Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Και το δικό μου αποτέλεσμα στο τεστ του SVP με λάπτοπ 4ετίας και advanced ρυθμίσεις παρακαλώ!!!

%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%96%CE%91.jpg

Re: Απάντηση: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Και το δικό μου αποτέλεσμα στο τεστ του SVP με λάπτοπ 4ετίας και advanced ρυθμίσεις παρακαλώ!!!

%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%96%CE%91.jpg

ανάθεμα την ώρα που το άνοιξα. και λέω αποκλείεται να το έβγαλε σε τόσο λιγο χρόνο. ααααχ τσούζει το κρεμυδάκι όταν βγαίνει από τη μύτη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

επίσης κάνε τον κόπο και πόσταρε και ένα bench σε hd. είναι 1280χ720 όπως οι σειρές.

Η επιθυμία σας, διαταγή:

SVPMark720.jpg
βάζεις 50hz από την ατι. στις επιλογές βάζεις to screen refresh rate. ifc στην παννυ. έχεις 24->50 (svp) και 50->100 (παννυ). δέσε και το σαγόνι με καμμιά πετσέτα για καλό κακό. πρόταση JL_? στο παρελθόν. :music-smiley-005:

γιαα δοκιμές top gun και les chevaliers du ciel. δες αν μένουν οι πτέρυγες στη θέση τους στις αερομαχίες και η σκηνή πάνω από το παρίσι στο τέλος του 2ο και στο red νομίζω στην αρχή που κάνει ένα πανάρισμα 360 μοιρών η κάμερα.

και στην πρώτη σκηνη του dark knight που το αριστερό κτίριο το κουνάει με 7 ρίχτερ ο ρώσος.
Πετσέτα δεν χρειάζομαι, είδα νωρίτερα τα bluray του Game of Thrones και το σαγόνι είναι ακόμα στο πάτωμα ;)

Απο τις ταινίες που λες, μόνο το Dark Knight πρέπει να έχω κάπου.

Η κάρτα δουλεύει?? Δεν είναι και τελείως υπερβολικές οι ρυθμίσεις για να μην μπορείς να παίξεις με τετραπύρηνο μηχανάκι.

Το GPU Acceleration ειναι τσεκαρισμένο στο μενου του SVP manager. Απο εκεί και πέρα δεν το πολυέψαξα να πω την αλήθεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Inte

Το GPU Acceleration ειναι τσεκαρισμένο στο μενου του SVP manager. Απο εκεί και πέρα δεν το πολυέψαξα να πω την αλήθεια.

Το GPU Acceleration είναι τικαρισμένο by default. Εάν παίζεις με lav μπες και δες αν είναι ενεργοποιημένο το Η.Α. της κάρτας.

σε φρενάρει λίγο η κάρτα μάλλον αλλά οκ μπορείς να παίξεις.

δες και αυτό σε ενδιαφέρει.

http://www.svp-team.com/forum/viewtopic.php?id=580

επίσης αν δεν το έχεις κατέβασε και αυτο το gadget.

http://blog.orbmu2k.de/sidebar-gadgets/gpu-observer-sidebar-gadget

σετάρισε το και παίζε ταινίες σε μεγάλο παράθυρο. οχι full screen. αν δουλέυει η κάρτα γραφικών θα πρέπει να γεμίζει αρκετά η μνήμη και το gpu.

Το GPU Acceleration είναι τικαρισμένο by default. Εάν παίζεις με lav μπες και δες αν είναι ενεργοποιημένο το Η.Α. της κάρτας.

Μέχρι σήμερα το HTPC είχε μόνο το XBMC. Έβαλα ότι είχε το SVP και η μόνη ρύθμιση που έκανα ήταν η δήλωση του ffdshow video decoder στο MPC.

δες και αυτό σε ενδιαφέρει.

http://www.svp-team.com/forum/viewtopic.php?id=580

επίσης αν δεν το έχεις κατέβασε και αυτο το gadget.

http://blog.orbmu2k.de/sidebar-gadgets/gpu-observer-sidebar-gadget

σετάρισε το και παίζε ταινίες σε μεγάλο παράθυρο. οχι full screen. αν δουλέυει η κάρτα γραφικών θα πρέπει να γεμίζει αρκετά η μνήμη και το gpu.

Θα το δοκιμάσω το DSPlayer κάποια στιγμή, αφού πρώτα τεστάρω το AudioEngine.

Το OSD του MadVR δείχνει κατανάλωση μνήμης ~200\512ΜΒ

Βρε παιδια το εκανα και εγω αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα.
Επειδη δεν μπορω να το κανω screenshot, το παρουσιαζω σε μορφη κειμενου.
Η cpu ειναι I7 920 (overclocked 3.8 ghz)
Καρτα γραφικων: ΑΤΙ 4890
Δεν πειραξα κατι απο τις ρυθμισεις, απλα πατησα το start και μου εβγαλε τα παρακατω αποτελεσματα.
Αυτα που εχω με bold, μου τα εδειχνε κοκκινα.

Δεν καταλαβα κι ολας. Γιατι εμενα δεν εβγαλε αποτελεσμα καρτας γραφικων. Επειδη δεν υποστηριζεται ετσι. ?

Test summary
-----------------------
Date: 2012-03-14T00:37:22
CPU: Intel Core i7 920 @3800 MHz [8 threads]
GPU: AMD/ATI Radeon HD 4800 [ver.N/A]
Mode: FHD + CPU [12 threads]

Overall scores
-----------------------
Synthetic CPU: MC1995
Real-life: FC1673

Details: synthetic
-----------------------
CPU: compose (single-threaded): 518
CPU: compose (multi-threaded): 2329
CPU: search (single-threaded): 415
CPU: search (multi-threaded): 1745

Details: real-life /FHD
-----------------------
decode video: 16.21x (388.9 fps)
48 fps - vectors search: 1.10x (52.6 fps)
60 fps - frame composition: 1.35x (80.8 fps)
48 fps - [SVP] fastest: 5.92x (284.3 fps)
48 fps - [SVP] simple 1: 2.85x (136.7 fps)
60 fps - [SVP] good: 1.31x (78.8 fps)
60 fps - [SVP] high: 0.85x (51.0 fps)
60 fps - [SVP] highest: 0.48x (28.8 fps)
72 fps - [SVP] simple 2: 2.43x (175.2 fps)

Έβαλα το τελευταίο πακέτο LAV αλλά δεν είδα βελτίωση με κανένα απο τα δύο DXVA modes.

Δοκίμασα και τα settings σου Βασίλη αλλα τα frames συνεχίζουν να πέφτουν σαν χαλάζι, αν και δεν τερματίζει ο 6600. Μόνο σε SD κατάφερα να δω τι μπορεί να κάνει.
Μάλλον έχεις δίκιο, δεν τραβάει το ΑΤΙ...

Απάντηση: Re: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Έβαλα το τελευταίο πακέτο LAV αλλά δεν είδα βελτίωση με κανένα απο τα δύο DXVA modes.

Δοκίμασα και τα settings σου Βασίλη αλλα τα frames συνεχίζουν να πέφτουν σαν χαλάζι, αν και δεν τερματίζει ο 6600. Μόνο σε SD κατάφερα να δω τι μπορεί να κάνει.
Μάλλον έχεις δίκιο, δεν τραβάει το ΑΤΙ...

Κώστα, από εδώ το ρύθμισες?

http://postimage.org/image/21ez014as/

Όταν λες δεν τραβάει, εννοείς ότι δεν παίζει ούτε τα 720άρια με την κάρτα off??

Output formats δεν ρύθμισα, μόνο DXVA δοκίμασα (ΑΤΙ έχω). Ούτε 720 παίζει, ο επεξεργαστής είναι γύρω στα 80% απο το λίγο που είδα.

Βρίσκει variable framerate (?) και ζητάει emergency framedoubler ή κάτι τέτοιο. Θα κάνω περισσότερες δοκιμές σε λίγο.

κώστα το emergency frame doubler στο svp στο βγάζει όταν δεν μπορεί να αναπαράγει σε αυτό που έχεις ορίσει. σε γυρνάει σε 48fps. χαμήλωσε ρυθμίσεις και κάνε δοκιμές.

Λοιπόοοον...

Δοκίμασα και τις ρυθμίσεις του Γιάννη. Με LAV και DXVA το γκατζετάκι δείχνει χρήση κάρτας γραφικών ~20% και επεξεργαστή τερματισμένο. Με ffdshow, κάρτα ~75%, επεξεργαστής ~80%. Στην οθόνη βέβαια καμιά διαφορά, χάλι μαύρο.

Με SVP Shader Simple έχω πολύ tearing αν και το tearing test ρολλάρει ομαλά!

Αυτά με επεισόδιο Fringe στα 720p.

Τί περίμενα ο χριστιανός; Και MadVR και SVP ταυτόχρονα με την πτωχή πλην τίμια 5450;
Όταν το γύρισα σε EVR τα πράγματα βελτιώθηκαν δραματικά. Δεν είναι τέλεια αλλα πολύ καλύτερα απο πριν.

Με light ρυθμίσεις και την Cuda off:

fringe 1.jpg

Με πιο ζόρικες ρυθμίσεις και την Cuda on: (μεσοσταθμικά έρχεται ακόμα χαμηλότερα, μάλλον έπιασα peak στο screenshot)

fringe 2.jpg

Με τις ζόρικες ρυθμίσεις και την Cuda off μου βάρεσε κατοστάρι. Οπότε Κώστα, δεν εξηγείται να βαράς κατοστάρια με τον τετραπύρηνο!!!:nounder::nounder:

Έβαλα PotPlayer και βλέπω χρήση επεξεργαστή γύρω στο 50%. Το OSD του Mad λέει οτι ρίχνει frame κάθε 20 λεπτά αλλά ο μετρητής παρακάτω τρέχει σαν τρελός.

Διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλα το πακέτο Mad\LAV φτιάχτηκε για CUDA, έτσι δεν είναι; Ίσως γι' αυτό έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά.

Δεν είμαι σίγουρος, Κώστα, αλλά, δεν νομίζω ότι ο player ειδικά απευθύνεται σε συγκεκριμένη κάρτα. Όσο για τον lav-mad, πρέπει να ρωτήσεις τον Αλέξανδρο (γνωστός lav-madολόγος!!!):D:grinning-smiley-043

Δοκιμασε κανεις την νεα εκδοση του SVP 3.1???

http://www.svp-team.com/wiki/Download

Νομιζω οτι τα σπαει σε σχεση με οτι εχουμε δει μεχρι τωρα, φοβερα φιλικος και παραμετροποιησιμος οπως παντα αλλωστε, απλα για να μην παθετε σοκ οταν τον εγκαταστησετε σας λεω οτι οποια ρυθμιση η προφιλ ειχατε φτιαξει παει περιπατο.....