Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

είχα διαβάσει σε ένα λινκ που έχουνε στο φατσοβιβλιο ότι θα ήταν major upgrade. μάλλον θα την κάνω για sandy. δεν μπορώ να περιμένω ivy.

Δοκιμασε κανεις την νεα εκδοση του SVP 3.1???

http://www.svp-team.com/wiki/Download

Νομιζω οτι τα σπαει σε σχεση με οτι εχουμε δει μεχρι τωρα, φοβερα φιλικος και παραμετροποιησιμος οπως παντα αλλωστε, απλα για να μην παθετε σοκ οταν τον εγκαταστησετε σας λεω οτι οποια ρυθμιση η προφιλ ειχατε φτιαξει παει περιπατο.....

2 μήνες είχαν την 3.0.6 στο site, μόλις την κατέβασα εγω αποφάσισαν να βγάλουν την "καλή"; :p

Μάλλον ο Mad και η κάρτα μου φταίνε για το χάλι που βλέπω. Σε χθεσινοβραδινες δοκιμές (έχασα και το CL για χάρη του Ρώσου...) είδα οτι πάει καλά με EVR.
Σε παράθυρο με Pot πιάνει τα 50fps, όταν το γυρνάω σε full screen παλεύει γύρω στα 47.

Edit: λέτε να έφταιγε αυτό το "compatibility with AMD Catalyst 12.1 drivers" που έβαλαν στην 3.0.7;

Καλημερα Vas, θα παθεις πλακα με το τι εχουν κανει οι ανθρωποι.

Πιστευω δε πως εχουν κανει τεραστιο βημα ετσι ωστε να εξαφανισουν εντελως τα artifacts και φυσικα με φουλ soap effect για οποιον του αρεσει!!

Εγω παντως δεν μπορω να δω ταινια χωρις SVP ουτε δευτερολεπτο..

Απάντηση: Re: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Δοκιμασε κανεις την νεα εκδοση του SVP 3.1???

http://www.svp-team.com/wiki/Download

Νομιζω οτι τα σπαει σε σχεση με οτι εχουμε δει μεχρι τωρα, φοβερα φιλικος και παραμετροποιησιμος οπως παντα αλλωστε, απλα για να μην παθετε σοκ οταν τον εγκαταστησετε σας λεω οτι οποια ρυθμιση η προφιλ ειχατε φτιαξει παει περιπατο.....

Version 3.1 (03/14/2012)

+ Major quality enhancements, the settings list is completely different from SVP 3.0.x;
+ Default settings are depends on actual hardware speed determined by Installer;
+ Stable Ambilight-like black bars lighting that can be adjusted in real-time;
+ More powerful frame crop function;
+ LAV video decoder with HW acceleration is now used by default;
+ Rewritten English translation;
+ Added check for update function;
+ Full version includes SVPtube tool that helps to watch YouTube videos with SVP;
- Tons of small bugs fixed;
= New versions of components: MPC-HC 1.6.0.4014, ffdShow rev.4342, Haali Media Splitter 1.11.96.14, ReClock 1.8.7.9, Visual C++ Redistributable 2008 SP1 MFC, madVR 0.82.5.

Το ΠΣΚ αναμένεται καυτό!!!:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Version 3.1 (03/14/2012)

Το ΠΣΚ αναμένεται καυτό!!!:Banane0:

Αντε να δούμε τι θα προλάβω. Αρχίσει και η F1, 3 ώρες απο κάθε μέρα είναι κλεισμένες.

Jimmy, κατέβασες και εγκατέστησες την full έκδοση ή την light? Τι OS χρησιμοποιείς?

Με τόσες αλλαγές , καλύτερα full.

Το λέει και στην ούγια: We recommend to download and install 3.1 FULL version.

Last edited:
Κι εγώ έτοιμος είμαι vas... Το ερώτημα είναι: ξεμπερδεύουμε με 2600κ ή πάλι ταλαιπωρία;

με βάση τα δεδομένα του svp bench - ένας i7 -2600k (κλοκαρισμένος στα 4 - τα ζητάει οι π@πός του μόλις τον βγάλεις από το κουτί) πιάνει fhd high (>60fps) με την ενσωματωμένη κάρτα. το πόσο φτάνει η cpu δεν ξέρω βέβαια και επίσης πόσο σωστά δουλεύει η ενσωματωμένη intel σε video.

2 μήνες είχαν την 3.0.6 στο site, μόλις την κατέβασα εγω αποφάσισαν να βγάλουν την "καλή"; :p

Μάλλον ο Mad και η κάρτα μου φταίνε για το χάλι που βλέπω. Σε χθεσινοβραδινες δοκιμές (έχασα και το CL για χάρη του Ρώσου...) είδα οτι πάει καλά με EVR.
Σε παράθυρο με Pot πιάνει τα 50fps, όταν το γυρνάω σε full screen παλεύει γύρω στα 47.

Edit: λέτε να έφταιγε αυτό το "compatibility with AMD Catalyst 12.1 drivers" που έβαλαν στην 3.0.7;

κώστα αν δουλεύεις στην πανασονικ μην το βάζεις στα 60hz. ρύθμισε την κάρτα σου να στέλνει 50hz στην παννυ. μετά βάλε το svp to screen refresh rate. δηλαδή να κάνει τα 24 -> 50. στην πάννυ βάζεις το ifc στο on. τα 50 τα κάνει 100 καρεδάκια η πάννυ. είναι το γνωστό compressor - turbo by JL_?, σε χαμηλές στροφές <50 αναλαμβάνει ο compressor και στις σανίδες >50 η πάννυ

Καλημερα Vas, θα παθεις πλακα με το τι εχουν κανει οι ανθρωποι.

Πιστευω δε πως εχουν κανει τεραστιο βημα ετσι ωστε να εξαφανισουν εντελως τα artifacts και φυσικα με φουλ soap effect για οποιον του αρεσει!!

Εγω παντως δεν μπορω να δω ταινια χωρις SVP ουτε δευτερολεπτο..

ο τετραπύρηνος έχει πάει στην γυναίκα μου και είμαι και εγώ σόγαμπρος. δεν το έχω εγκαταστήσει αλλά θα το βάλω το ΣΚ να δώ τι γίνεται. με φρέναρε η 8800gt στα 1920χ1080 αλλά στα άλλα καλά. βέβαια είδα ότι από version σε version βάραινε διαρκώς. περίμενα να αλαφραίνει. διάβασα ότι θα γινόταν αυτό σε αυτή που μόλις βγήκε με ξαναγραψιμο του κώδικα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Αντε να δούμε τι θα προλάβω. Αρχίσει και η F1, 3 ώρες απο κάθε μέρα είναι κλεισμένες.

Βάλε downforce στον LAV/MAD 50% και θα κάνεις καλό γύρο. Επίσης, τσέκαρε την πίεση των ελαστικών σε bitrate άνω των 12000 στροφών και φρόντισε στην προτελευταία στροφή το traction control να ελέγχει τα 60 καρέ αλλιώς θα έχεις τεχνουργήματα και στρουμφογύρες!!!:Banane0::Banane0:

κώστα αν δουλεύεις στην πανασονικ μην το βάζεις στα 60hz. ρύθμισε την κάρτα σου να στέλνει 50hz στην παννυ. μετά βάλε το svp to screen refresh rate. δηλαδή να κάνει τα 24 -> 50. στην πάννυ βάζεις το ifc στο on. τα 50 τα κάνει 100 καρεδάκια η πάννυ. είναι το γνωστό compressor - turbo by JL_?, σε χαμηλές στροφές <50 αναλαμβάνει ο compressor και στις σανίδες >50 η πάννυ.

Έτσι το έχω, κάρτα στα 50 και "To screen refresh rate". Δεν την παλεύει η 5450 σε full screen, το έχω δει και στο XBMC.

Εμένα που η πιεξούλα και ο Benq δεν έχουν F.I. γιατί τα παίζουν νερό στα 60Hz?

Μήπως μπερδεύονται τα πολλά καρέ και χάνεται η μπάλα? Θα πρότεινα να βάλετε το F.I. των τηλεοράσεων στο off και να δοκιμάσετε σκέτα στα 60Hz.

Στα external filters του mpc μονο το ffdshow raw filter πρεπει να προσθεσουμε. Μολις εγκατεστησα το svp μου εμφανιστηκε ο haali στα filters, ειναι σωστο ή θα επρεπε να βγαινει ο lav splitter; Κανω κατι λαθος;

Re: Απάντηση: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Jimmy, κατέβασες και εγκατέστησες την full έκδοση ή την light? Τι OS χρησιμοποιείς?

Ναι Γιαννη εβαλα την full εκδοση οπως συνιστα και ο Ρωσσος και το συστημα που εχω ειναι win 7 32bit σε εξαπυρηνο Phenom 1055T.

Στα external filters έχεις προσθέσει και τον haali? Αν ναι, διώχτον και κράτησε μόνο τον Lav splitter.

Στα external βάζουμε:

Lav splitter source
Lav splitter
Lav audio decoder
Lav video decoder
FFdshow raw video filter

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Ναι Γιαννη εβαλα την full εκδοση οπως συνιστα και ο Ρωσσος και το συστημα που εχω ειναι win 7 32bit σε εξαπυρηνο Phenom 1055T.

Έκανες απεγκατάσταση στα πάντα όλα ή την φόρεσες από πάνω? Thanks για την πληροφορία!!

Οπως ηταν απο πανω, ετσι εκανα και με τις προηγουμενες εκδοσεις...απλα μην σοκαριστεις που θα δεις ολα τα προφιλ που πιθανον να ειχες φτιαξει να εχουν κανει φτερααααααα...

Στα external filters έχεις προσθέσει και τον haali? Αν ναι, διώχτον και κράτησε μόνο τον Lav splitter.

Στα external βάζουμε:

Lav splitter source
Lav splitter
Lav audio decoder
Lav video decoder
FFdshow raw video filter
Ναι ετσι τα ειχα κι ομως εμφανιζονταν ο haali. Εκανα επανεκκινηση και τωρα ολα ενταξει. Μυστηρια πραγματα.. Thanks anyway.