Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

Αχ ωραία, η μαλακία έπεσε σύννεφο στο ωραίο αυτό τόπικ ... just like old days ...

εμένα μου χρειαζόταν ...

η μαλακία είναι η πρώτη ερωτική σύντροφος του άντρα.:BDGBGDB55:
απ ότι υποψιάζομαι, μάλλον είναι και η τελευταία.
θα σας πώ...οσονούπω :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

η μαλακία είναι η πρώτη ερωτική σύντροφος του άντρα.:BDGBGDB55:
απ ότι υποψιάζομαι, μάλλον είναι και η τελευταία.
θα σας πώ...οσονούπω :ernaehrung004:

Oυδεν αληθεστερον τουτου...

Λοιπόν, κάτω τα χέρια από την θεά μου, παλιοάσχετοι μην σκοτωθούμε ...

+100000. Σπύρο είσαι να γίνουμε τα ιδρυτικά μέλη του "Norah Jones Fanclub within the avclub.gr?"Εσύ πρόεδρος ως αρχαιότερος κι εγώ γραμματέας και ταμίας, λόγω επαγγέλματος. Όποιον τολμήσει να πει κακό λόγο για τη Νόρα θα τον παραμονεύουμε έξω από το σπίτι του και θα τον σαπίζουμε στο ξύλο. Σε περίπτωση υποτροπής...τσιμεντένιες μπότες και φουντάρισμα στο Αιγαίο.

τι ; 9 Γκράμμυ η ξενέρωτη που πιστεύει ότι παίζει τζαζ ενώ το πολύ πολύ να είναι ψιλοκάντρυ ; :fahne90:

Θέλεις να πεις ότι η τζαζ είναι ανώτερο είδος μουσικής από την κάντρι; Αυτό το στηρίζεις σε κάποια αντικειμενικά κριτήρια; Αν ναι ποιά είναι αυτά τα κριτήρια; Θα έλεγες, κατ΄ επέκταση, ότι ο Miles Davis, o John Coltrane ή ο Wynton Marsalis είναι σημαντικότεροι μουσικοί από το Woodie Guthrie και το Hank Williams?

Θέλεις να πεις ότι η τζαζ είναι ανώτερο είδος μουσικής από την κάντρι; Αυτό το στηρίζεις σε κάποια αντικειμενικά κριτήρια; Αν ναι ποιά είναι αυτά τα κριτήρια; Θα έλεγες, κατ´ επέκταση, ότι ο Miles Davis, o John Coltrane ή ο Wynton Marsalis είναι σημαντικότεροι μουσικοί από το Woodie Guthrie και το Hank Williams?

δεν το είπαμε ποτέ εμείς αυτό.
τα περιοδικά της Σοβαρής μουσικής το λένε: BBC Music, Grammophone, Diapason...όλα έχουν μηνιαία στήλη για τη τζάζ.
Αυτοί, κατι θα ξέρουν ...παραπάνω.
Μάλλον. :D

country πάντως, Δεν έχουν.
ούτε soundtracks.

πάντως εγώ, δεν θα ήθελα να έχουν στήλη για τη τζαζ Αυτοί.
αν με ρωτάς δηλαδή

Θέλεις να πεις ότι η τζαζ είναι ανώτερο είδος μουσικής από την κάντρι; Αυτό το στηρίζεις σε κάποια αντικειμενικά κριτήρια; Αν ναι ποιά είναι αυτά τα κριτήρια; Θα έλεγες, κατ´ επέκταση, ότι ο Miles Davis, o John Coltrane ή ο Wynton Marsalis είναι σημαντικότεροι μουσικοί από το Woodie Guthrie και το Hank Williams?

Μπα .....θέλω να πω ότι την πλασσάρουν ή πλασσάρεται για τζαζ , αλλά δεν είναι . Ούτε σουϊνγκ , ούτε ντράιβ έχει . Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , που λένε όσοι δεν γνωρίζουν την λατινική επαρκώς ή έστω σε επίπεδο γνωμικών και ρήσεων -bye-

άλλωστε και τα αμερικάνικα δημοτικά ωραία είναι. Καμμία σύγκριση με τα τσάμικα βέβαια , αλλά με ότι έχει ο καθένας πορεύεται

Απάντηση: Re: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

άλλωστε και τα αμερικάνικα δημοτικά ωραία είναι. Καμμία σύγκριση με τα τσάμικα βέβαια , αλλά με ότι έχει ο καθένας πορεύεται

51pI-9KLkHL._SL500_AA300_.jpg

CD του Σπύρου:
Σ'το έδινα προχθές
γνωρίζοντας πως δέν θα το δεχθείς.
Εγώ πάντως απ'τους δικούς μας
μόνο τον Θανάση Παπακωνσταντίνου βάζω δίπλα τους
:popcorn:

τη λατρεύω την country.
σχεδόν οποιαδήποτε αμερικάνικη μουσική 'ξύσω' λιγάκι, βρίσκω την country από κάτω.
με εξαίρεση, βέβαια, τις μουσικές των μαύρων.

Last edited:
το αντίστοιχο του τσάμικου, δεν είναι η country αλλά η folk: bluegrass, hillbilly κλπ.
η country αντιστοιχεί σε αυτό που εδώ λέμε 'λαϊκό τραγούδι'.
απ όλα έχει ο μπαξές: από Τσιτσάνη μέχρι Ζαφείρη Μελά.
έτσι και εκεί.
έτσι ακριβώς.