more peers
AVClub Fanatic
Με τα χαρακτηριστικά (88db/min4Ohm/6,5άρια) που βλέπω και γνωρίζοντας την ισχύ και τα ρεύματα του 6800... επαναλαμβάνω ότι θα τα χτυπάει από τοίχο σε τοίχο...
Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που σήκωσε ο gojakias φαίνονται ζόρικα ηχεία... Αν η εταιρία έχει ακολουθήσει γνωστές πρακτικές διαφόρων εταιριών και τα έχει κολακέψει κιόλας, αμφιβάλω αν θα παίξουνε "σωστά" και με τους ενισχυτές που έχουν συζητηθεί εδώ.
είπες για διενίσχυση τον θέλεις?
Αν έβρισκα τον 8000P, σκέφτηκα διενίσχυση, ναι.
Δεν είναι όμως το ζητούμενο ντε και καλά.
αν δεν βρεις θα βάλεις τον υπάρχοντα μόνο για προ?
Έτσι το υπολογίζω.
Λάθος?
λάθος όχι απαραίτητα.
Απλά με διενίσχυση δίνεις 75 βατ σε κάθε δρόμο και χωρίζουν οι δρόμοι.
Αλλιώς πετάς ένα τελικό στάδιο (του ολοκληρωμένου) και πας να ρισκάρεις με την ηχητική ταυτότητα του αναζητώμενου τελικού και το ματσάρισμα με τα ηχεία.
Γι αυτό λεω ότι ο μανίσιος συμπληρωματικός τελικός ή ο τελικός της arcam που ταιριάζουν με τους audiolab σου δίνει λύση ηχητικά κοντά σ αυτό που έχεις.
Εριξα μια ματιά και ζητάνε για μτχ 300 και βάλε.
Ψάχνω τώρα μπας και σου βρω τίποτα stock στη Θεσσαλονίκη.
Πάντως δεν την βγάζεις με 300. Εκτός αν σπρώχνει κανείς κανα κελεπούρι από ανάγκη.
Εγώ έχω έναν 290Ρ που ψιλοκάθεται (όχι ακριβώς τον έχω για τα Κ1000) θα μπορούσα να στον έδινα, αλλά μου κάνει εντύπωση η αύξηση των τιμών.
Να βάλω και κάτι ακόμα στην κουβέντα μας.... και απευθύνομαι και στον φίλτατο supersonic...
Το γήρας των συσκευών, πόσο ρόλο παίζει στο σύστημά μας?
Θέλω να πώ... καλώς κυνηγάω τον 8000P ή ακόμα και αν τον βρώ θα είναι 15-18 χρονώ και θα ακούγεται σαν κουδουνίστρα?
Ο 8000Α πάντως καλά κρατιέται. Όχι ότι δεν θα εκτιμούσε ένα servicάκι, αλλά ακόμα κρατιέται.
Πόσο όμως θα άντεχε (ακόμα) στο χρόνο ένα δίδυμο 15ετών+?
Καποια στοιχεια του κυκλωματος "γερνανε" και θελουν αντικατασταση, οπως και ενα γενικοτερο φρεσκαρισμα στις παλιες συσκευες. Αυτο εχει σαν αντικτυπο και στον ηχο και στην οδηγηση. Παντως τα Audiolab των 90w δεν φημιζοντουσαν για την οδηγηση τους. Υπαρχει χαρακτηριστικο ματσαρισμα με B&W εκεινης της εποχης που πλασαριζοταν απο πολλα καταστηματα, και ο ενισχυτης οταν ανεβαιναν λιγο οι εντασεις εριχνε ρελεδες...
Δεν νομιζω να κανεις δουλεια με μτχ 8000. Αφενως θα σου φυγει ενα αξιοσεβαστο ποσο για την αγορα, συν καποιο κοστος για το φρεσκαρισμα, και με αυτα τα χρηματα αγοραζεις κατι καινουριο, σκιζεις ζελατινα, οδηγεις τα ηχεια οπως πρεπει και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο για θεματα αξιοπιστιας.
Ρελέδες ουκ ολίγες φορές... ειδικά παλαιότερα... κοντά στα 20 μου, έλιωνα με ένα CDάκι από ΤΡΥΠΕΣ και κάθε 5 λεπτά έπεφτε!!!!
Βέβαια... 5-6 φορές που συνέβη, κο κο κο... έκτοτε παίζουν εντός δυνατοτήτων Audiolab.
Ακούω προτάσεις. Γι' αυτό ανοίχτηκε το θέμα. Ρίξτε μηχανήματα στο τραπέζι!!!!!
Ενισχυτες στα 300-350 ευρω για αυτα τα ηχεια και να τα παιξουν σωστα, δεν υπαρχουν. Αυτος που με μια φιλοτιμη προσπαθεια θα τα καταφερνε καλυτερα ειναι ο ΗΚ-980. Αν ανεβεις στα 600+ υπαρχουν λυσεις.
Ας πάρουμε λοιπόν τον συλλογισμό του Dalanik και ας τον κάνουμε πραγματικότητα.
Τα 300-350 που θα έδινα για τον 8000P + κανά 300ράκι που ΠΙΘΑΝΟΝ πιάσει ο 8000Α.... Έχουμε χοντρά τα 600/650.
Προτάσεις?
Σε τι χωρο τα έχεις τα ηχεια;
Συμφωνώ κι' εγώ μ' αυτή την τοποθέτηση. Με λίγη υπομονή και λίγη τύχη θα ανταμειφθείς γενναία...Προσωπικα θα επελεγα καποιον παλιο τελικο 20+ ετων που βεβαια θα ηταν καποια ενδιαφερουσα σχεδιαση της εποχης του.Με ελαχιστες αντκαταστασεις υλικων [ηλεκτολυτικους κλπ] θα ειχες πιθανοτατα βρει μια ουσιαστικη λυση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.