Οδηγώντας στα όρια ένα πιάτο

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=857877&postcount=78

To sab που έχω είναι και φτηνό και σε πολλούς "έκατσε" καλά.
Σε μένα μου έβγαζε tuner fail σε κάποιες θέσεις , σε άλλους δούλεψε !
Είναι λαχείο φίλε να σου παίζει καλά, αυτό μόνο στην πράξη θα το δεις με τον vantage.
Για σιγουριά και πάντα με κάθε επιφύλαξη, για σίγουρα πράγματα ετοιμάσου να ξηλωθείς! :operator:
Αν μπορείς να κατεβάσεις επιπλέον καλώδιο δες την λύση του 0/12V, αν έχεις ένα δέκτη μόνο είναι από τις πιο φτηνές και αξιόπιστες επιλογές.

Εγώ έχω δυο διακόπτες DiSEqC ,έναν EMP-Centauri 8/1 και ένα sab 10/1.
Ο πρώτος (EMP-Centauri) μπορεί να δουλέψει με DiSEqC 1.1 και 1.2 ενώ ο δεύτερος διακόπτης της sab 10/1 δουλεύει μόνο με εντολές 1.1.
Αυτή την στιγμή δουλεύουν απροβλημάτιστα ,κάποιες στιγμές όμως μου έβγαλαν προβληματάκια.
Εγώ θα σου πρότεινα να ρωτήσεις σε κάποιο φόρουμ ή θέμα ειδικευμένο με τους Vantage αν κάποιος έχει δουλέψει με κάποιο τέτοιο διακόπτη (με τον 7100) χωρίς να του βγάλει πρόβλημα.

Λευτέρη το εφάρμοσα και εγώ ,κεντραρα στις στις 23,5 Ε .
Εγώ ήθελα να βγάλω με μια κεραία 23,5 Ε,19.2 και να βγαίνει και ο astra2 28 E με το itv hd.
Μάλλον θα βάλω και ένα lnb και για τις 16E .
Το πιάτο μου είναι tecatel 1,00 x 1,15μ.

Λευτέρη το εφάρμοσα και εγώ ,κεντραρα στις στις 23,5 Ε .
Εγώ ήθελα να βγάλω με μια κεραία 23,5 Ε,19.2 και να βγαίνει και ο astra2 28 E με το itv hd.
Μάλλον θα βάλω και ένα lnb και για τις 16E .
Το πιάτο μου είναι tecatel 1,00 x 1,15μ.

Λογικά πρέπει να σου ήρθε καλά, αν χρησιμοποίησες και ένα καλό lnb για τις 28,5Ε (ITVHD).

Λογικά πρέπει να σου ήρθε καλά, αν χρησιμοποίησες και ένα καλό lnb για τις 28,5Ε (ITVHD).
Και με το golden intestar 0,2 και το fracarro ,το βγάζω οριακά.
Χωρίς να έχω μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα,δεν ξέρω τι θα γίνει μελλοντικά και άν έχει διακυμάνσεις το σήμα.

Και με το golden intestar 0,2 και το fracarro ,το βγάζω οριακά.
Χωρίς να έχω μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα,δεν ξέρω τι θα γίνει μελλοντικά και άν έχει διακυμάνσεις το σήμα.

Αυτήν την περίοδο(καλοκαίρι) μόνο μεσημέρι από 12-4μμ. έχω σπασίματα.
Την υπόλοιπη μέρα όλα καλά.
Για τον υπόλοιπο χρόνο No problem 24/7.
To fraccaro το έχω κι εγώ με όχι καλά αποτελέσματα.
Τσέκαρε το μέσα στην ημέρα και βλέπουμε.

Λευτέρη το fraccaro είναι το καλύτερο lnb που έχω.
Εγώ έχω τα twin και quad ,δεν πιστεύω να έχουν διαφορές με το απλό,που από ότι θυμάμαι ,που έχεις.
Εσύ απο αυτά που έχεις πιο θεωρείς καλύτερο;

Σεραφείμ έγώ έχω τα twin και quad που είναι διαφορετικά.
Δεν έχω βρει όμως σε fraccaro ,κάτι άλλο για το απλό,οπότε λογικά αυτό θα πρέπει να είναι το απλό τους.

Να ρωτήσω κάτι άλλο ,πως κρίνετε ότι το συγκεκριμένο lnb δεν είναι καλό;
Έχετε κάνει μετρήσεις, τί έχετε κάνει;

Σε κάθε σύστημα λήψης υπάρχουν συχνότητες αναφοράς. Για παράδειγμα, στη fixed δέσμη του eurobird 1, στις οριακές λήψεις μου με το συγκεκριμένο lnb έχω μηδενικό σήμα.

Εγώ όταν έβαλά πρώτα το quad(το οποίο πήρα πρώτα) μου έδωσε σε ποιότητα σήματος, μικρότερη από κάποια άλλα lnb.
Σκέφτηκα λοιπόν ότι δεν είναι καλό lnb και είπα δεν θα ασχοληθώ μαζί του .
Όταν όμως έκανα αναζήτηση, μου κατέβασε πολλές συχνότητες στις οποίες τα άλλα lnb που έχω, δεν είχαν καν σήμα.
Παρατήρησα λοιπόν ότι μπορεί οι ενδείξεις να είναι μεν χαμηλές ,μου έπαιζε όμως συχνότητες με χαμηλότερη ποιότητα σήματος από τα άλλα lnb.
Τα ίδια ισχύουν και για το twin που πήρα μετά.

Λευτέρη,άλλο ρωτάω.
Ποιά lnb έχεις στην εγατάσταση σου για τους δύσκολους δορυφόρους;
Για τις 28 e π.χ ποιό lnb έβαλες;