Εχω ακουσει τα Atc με τον Audia flight 3 που απλα δεν τα κουναγε καθολου και με τον audia flight Two που ναι μεν τα επαιξε ικανοποιητικα, μετα απο λιγο και οταν ανεβαζες την ενταση αρκετα χτυπαγε προστασια αγνωστο ομως γιατι, παραυτα μονο με τα 40αρια το εκανε αυτο...οταν τα δοκιμασαμε με τον ολοκληρωμενο της wyred4sound τον STI-100 πραγματικα τα ακουσα οπως δεν τα εχω ακουσει (εκθεσεις ,διαφορες αλλες ακροασεις κτλ ) ,επιβλητικα δυναμικα ,τεραστια στερεοφωνικη εικονα και πεντακαθαρες υψηλες που βγαινανε με τετοια ομως ευγενεια που δεν θα μπορουσες να πιστεψεις οτι τα οδηγαει ενα ενισχυτης με σχεδον 600 watt στο καναλι ...γενικα τετοιο ρωμαλεο ηχο απο τα atc-40 δεν ειχα ξανακουσει αλλωτε ,τοσο που μ εκανε να θελω να τ αγορασω πριν τλκ καταληξω στα eggleston fontaine II που με συνεπηραν περισσοτερο :smile:
Εχω ακουσει τα Atc με τον Audia flight 3 που απλα δεν τα κουναγε καθολου και με τον audia flight Two που ναι μεν τα επαιξε ικανοποιητικα, μετα απο λιγο και οταν ανεβαζες την ενταση αρκετα χτυπαγε προστασια αγνωστο ομως γιατι, παραυτα μονο με τα 40αρια το εκανε αυτο...οταν τα δοκιμασαμε με τον ολοκληρωμενο της wyred4sound τον STI-100 πραγματικα τα ακουσα οπως δεν τα εχω ακουσει (εκθεσεις ,διαφορες αλλες ακροασεις κτλ ) ,επιβλητικα δυναμικα ,τεραστια στερεοφωνικη εικονα και πεντακαθαρες υψηλες που βγαινανε με τετοια ομως ευγενεια που δεν θα μπορουσες να πιστεψεις οτι τα οδηγαει ενα ενισχυτης με σχεδον 600 watt στο καναλι ...γενικα τετοιο ρωμαλεο ηχο απο τα atc-40 δεν ειχα ξανακουσει αλλωτε ,τοσο που μ εκανε να θελω να τ αγορασω πριν τλκ καταληξω στα eggleston fontaine II που με συνεπηραν περισσοτερο :smile:
Ρε παιδιά, πρέπει να είμαστε και λιγάκι σοβαροί στα post μας!
Δηλαδή... δεν πρέπει τουλάχιστον να μας αναφέρεις ποια σεμεδάκια έχεις ακούσει, τι διαφορές άκουσες και σε σχέση τιμής προς απόδοσης, αν αξίζει η επένδυση; :ADFADF1:
:chinscratch: νομίζω ήταν από ΝΟS (new-old-stock) κλωστές πεταλούδα ! (συγνώμη που αναφέρω την επωνυμία της κλωστοϋφαντουργίας, αν θεωρηθεί διαφήμιση ας διαγραφεί από τους admins) :fahne90::ernaehrung004:
pure silver βελονάκι? -γι αυτό ξύριζε λίγο στα ψηλά!
...η συμμαθήτρια του Franko ήταν αυτή που του "είχε κάτσει" πριν χρόνια, πριν αυτός αποκτήσει roll-off στις ψηλές λόγω γήρατος?
Νομίζω ότι ήταν αυτή...Μου είχε πεί για έναν Ιταλό που βλεπόντουσαν τότε αλλά επειδή πλησίαζε και ο πόλεμος οι δικοί της τον κυνήγησαν με τα κουμπούρια και από το θόρυβο έπαθε μόνιμη βλάβη στα αυτιά....
Ηλία την επόμενη φορά που θα έρθω, φρόντισε σε παρακαλώ να μου δώσεις να πιώ από το ίδιο που πότισες τον Χαλκιδαίο ..... :afro:
(δεν το γλιτώνουμε το μπανιάρισμα αν συνεχίσουμε.....)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.