Λάκη χωρίς πλάκα ξαναδες την, αν το αντέχεις, γιατί έχεις χάσει σημαντικά σημεία.
Να σου πω μόνο ότι οι κλώνοι δεν ήταν μόνο ρεζέρβες στη πυραμίδα αλλα χιλιάδες απο αυτούς διάσπαρτοι στη γή, ως χειριστές. Ο καθένας σε μια ζώνη, πιστεύοντας ότι έξω απο αυτη έχει ραδιενέργεια και θα πεθάνει.
αλλο αυτο κι αλλο εκεινο που εγραψες εν συγχησει στο προηγουμενο ποστ.
Αυτο το καταλαβαν και πιο αργοι απο σενα.
έχεις χάσει και άλλους υπότιτλους (την ώρα που έπλενες πιάτα μάλλον

)
δεν τους εχασα εγω,το παληκαρι που εκανε τη μεταφραση τους εχασε και υποπτευομαι οτι εχει την ιδια αντιληψη με σενα.
Ρε μπας και κανεις και μεταφρασεις για ταινιες και δε μας το λες;
Όντως έχει τρύπες, εκεί είναι και η μαγκιά του σεναρίου σε έργα επιστημονικής φαντασίας... για αυτό (+κρουζ) δεν την έδωσα ως εξαιρετική.
Επίσης στα θέματα τεχνολογίας ειδικά, θα μπορούσαν να πάνε πιο μπροστά στο μέλλον, αλλά και ως είχε δεν με ενόχλησε κάτι.
Σ'αυτο συμφωνω,χρονολογικα επρεπε να ειναι πιο μπροστα.
Αν ήμουν πιο αντικειμενικός θα την έλεγα καλή, αλλά όπως γράφω πάντα οι ταινίες sci fi απο μένα παίρνουν ένα βαθμό πάνω, έτσι κι αλλιώς...
Επιμένω ότι το στόρι είναι ξεκάθαρο και γίνεται εύκολα κατανοητό, αρκεί να προσέχεις το έργο βέβαια...
πλένοντας πιάτα ή παίζοντας ταυτόχρονα μπιλιάρδο (...) δε γίνεται δουλειά... (και μου θέλετε και πρωτάθλημα... λέρες...)
ps αργός σου φαίνομαι γιατί γιατί γιατί προλαβαίνεις κάθε τρίτη κίνησή μου ρε...:surf-aki: