Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Ο τάφος της Αμφίπολης

Μήπως να γυριστεί εκεί ο "Προμηθέας 2" ;;
Μήπως να γυριστεί εκεί ο "Προμηθέας 2" ;;
Εντάξει Χρήστο μου...Ετσι είναι αν έτσι νομίζεις....
Πως θα το στηριξουν ολο αυτο το βαρος οταν αφαιρουν το χωμα που ηταν εκει μεσα τοσα χρονια ? Δεν ειναι πλεον επικινδυνο να καταρρευσει ο λοφος μερικως ?
Συμφωνώ με τον chrisssb. Το έχει διατυπώσει, μάλιστα, παραπάνω με αξιοζήλευτη σαφήνεια. Επιπλέον, δεν νομίζω ότι κανείς, απ' όσους ελαφρύναμε το θέμα την τελευταία ημέρα, είχαμε κατά νου να υποβαθμίσουμε την κατάσταση, όσο να επισημάνουμε διάφορα στραβά που εμφανίζονται σαν "ζιζάνια" μαζί με ένα τόσο συναρπαστικό ζήτημα.Κάθε άλλο! Απλά γνώμη μου, που κάλιστα μπορεί να είναι και εντελώς λάθος! :ernaehrung004:
Αφαιρείται και από το λόφο χώμα. Έτσι βρήκαν κομμάτια από τη χαίτη του λέοντα.
Εννοεις απο την κορυφη ?
Μεσα στους θαλαμους το χωμα ηταν ψιλο αμμωδες σχεδον,και δεν εφτανε μεχρι την οροφη,αρα δεν στηριζε τιποτα..
Μέρος των ισοδύναμων μέτρων. Σε κάποιο από τα πάμπολα link εδώ το διάβασα.
Προφανεστατα το υπεργειο βαρος αυξηθηκε κατακορυφα με την παροδο των αιωνων απο τις βροχες και τους ανεμους που συσωρευσαν επιπλεον χωματα στην κορυφη
Εχουν φερει ειδικο μηχανημα με βραχιονες και τραβουν απο επανω χωμα για ελαφρυνση , και οχι σκαβοντας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.