vas_papavas
Supreme Member
- 21 December 2010
- 8,847
είχα διαβάσει σε ένα λινκ που έχουνε στο φατσοβιβλιο ότι θα ήταν major upgrade. μάλλον θα την κάνω για sandy. δεν μπορώ να περιμένω ivy.
Κι εγώ έτοιμος είμαι vas... Το ερώτημα είναι: ξεμπερδεύουμε με 2600κ ή πάλι ταλαιπωρία;μάλλον θα την κάνω για sandy. δεν μπορώ να περιμένω ivy.
Δοκιμασε κανεις την νεα εκδοση του SVP 3.1???
http://www.svp-team.com/wiki/Download
Νομιζω οτι τα σπαει σε σχεση με οτι εχουμε δει μεχρι τωρα, φοβερα φιλικος και παραμετροποιησιμος οπως παντα αλλωστε, απλα για να μην παθετε σοκ οταν τον εγκαταστησετε σας λεω οτι οποια ρυθμιση η προφιλ ειχατε φτιαξει παει περιπατο.....
Δοκιμασε κανεις την νεα εκδοση του SVP 3.1???
http://www.svp-team.com/wiki/Download
Νομιζω οτι τα σπαει σε σχεση με οτι εχουμε δει μεχρι τωρα, φοβερα φιλικος και παραμετροποιησιμος οπως παντα αλλωστε, απλα για να μην παθετε σοκ οταν τον εγκαταστησετε σας λεω οτι οποια ρυθμιση η προφιλ ειχατε φτιαξει παει περιπατο.....
Version 3.1 (03/14/2012)
Το ΠΣΚ αναμένεται καυτό!!!:Banane0:
Jimmy, κατέβασες και εγκατέστησες την full έκδοση ή την light? Τι OS χρησιμοποιείς?
Κι εγώ έτοιμος είμαι vas... Το ερώτημα είναι: ξεμπερδεύουμε με 2600κ ή πάλι ταλαιπωρία;
2 μήνες είχαν την 3.0.6 στο site, μόλις την κατέβασα εγω αποφάσισαν να βγάλουν την "καλή";
Μάλλον ο Mad και η κάρτα μου φταίνε για το χάλι που βλέπω. Σε χθεσινοβραδινες δοκιμές (έχασα και το CL για χάρη του Ρώσου...) είδα οτι πάει καλά με EVR.
Σε παράθυρο με Pot πιάνει τα 50fps, όταν το γυρνάω σε full screen παλεύει γύρω στα 47.
Edit: λέτε να έφταιγε αυτό το "compatibility with AMD Catalyst 12.1 drivers" που έβαλαν στην 3.0.7;
Καλημερα Vas, θα παθεις πλακα με το τι εχουν κανει οι ανθρωποι.
Πιστευω δε πως εχουν κανει τεραστιο βημα ετσι ωστε να εξαφανισουν εντελως τα artifacts και φυσικα με φουλ soap effect για οποιον του αρεσει!!
Εγω παντως δεν μπορω να δω ταινια χωρις SVP ουτε δευτερολεπτο..
Αντε να δούμε τι θα προλάβω. Αρχίσει και η F1, 3 ώρες απο κάθε μέρα είναι κλεισμένες.
κώστα αν δουλεύεις στην πανασονικ μην το βάζεις στα 60hz. ρύθμισε την κάρτα σου να στέλνει 50hz στην παννυ. μετά βάλε το svp to screen refresh rate. δηλαδή να κάνει τα 24 -> 50. στην πάννυ βάζεις το ifc στο on. τα 50 τα κάνει 100 καρεδάκια η πάννυ. είναι το γνωστό compressor - turbo by JL_?, σε χαμηλές στροφές <50 αναλαμβάνει ο compressor και στις σανίδες >50 η πάννυ.
Jimmy, κατέβασες και εγκατέστησες την full έκδοση ή την light? Τι OS χρησιμοποιείς?
Ναι Γιαννη εβαλα την full εκδοση οπως συνιστα και ο Ρωσσος και το συστημα που εχω ειναι win 7 32bit σε εξαπυρηνο Phenom 1055T.
Μπα, δεν τρέχει τίποτα....5 λεπτά δουλειά είναι.
Ναι ετσι τα ειχα κι ομως εμφανιζονταν ο haali. Εκανα επανεκκινηση και τωρα ολα ενταξει. Μυστηρια πραγματα.. Thanks anyway.Στα external filters έχεις προσθέσει και τον haali? Αν ναι, διώχτον και κράτησε μόνο τον Lav splitter.
Στα external βάζουμε:
Lav splitter source
Lav splitter
Lav audio decoder
Lav video decoder
FFdshow raw video filter
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.