωσε και κατάλαβε, τουτέστιν δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο και άνθρωπο ν' αγιάσει :jester:
ΥΓ Δεν σε έχω ξεχάσει... :ears:
δεν παντρευτικε η αλκιστη το βενζινα....η φιλη του σπυρου ηταν...
Όταν ακούς το "Σταυρό του Νότου" (και ΕΧΕΙΣ ήδη διαβάσει τα ποιήματα του Καββαδία), το πρώτο πράγμα που λες είναι "βρε τον ***** το Μικρούτσικο, με τί μουσική απίστευτη τα έντυσε !"
Και με το που μπαίνει η φωνή του Κούτρα "ανέμισες για μια στιγμή το μπολερό", σε πιάνει ένα ρίγος, ο κόσμος γύρω σου παύει να υφίσταται και ταξιδεύεις με το νού σε άλλα μέρη μαγικά ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.