Οδήγηση B&W μέχρι τα 300-350 εούρος?

Είστε δλδ της άποψης να κινηθώ στο αδερφάκι Audiolab ή Arcam που προτείνει ο υπερηχητικος...
Με το θέμα γήρας... Αν γίνει service στα μηχανάκια, όλα καλά;

Κυκλοφορούν κάτι μεταχειρισμένοι τελικοί Rotel.Δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές με τον ήχο ενός τελικού ίδιου με τον προ σου.
Εξάλλου ο προ πάντα δίνει το περισσότερο,απο τα όποια ηχητικά χαρακτηριστικά προ-τελ.

Re: Απάντηση: Οδήγηση B&W μέχρι τα 300-350 εούρος?

Κυκλοφορούν κάτι μεταχειρισμένοι τελικοί Rotel.Δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές με τον ήχο ενός τελικού ίδιου με τον προ σου.
Εξάλλου ο προ πάντα δίνει το περισσότερο,απο τα όποια ηχητικά χαρακτηριστικά προ-τελ.

Προτεινόμενα Μοντελάκια απο αυτούς? Δεν γνωρίζω τί αξίζει να κοιτάξω και τί όχι... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδήγηση B&W μέχρι τα 300-350 εούρος?

Προτεινόμενα Μοντελάκια απο αυτούς? Δεν γνωρίζω τί αξίζει να κοιτάξω και τί όχι... -bye-

Μιλάω για δικάναλους τελικούς.Δεδομένου του μπάτζετ σου RB 980ΒΧ.

Εχει κάπου γύρω στα 120 wrms(άρα διπλάσια ένταση απο τα 60),καλό τροφοδοτικό κι είναι γενικά τίμιο μηχανάκι.
Εννοείται ότι τον τσεκάρεις-ακούςμε τα ηχεία σου,πρίν πάρεις οτιδήποτε.

Last edited:
Α....Μπορείς να δείς και κάτι σε Musical Fidelity.

Υπάρχουν κι εκεί ευκαιρίες.

Παραμένει το θέμα του ταιριάσματος με τον προενισχυτή σου και της οδήγησης των ηχείων σου.Επομένως και πάλι ακρόαση στο σύστημά σου,πρίν απο κάθε αγορά.

Απο υπομονή έχω άπλετη... το πρόβλημα με το eBay είναι ότι εκτός του 8000P (που by deafault ταιριάζει) δεν έχω δυνατότητα δοκιμής/ακρόασης.
Γι' αυτό ρωτάω εδώ, μπας και από τις εμπειρίες σας μπορείτε να βοηθήσετε στα "ταιριάσματα"...

τα b&w παλιά τα ταίριαζαν με rotel . δοκίμασε με advance acoustics, marantz ή nad αν πρόκειται για καινούριο (γιατί με 350 ταβάνι, σκούρο)... ή για rotel musical fidelity audiolab μεταχειρισμένο.

στην πιάτσα υπάρχουν όντως αρκετές ευκαιρίες και καθώς ο κόσμος "ξεφορτώνεται" το "λίπος" του και στο χώρο μας ... είναι σίγουρο πως αν επιμείνεις θα .. νικήσεις !

Να ζητήσω κάτι ακόμα?
Μπορείτε να μου δώσετε (ακόμα και με ΠΜ αν τυχόν έρχεται σε κάποια κόντρα με τους κανονισμούς) links γνωστών μαγαζιών της πιάτσας ώστε να παρακολουθώ και διαδυκτιακά αν βγάζουν στο σφυρί τέτοια μηχανήματα?
Εγώ γνωρίζω links λίγων μαγαζιών και έτσι περιορίζεται το εύρος μου...

Σας μερσώ όλους!!! :grinning-smiley-043

Άν θέλεις να ψάξεις στο ebay.de έχε υπόψη ότι στη Γερμανία τα audiolab κυκλοφορούσαν με το όνομα camtech. Πχ ο camtech 101 είναι ο 8000a. Και συνήθως λόγω ονόματος δεν χτυπιούνται τόσο οπότε μπορεί να τα βρείς φθηνά (αν στέλνουν Ελλάδα)

Άν θέλεις να ψάξεις στο ebay.de έχε υπόψη ότι στη Γερμανία τα audiolab κυκλοφορούσαν με το όνομα camtech. Πχ ο camtech 101 είναι ο 8000a. Και συνήθως λόγω ονόματος δεν χτυπιούνται τόσο οπότε μπορεί να τα βρείς φθηνά (αν στέλνουν Ελλάδα)

Σοβαρά? Ιδέα δεν είχα... σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! :grinning-smiley-043

Ο 8000P σαν τί μοντέλο camtech κυκλοφορούσε? Πώς μπορώ να μάθω? :idea:

Είναι ένας τύπος εδώ και 2 μέρες στο Αγγλικό eBay που έχει βγάλει 3 μονομπλόκια 8000Μ και μου τρέχουν τα σαλάκιαααααααααααααααααααααααααα.... :slapface: :slapface: :slapface: :slapface: :slapface:

Το βρήκα.... P101 ο τελικός. Η ονομασία στην Γερμανία άλλαξε λόγω του ότι υπήρχε ήδη εταιρεία ονόματι Audiolab εκεί και δεν μπορούσαν να βγούν με το ίδιο.... :a0210:

ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ!!!!!!!! 10000000000000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

ΜΟΛΙΣ ΤΣΙΜΠΗΣΑ CAMTECH P101 ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΛΩΝΙΑ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή και τις συμβουλές.

Τελικά θα πάω να "παίξω" με το ταίρι του Audiolab...
Για το γήρας, και ότι μπορεί να χρειαστούν οι "παππούδες" μου, υπάρχει και ο κ. Σάκης (Vintage Service) :music-smiley-005:

Ψάξτην και για διενίσχυση τώρα :) μια χαρά σου έκατσε! :award:

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας μιλήσει τώρα!!!

Δεν πολυσκαμπάζω από δαύτα...
Από πρόχειρο διάβασμα και συμβουλή του φίλτατου μέλους Savatage, σαν πρώτη απόπειρα θα συνδέσω 8000Α με tweeter και τον 8000P στο woofer.
Τώρα πώς, τί, γιατί, δεν σκαμπέω!!!!
Διάβασα κάτι για οριζόντια και κάθετη διενίσχυση, δεν είχα χρόνο για πολλά και το παράτησα.... 8-D

Ούτε τί καλώδια θα χρειαστώ, ούτε τίποτις.... έχω χρόνια που έχω χάσει το σπόρ.
Μετά από 15 χρόνια, είναι η πρώτη αλλαγή που κάνω στο σύστημα!
Απλά πλέω σε πελάγη ευτυχίας.... :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: