Οδήγηση ATC SCM40

εχει χαλια ηχο τον ειχα και τον εδωσα δεν ειναι γιαυτα τα ηχεια ειναι για αλλα πραγματα ο συγκεκριμενος ενισχυτης,για επαγγελματικες καταστασεις για πολυκαναλα ισως αλλα για δικαναλο αστο καλυτερα.αμα εχεις υπομονη μπορει να πετυχεις τιποτε καλο σε μεταχειρισμενο.Επισης μια καλη περιπτωση ειναι τα μονομπλοκ της xindac.εχεις σιγουρη την οδηγηση και ο ηχος ειναι αξιοπρεπεστατος πανω απ τον μεσο ορο

Last edited:
ευχαριστώ αλλα 100w δεν είναι λίγα για αυτό το ηχείο και σε αυτό το χώρο?

με ενδιαφέρει και μεταχειρησμένο.

ακου τον analyze_it..... Κάτι ξέρει.....:afro:

Φίλε, εγώ λίγα ξέρω, αλλά νομίζω ότι με αυτό το ηχείο ακούς απλά τα υπόλοιπα συνοδά.....
Αν θέλεις λοιπόν να....ανακαλύψεις πως ακούγεται ο μπέρυ, αγόρασέ τον!!
..εγώ "νίπτω τας χείρας μου" ;-)

Φίλε, εγώ λίγα ξέρω, αλλά νομίζω ότι με αυτό το ηχείο ακούς απλά τα υπόλοιπα συνοδά.....
Αν θέλεις λοιπόν να....ανακαλύψεις πως ακούγεται ο μπέρυ, αγόρασέ τον!!
..εγώ "νίπτω τας χείρας μου" ;-)

Αυτό που περιγράφεις είναι ο καλύτερος τρόπος να χαλάσεις το νευρικό σου σύστημα και να πάθεις Μπέρυμπέρυ :flipout::flipout::flipout:

εχει χαλια ηχο τον ειχα και τον εδωσα δεν ειναι γιαυτα τα ηχεια ειναι για αλλα πραγματα ο συγκεκριμενος ενισχυτης,για επαγγελματικες καταστασεις για πολυκαναλα ισως αλλα για δικαναλο αστο καλυτερα.αμα εχεις υπομονη μπορει να πετυχεις τιποτε καλο σε μεταχειρισμενο
για τον fidelity μιλάμε?

Last edited:
Τον μπερμπερυ τον εφερα σαν παράδειγμα. Ας βάλει κάτι φθηνό και δυνατό να περνάει την ώρα του και όταν προκύψει κάτι καλό σε μεταχειρισμένο το χτυπάει...

για τον fidelity μιλάμε?

Ναι

Τον μπερμπερυ τον εφερα σαν παράδειγμα. Ας βάλει κάτι φθηνό και δυνατό να περνάει την ώρα του και όταν προκύψει κάτι καλό σε μεταχειρισμένο το χτυπάει...

Με αυτόν τον τρόπο χάνει σίγουρα χρήματα....Καλύτερο θα ήταν να περιμένει λίγο και να κάνει οικονομίες για να πάρει κάτι καλό μια και έξω.

Λίγα είναι τα watt αλλά στα λεφτά που είσαι διατεθιμένος να ξοδέψεις δεν νομίζω ότι θα βρείς κάτι καλύτερο. Εχω τους ενδοιασμούς μου και με τον Α1008 της MF.... κάπου τον πήρε το μάτι μου στις αγγελίες εδώ μέσα αλλά δεν τον έχω ακούσει με τα ATC για να σου πώ.

Δεν μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι να μαζέψεις αλλα τόσα για να πάρεις ένα μηχανάκι?

Τι μηχανάκι? scooter?

Τι μηχανάκι? scooter?

Ναι σκουτεράκι....Κάτι σαν το παρακάτω πιστεύω ότι θα ταιριάζει!

Cruiser_3.jpg

Φίλε, αν θέλεις να κάνεις ηχοκάλυψη σε όλο τον χώρο (όπως στις καφετέριες ας πούμε) να πας να αγοράσεις πολλά μικρά επαγγελματικά και να τα βάλεις σε διάφορες θέσεις.... ;-)

Αν θέλεις να ακούς όμορφα μουσική, τότε προσπάθησε να βάλεις τα atc σε απόσταση 2.5 μέτρων μεταξύ τους και να ακούς (θέση ακρόασης) από απόσταση 3 μέτρων max. Εκεί θα κάνεις τις ακροάσεις σου. Στον υπόλοιπο χώρο θα ακούγεται όμορφα μουσική αλλά όχι σε ικανοποιητικές εντάσεις.
Μπορείς αν θες να αγοράσεις τον Unison Unico SE (να βγάλεις off το κύκλωμα προστασίας των ηχείων -βγάζοντας τα ανάλογα jumpers- που υποβιβάζει την ηχητική ποιότητα), να αλλάξεις τις λυχνίες του με Genalex Gold Lion (από τον Γιώργο Γιαλούση πχ) και να χρησιμοποιήσεις καλώδια ηχείων ικανής διατομής για όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες...

Last edited:
παπακι τα scooter πανε απο τριχιλιαρο και πανω :idea:
(ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ 2000 ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ TOWN MATE 50 ARI ME 300 E KAI ME TA 1700 ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΥΓΡΑΕΡΙΟ...)

Επανέρχομε, για rotel teliko?

Φίλε, αν θέλεις να κάνεις ηχοκάλυψη σε όλο τον χώρο (όπως στις καφετέριες ας πούμε) να πας να αγοράσεις πολλά μικρά επαγγελματικά και να τα βάλεις σε διάφορες θέσεις.... ;-)

Αν θέλεις να ακούς όμορφα μουσική, τότε προσπάθησε να βάλεις τα atc σε απόσταση 2.5 μέτρων μεταξύ τους και να ακούς (θέση ακρόασης) από απόσταση 3 μέτρων max. Εκεί θα κάνεις τις ακροάσεις σου. Στον υπόλοιπο χώρο θα ακούγεται όμορφα μουσική αλλά όχι σε ικανοποιητικές εντάσεις.
Μπορείς αν θες να αγοράσεις τον Unison Unico SE (να βγάλεις off το κύκλωμα προστασίας των ηχείων -βγάζοντας τα ανάλογα jumpers- που υποβιβάζει την ηχητική ποιότητα), να αλλάξεις τις λυχνίες του με Genalex Gold Lion (από τον Γιώργο Γιαλούση πχ) και να χρησιμοποιήσεις καλώδια ηχείων ικανής διατομής για όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες...
καλώδια πήρα mogami

Re: Απάντηση: Οδήγηση ATC SCM40

μπορει ομως να παθει κι αυτο..

Σίγουρα. Ο Χάλι Μπερυ ο ίδιος... :p

Φίλε μου με τα ATC μπορείς να έχεις
1) Υψηλές στάθμες
2) Πολύ καλό ήχο.
Με τα 2.000 ξεχνάς κάποιο από τα δύο.
Αρκετά καλό ήχο με σχετικά υψηλές στάθμες, στα λεφτά που ψάχνεις έχω ακούσει μόνο από τον ATC SIA 150...

Από εκεί και πέρα, ο λίγο καλύτερος ήχος ή οι λίγο υψηλότερες στάθμες (κρατώντας τουλάχιστον ανέπαφο τον δεύτερο παράγοντα) ανεβάζουν το ποσό που πρέπει να διαθέσεις λογαριθμικά...

καλησπέρα φίλε Ηλία

από ό,τι κατάλαβα πάνε τα Toy Tower; Μεταμορφώθηκαν σε ATC;
Χαίρομαι πάντως που ταίριαξαν με τον Unico.
Τι λές, ο Audia Flight πως θα έδενε με ATC40;
Φιλικά
Τάσος

ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ATC 40 ME MUSICAL FIDELITY A 1008?
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΨΑΧΝΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ,ΧΩΡΟΣ 60 ΤΜ

ΜΕΧΡΙ 2000Ε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Αγαπητέ φίλε καλωσήρθες στην παρέα μας!

Μια παράκληση μόνο: Μην γράφεις αποκλειστικά με κεφαλαία.
Είναι κουραστικό και δείχνει σαν να φωνάζεις.

καλησπέρα φίλε Ηλία

από ό,τι κατάλαβα πάνε τα Toy Tower; Μεταμορφώθηκαν σε ATC;
Χαίρομαι πάντως που ταίριαξαν με τον Unico.
Τι λές, ο Audia Flight πως θα έδενε με ATC40;
Φιλικά
Τάσος

Ο συμφορουμίτης Tzo που είχε τα 40άρια λέει ότι τι αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό.