Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

Αυτός ήταν σάν τον Bono..:firstprize:

Ντάξ,έβγαζε και κανά καλό.:ADFADF1::ADFADF1:

Μπόνο ξεμπόνο, όλα τα καλά transcriptions αυτός τα έκανε...:ernaehrung004:

Λοιπόν, κάτω τα χέρια από την θεά μου, παλιοάσχετοι μην σκοτωθούμε ...

υγ. 1 Παλιές καλές ημέρες ...

υγ. 2 Η Νόρα έχει βγάλει τρεις αριστουργηματικούς και έναν απλώς καλό ... τώρα τι να καταλάβει ο φίλος των ΕΛΠ ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ.

ο άλλος βρε, αγαπάει τα θηλυκά....:2thumb22sup:

Αν υποψιαστώ ότι είχες κάνει καμιά ''περίεργη'' μέ καμιά Maria Maria τού Carlos θά αγοράσω αύριο ολη τήν 9άδα τής Νορίτας..:Banane0:

ποιος είναι ο άλλος ... ποιοί είμαστε εμείς ... δεν είμαστε όλοι κατά του Ν. ;

οκ, πλην να μου επιτραπεί η πρωτοκαθεδρία στην αγάπη προς την κυρία Τζόουνς... είμαι ο μόνος που μίλησα για τον τελευταίο καταπληκτικό δίσκο της ... ο Ν. θα την παραδεχθεί όπως την Μπιόρκ ... μετά 13 χρόνια ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

τι ; 9 Γκράμμυ η ξενέρωτη που πιστεύει ότι παίζει τζαζ ενώ το πολύ πολύ να είναι ψιλοκάντρυ ; :fahne90:

τσκ, τσκ, τσκ... εδώ οι λακάν-ηδες δεν παίζουν, έ ;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

τσκ, τσκ, τσκ... εδώ οι λακάν-ηδες δεν παίζουν, έ ;;;

:worshippy::worshippy:

Εμ τού τάπα σέ παλιότερο ποστ..

Οτι η Λακανική θεωρία πού ανέπτυξε εύκολα γυρίζει μπούμερανγκ..
Τάχουν αυτά οι ψυχαναλυτικές ερμηνείες.
Ειναι σάν το Ταλμούδ.:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χ

Αν υποψιαστώ ότι είχες κάνει καμιά ''περίεργη'' μέ καμιά Maria Maria τού Carlos θά αγοράσω αύριο ολη τήν 9άδα τής Νορίτας..:Banane0:

Μαρία Μαρία τα ...μπ... σου?

τελικά δεν είναι καθόλου περίεργο που αυτοί που δεν ασχολούνται σοβαρά με έναν καλλιτέχνη τον ταυτίζουνε με τα χειρότερά του....:afro:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Όχι, δεν είναι

Μαρία Μαρία τα ...μπ... σου?

τελικά δεν είναι καθόλου περίεργο που αυτοί που δεν ασχολούνται σοβαρά με έναν καλλιτέχνη τον ταυτίζουνε με τα χειρότερά του....:afro:

Eπί τούτου..:firstprize:
Μονον ο Mahler θά την πληρώνει?:D:D

μπορούν να πληρώσουν κι άλλοι...
κανένα πρόβλημα...:firstprize:

οκ, πλην να μου επιτραπεί η πρωτοκαθεδρία στην αγάπη προς την κυρία Τζόουνς... είμαι ο μόνος που μίλησα για τον τελευταίο καταπληκτικό δίσκο της ... ο Ν. θα την παραδεχθεί όπως την Μπιόρκ ... μετά 13 χρόνια ...

ναιιι
ξέρουμε
you've got a thing goin' on....:Banane0:

http://www.youtube.com/watch?v=DBiEJomxy_U&feature=related