καλη η Νορα,γλυκουλα,ομορφουλα,ζουζουνιτσα,γουτσου-γουτσου....
Και τωρα ας μιλησουμε και για καμμια γυναικα...
Και τωρα ας μιλησουμε και για καμμια γυναικα...
ωχ κυριλίκια διαβάζω,την κυρία Τζόουνς...
Όχι και ξενέρωτη ο Norah βρεεέ! :HTEHEH56:
Θά σού βάλω και λιγουλάκι από τήν Πεη-Ρού(την Μαντλέν ντέ)..νά έρθεις στά ισα σου.:ADFADF1::ADFADF1:
καλη η Νορα,γλυκουλα,ομορφουλα,ζουζουνιτσα,γουτσου-γουτσου....
Και τωρα ας μιλησουμε και για καμμια γυναικα...![]()
Τα έχω όλα, γιατρέ :firstprize:
edit: της Νόρας
οκ, πλην να μου επιτραπεί η πρωτοκαθεδρία στην αγάπη προς την κυρία Τζόουνς... είμαι ο μόνος που μίλησα για τον τελευταίο καταπληκτικό δίσκο της ... ο Ν. θα την παραδεχθεί όπως την Μπιόρκ ... μετά 13 χρόνια ...
τσκ, τσκ, τσκ... εδώ οι λακάν-ηδες δεν παίζουν, έ ;;;
Μπράβο μανούλα μου...:a0210:
Την επομενη φορά πού θά σε δώ θά σού δειγματίσω Τώνη Βαβάτσικο,γιατί είσαι αδιόρθωτος...![]()
μιλάμε μουσικά καρντιά μου ... music και φωνή ... και ένστικτο ... δεν παίζεται το άτομο... έριξες ματιά στον τελευταίο της ; αριστούργημα ...
τι σημαίνει αυτό;
έ, όχι και δεν κατάλαβες ... η jazzzzzz στο απυρόβλητο (όπως για κάποιους τα κλασσικούρια) και by default μεγάλη μουσική για να την μιάζουν οι Νόρες ... να πάνε στην country οι γύφτισσες ...
καλη η Νορα,γλυκουλα,ομορφουλα,ζουζουνιτσα,γουτσου-γουτσου....Και τωρα ας μιλησουμε και για καμμια γυναικα...![]()
οχι βρε για απαλή τζαζ το πήρα , ξέρεις για νάχω κάτι να βάζω όταν έρχεται κόσμος σπίτι , αλλά δεν είναι τζαζ μάνα μ' ....σαν κάντρυ ακούγεται it doesn't swing it has no drive therefore it is not jazz. Αδιάφορη τελείως
φωνάρα έχει....
έχει το ελάχιστο γρέζι που χρειάζεται, την γλύκα, το κουμάντο...
σε γελάσααανε... (που λέει το άσμα)...
απαλή τζαζ είναι η Διάνα....
με τον προγναθισμό....:2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.