Oblivion

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    132
Απάντηση: Oblivion (2013)

πφφφφ πολύ αργός... και πιάνεις και τα μισά... απο Σεπτέμβρη στα θρανία!

Το λάθος που έγραψα ήταν αυτό που επισήμανες ως άτοπο.
όχι για να εξυπηρετήσουν τη σαλ, αλλά εξυπηρετούσαν (προφανώς άθελά τους) τη Σαλ.

για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει και αναφορά στη ταινία απο τον Φρήμαν. Προχειρότητα βέβαια.
Θα την ανεβάσω το βράδυ γιατί τώρα δεν έχω πρόσβαη (δε θέλω να σε κουράζω γέρο άνθρωπο...:lollypop:) ώσπου να εντοπίσεις και το σημείο θα φάμε μια εβδομάδα τουλάχιστον...

πφφφφ :BDGBDGB53:

Μου φαινεται μετα τη θεαση, θα πρεπει να εχουμε και να μοιρασουμε ερωτηματολογιο :flipout:

Εσένα θα σε περιλάβω σε άλλο νήμα... περιμένει όλο το φόρουμ πως και πως να σου περάσει η μέση...

έχω βάλει και γνωστό στην Αργολίδα να παρακολουθεί για έκτακτα περιστατικά... :flipout:

Re: Απάντηση: Oblivion (2013)

Ετοιμάζω multiple choise ρε...
όριο το 75, πιο κάτω κόβεστε :flipout:

Το ερωτηματολόγιο δώστο από πριν γιατί μετά θα μοιραστεί το πρωί.................

Τι νομίζεις ότι με την κούρο θα την βγάλεις??? Και καλά ο λάκης σιγά μην πάρει χαμπάρι την μειωμένη ευκρίνεια του 55άρη σε σχέση με τον 1070. Εσένα σου κάναμε αέρα στον 9100, δεν σε βλέπω να την βγάζεις καθαρή με τον 55άρη

Αργολίδα :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: Σε καλό σου γέλασα :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Εσένα θα σε περιλάβω σε άλλο νήμα... περιμένει όλο το φόρουμ πως και πως να σου περάσει η μέση...

έχω βάλει και γνωστό στην Αργολίδα να παρακολουθεί για έκτακτα περιστατικά... :flipout:

Δεν είμαι μουρλός μόλις μου περάσει η μέση να πάω να τσακίσω τα ματάκια μου.....επομένως, θα περιμένεις πολύ!!-bye-

Ρε Χατζ τι του δίνετε και πίνει του Πρόεδρα?
(και δίνει μετά και στον Λάκη?)

Εννοείται οτι μπαίνω στη σειρά... Εδώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έγινε στο Trance, πλάκα κάνουμε; :flipout:

ήμαρτον μπάμπη μου... ήμαρτον!
πάλι πείραξες το σετ απ?

Μην τα πειράξεις τα ρημάδια, αστα αφού παίζουν... (παίζουν?)

Εννοείται οτι μπαίνω στη σειρά... Εδώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έγινε στο Trance, πλάκα κάνουμε; :flipout:

Tι, μη μου πεις οτι δεν καταλαβες οτι ξυριστικε η τυπισα?

Τώρα που θα μας μπανάρει ο Άκης γιατί έχουμε κάνει το νήμα

luli_fama_scrunch_butt_-_brazilian_bottom-2.jpg

θα έχουμε πολύ χρόνο για όλες τις ταινίες!!:D

ήμαρτον μπάμπη μου... ήμαρτον!
πάλι πείραξες το σετ απ?

Μην τα πειράξεις τα ρημάδια, αστα αφού παίζουν... (παίζουν?)

Γαμάτα !!!!!!! :2thumb22sup:

μπειτε στη σειρα,θα αναλαβει ο Νικος να μας εξηγησει γιατι ο Κρουζ γεννηθηκε κοντος και τον εχει πιασει μανια στις τελευταιες ταινιες με το ονομα,Τζακ.

Τι γινεται εδω ρε γμτ... Αναθεμα κι αν καταλαβαινω τιποτα... :7SFGSFG:

Γαμάτα !!!!!!! :2thumb22sup:

Ωχ Ωχ... δεύτερη λιποθυμία δεν θα την αντέξω...
τότε να είναι και ο papavas που ξέρει τα χούγια μου, έχω πάρει και κάτι κιλάκια να μην σας κουράσω..

μπειτε στη σειρα,θα αναλαβει ο Νικος να μας εξηγησει γιατι ο Κρουζ γεννηθηκε κοντος και τον εχει πιασει μανια στις τελευταιες ταινιες με το ονομα,Τζακ.

Μήπως ξέρει και τι έγινε στο Lost;
Γιατί ντρέπομαι να λέω οτι είναι η καλύτερη σειρά που έχω δεί αλλά.... δεν κατάλαβα τίποτε. :bigcry: