Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

καλη η Νορα,γλυκουλα,ομορφουλα,ζουζουνιτσα,γουτσου-γουτσου....
Και τωρα ας μιλησουμε και για καμμια γυναικα...:D

Όχι και ξενέρωτη ο Norah βρεεέ! :HTEHEH56:

Καλά ..Την επόμενη φορά πού θά συναντηθούμε θά σού δειγματίσω μόνον Norah...:Banane0::Banane0:

Θά σού βάλω και λιγουλάκι από τήν Πεη-Ρού(την Μαντλέν ντέ)..νά έρθεις στά ισα σου.:ADFADF1::ADFADF1:

Re: Απάντηση: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

καλη η Νορα,γλυκουλα,ομορφουλα,ζουζουνιτσα,γουτσου-γουτσου....
Και τωρα ας μιλησουμε και για καμμια γυναικα...:D

μιλάμε μουσικά καρντιά μου ... music και φωνή ... και ένστικτο ... δεν παίζεται το άτομο... έριξες ματιά στον τελευταίο της ; αριστούργημα ...

οκ, πλην να μου επιτραπεί η πρωτοκαθεδρία στην αγάπη προς την κυρία Τζόουνς... είμαι ο μόνος που μίλησα για τον τελευταίο καταπληκτικό δίσκο της ... ο Ν. θα την παραδεχθεί όπως την Μπιόρκ ... μετά 13 χρόνια ...

εδώ έχουμε ένα προβληματάκι. Nora έχω και δεν μ' αρέσει , Bjork δεν είχα και δεν μ'άρεσε. Το δεύτερο αναιρείται πιό εύκολα.

Μπράβο μανούλα μου...:a0210:

Την επομενη φορά πού θά σε δώ θά σού δειγματίσω Τώνη Βαβάτσικο,γιατί είσαι αδιόρθωτος...:flipout::flipout::flipout:

"Πίσω απ´το ποτάμι που τρέχει είναι μια πηγή
πίσω απ' του Θεού την αγάπη είναι μια ζωή

Ανθρωπε μου σε άκουσα πάλι τον άνεμο να ρωτάς
Ποιός να ξέρει στο βλέμμα του πίσω τι κρύβει ο Θεός για μας "

Μεγάλες στιγμές

μιλάμε μουσικά καρντιά μου ... music και φωνή ... και ένστικτο ... δεν παίζεται το άτομο... έριξες ματιά στον τελευταίο της ; αριστούργημα ...

αχ ...είμαι πανευτυχής πιά. 241 δίσκοι το 2009 , 64 το 2010 , ελπίζω το 2011 να μην ξεπεράσω τους 20 . Δεν θα της ρίξω ματιά

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

τι σημαίνει αυτό;

έ, όχι και δεν κατάλαβες ... η jazzzzzz στο απυρόβλητο (όπως για κάποιους τα κλασσικούρια) και by default μεγάλη μουσική για να την μιάζουν οι Νόρες ... να πάνε στην country οι γύφτισσες ...

έ, όχι και δεν κατάλαβες ... η jazzzzzz στο απυρόβλητο (όπως για κάποιους τα κλασσικούρια) και by default μεγάλη μουσική για να την μιάζουν οι Νόρες ... να πάνε στην country οι γύφτισσες ...

οχι βρε για απαλή τζαζ το πήρα , ξέρεις για νάχω κάτι να βάζω όταν έρχεται κόσμος σπίτι , αλλά δεν είναι τζαζ μάνα μ' ....σαν κάντρυ ακούγεται it doesn't swing it has no drive therefore it is not jazz. Αδιάφορη τελείως

φωνάρα έχει....
έχει το ελάχιστο γρέζι που χρειάζεται, την γλύκα, το κουμάντο...
Καλά λέει ο Σπύρος.
δικαίως τα 9

οχι βρε για απαλή τζαζ το πήρα , ξέρεις για νάχω κάτι να βάζω όταν έρχεται κόσμος σπίτι , αλλά δεν είναι τζαζ μάνα μ' ....σαν κάντρυ ακούγεται it doesn't swing it has no drive therefore it is not jazz. Αδιάφορη τελείως

σε γελάσααανε... (που λέει το άσμα)...
απαλή τζαζ είναι η Διάνα....
με τον προγναθισμό....:2thumb22sup:

φωνάρα έχει....
έχει το ελάχιστο γρέζι που χρειάζεται, την γλύκα, το κουμάντο...

file under: Article for further research.
αφ ενός 'με έχει φάει' ο Δημοκηδής: είναι λίγο σοροπάτος αλλά το γούστο του στα σορόπια είναι ΑΑΑ.
Αφ ετέρου η κυρία τραγουδάει δύο κομμάτια στο δίσκο του Charlie Hunter "Songs From The Analog Playground" και είναι απλά εκ-πλη-κτι-κή. :SFGSFGSF:

σε γελάσααανε... (που λέει το άσμα)...
απαλή τζαζ είναι η Διάνα....
με τον προγναθισμό....:2thumb22sup:

έλα όμως που δεν είναι ούτε απαλή τζαζ....πάντως την δουλεια του την κάνει όταν έρχονται φίλοι σπίτι....το βάζεις να παίζει χαμηλά , σχεδόν κανείς δεν δίνει σημασία- το πολύ πολύ καμμιά κυρία να αναρωτηθεί "να βρε που έχεις και καλούς δίσκους"- και όλα εντάξει

Πάντως γούστα είναι αυτά ....εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα , σε άλλους το κάνει....πρέπει να ευχαριστούμε την πρόνοια για την πανσπερμία του γούστου πάντως. Ενας κόσμος όπου όλοι θα αρέσκονταν στην Νορα ή στον Ελτονα , θάταν κουραστικός .