- 19 June 2006
- 35,670
Και το δικό μου αποτέλεσμα στο τεστ του SVP με λάπτοπ 4ετίας και advanced ρυθμίσεις παρακαλώ!!!

Και το δικό μου αποτέλεσμα στο τεστ του SVP με λάπτοπ 4ετίας και advanced ρυθμίσεις παρακαλώ!!!
![]()
επίσης κάνε τον κόπο και πόσταρε και ένα bench σε hd. είναι 1280χ720 όπως οι σειρές.
Πετσέτα δεν χρειάζομαι, είδα νωρίτερα τα bluray του Game of Thrones και το σαγόνι είναι ακόμα στο πάτωμαβάζεις 50hz από την ατι. στις επιλογές βάζεις to screen refresh rate. ifc στην παννυ. έχεις 24->50 (svp) και 50->100 (παννυ). δέσε και το σαγόνι με καμμιά πετσέτα για καλό κακό. πρόταση JL_? στο παρελθόν. :music-smiley-005:
γιαα δοκιμές top gun και les chevaliers du ciel. δες αν μένουν οι πτέρυγες στη θέση τους στις αερομαχίες και η σκηνή πάνω από το παρίσι στο τέλος του 2ο και στο red νομίζω στην αρχή που κάνει ένα πανάρισμα 360 μοιρών η κάμερα.
και στην πρώτη σκηνη του dark knight που το αριστερό κτίριο το κουνάει με 7 ρίχτερ ο ρώσος.
Η κάρτα δουλεύει?? Δεν είναι και τελείως υπερβολικές οι ρυθμίσεις για να μην μπορείς να παίξεις με τετραπύρηνο μηχανάκι.
Το GPU Acceleration ειναι τσεκαρισμένο στο μενου του SVP manager. Απο εκεί και πέρα δεν το πολυέψαξα να πω την αλήθεια.
Το GPU Acceleration είναι τικαρισμένο by default. Εάν παίζεις με lav μπες και δες αν είναι ενεργοποιημένο το Η.Α. της κάρτας.
σε φρενάρει λίγο η κάρτα μάλλον αλλά οκ μπορείς να παίξεις.
δες και αυτό σε ενδιαφέρει.
http://www.svp-team.com/forum/viewtopic.php?id=580
επίσης αν δεν το έχεις κατέβασε και αυτο το gadget.
http://blog.orbmu2k.de/sidebar-gadgets/gpu-observer-sidebar-gadget
σετάρισε το και παίζε ταινίες σε μεγάλο παράθυρο. οχι full screen. αν δουλέυει η κάρτα γραφικών θα πρέπει να γεμίζει αρκετά η μνήμη και το gpu.
Το GPU Acceleration είναι τικαρισμένο by default. Εάν παίζεις με lav μπες και δες αν είναι ενεργοποιημένο το Η.Α. της κάρτας.
σε φρενάρει λίγο η κάρτα μάλλον αλλά οκ μπορείς να παίξεις.
Έβαλα το τελευταίο πακέτο LAV αλλά δεν είδα βελτίωση με κανένα απο τα δύο DXVA modes.
Δοκίμασα και τα settings σου Βασίλη αλλα τα frames συνεχίζουν να πέφτουν σαν χαλάζι, αν και δεν τερματίζει ο 6600. Μόνο σε SD κατάφερα να δω τι μπορεί να κάνει.
Μάλλον έχεις δίκιο, δεν τραβάει το ΑΤΙ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.