Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Απάντηση: Re: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Καλά, το "2m" κάνει τίποτα; Βλέπω τώρα επεισόδιο 720p και ο επεξεργαστής είναι στο 7% με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις στο default.
H 5450 είναι περίπου στο 50% με DXVA copy-back και EVR.

Βασικά, στην θεωρία, το 2m είναι τέλειο, στην πράξη μας τα χαλάει. Σου δουλεύει καλά, Κώστα? Ομαλά? Δεν έχει κολλήματα-σπασίματα συχνά?

οκ τελικά αυτή η Gts ειναι καλή. half pixel ?? επίσης πέταξε μου και ένα screenshot με ctrl+j από το on screen display του mad.

κώστα confirmed για το 30άρι οτι κρασάρει στην πανασονικ με gt220. με 8800gt σε 2 samsung 27άρια οχι. δεν έχω δοκιμάσει τον τετραπύρηνο στην πανασονικ. δεν ξέρω αν φταίει η πανασονικ ή η 220gt

επίσης 50hz με ifc στην παννυ ον ή οφφ???

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Βασικά, στην θεωρία, το 2m είναι τέλειο, στην πράξη μας τα χαλάει. Σου δουλεύει καλά, Κώστα? Ομαλά? Δεν έχει κολλήματα-σπασίματα συχνά?

Σε ένα 5λεπτο που είδα, δεν παρατήρησα κάτι ενοχλητικό. Το έχω απο 24 σε 50Hz.

Mε screen refresh/2 για να πάρω 30Hz, κρασάρει και ο Pot και ο MPC

Οταν βαλετε τις ρυθμισεις οχι default, αλλα ψιλο τσιτα, μπορειτε να μου πειτε κατα την αναπαραγωγη ποση μνημη δειχνει οτι καταναλωνει ο player. ? (φαινεται και απο το Info στον svp, εκτος απο το κλασικο ctrl+alt+del)

Εμενα μια μου δειχνει καταναλωση 600-700 mb και πότε μου δειχνει εκτοξευση στα 1 και βαλε giga και αρχιζει να πεταει πλεον ο svp μυνημα για memory leak.

Και στο κλασικο script εχω μεγαλη καταναλωση μνημης.
Βρηκα ενα κολπο και αφαιρεσα την πρωτη γραμμη script (SetMemoryMax(1800)) και δεν ξεπερνα τα 700 mb στα 30 καρε.

Προς στιγμην χαρηκα γιατι και στον svp δεν ανεβαζε μνημη, υστερα απο πειραγματα στις ρυθμισεις σε δυνατες καταστασεις, παλι ανεβαζε μνημη.
Τα memory leak patch του svp δεν κανουν τιποτα δυστυχως.

οκ τελικά αυτή η Gts ειναι καλή. half pixel ?? επίσης πέταξε μου και ένα screenshot με ctrl+j από το on screen display του mad.

Τι με half pixel καλέ??? Εσύ δεν μου έδωσες one pixel??:flipout:

Τεσπα, πάρε και με half pixel (ζόρικα τα πράματα εδώ...):Banane0:

apocal2.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Mε screen refresh/2 για να πάρω 30Hz, κρασάρει και ο Pot και ο MPC

Ναι, δεν δουλεύει. Ο Αλέξανδρος παλιότερα είχε γράψει ότι είναι μόνο για interlaced υλικό. Αν θέλεις να πετύχεις 30άρι, μπορώ να σου πω πως γίνεται χειροκίνητα.

έλα λίγο ακόμα υπομονή. αστο στο 1 οκ.

βάλε κάτι να παίζει σε full screen 1-2 λεπτά μην πειράζεις τίποτα και πάτα printscreen.

θέλω να δώ το 1 frame repeat σε πόσο χρόνο το έχεις????

βάλε refresh στα 59 αν δεν το έχεις κάνει.

edit --> ακυρο δεν το βγάζει στο printscreen. πες μου πόσο χρόνο λέει οταν μονιμοποιηθεί

Last edited:
Οταν βαλετε τις ρυθμισεις οχι default, αλλα ψιλο τσιτα, μπορειτε να μου πειτε κατα την αναπαραγωγη ποση μνημη δειχνει οτι καταναλωνει ο player. ? (φαινεται και απο το Info στον svp, εκτος απο το κλασικο ctrl+alt+del)

Εμενα μια μου δειχνει καταναλωση 600-700 mb και πότε μου δειχνει εκτοξευση στα 1 και βαλε giga και αρχιζει να πεταει πλεον ο svp μυνημα για memory leak.

Και στο κλασικο script εχω μεγαλη καταναλωση μνημης.
Βρηκα ενα κολπο και αφαιρεσα την πρωτη γραμμη script (SetMemoryMax(1800)) και δεν ξεπερνα τα 700 mb στα 30 καρε.

Προς στιγμην χαρηκα γιατι και στον svp δεν ανεβαζε μνημη, υστερα απο πειραγματα στις ρυθμισεις σε δυνατες καταστασεις, παλι ανεβαζε μνημη.
Τα memory leak patch του svp δεν κανουν τιποτα δυστυχως.

Όταν θα 'ρθω στην Αθήνα, θα σου φέρω μια Nvidia να σου λυθούν τα θέματα όλα!!!:flipout::flipout:-bye-

έλα λίγο ακόμα υπομονή. αστο στο 1 οκ.

βάλε κάτι να παίζει σε full screen 1-2 λεπτά μην πειράζεις τίποτα και πάτα printscreen.

θέλω να δώ το 1 frame repeat σε πόσο χρόνο το έχεις????

βάλε refresh στα 59 αν δεν το έχεις κάνει.

Στα 59 το έχω...attend!!!

σκ@τα ειναι και η nvidia x@σε με η άτι κλειδώνει με αμπάρες πάνω κάτω. η πράσινη με λουκετάκι της πλάκας. δεν είσαι σε full screen exclusive mode από mad σωστά?????
ρε τι κάνει ένα μπερμπονάκι βραδιάτικα

επαναλαμβάνω αστο να παίξει αρκετά και να κατασταλάξει.

μάλλον θα πάμε σε custom refresh. ανέφερε οβερ

Attachments

• Image8.jpg
    Image8.jpg
    43.9 KB · Views: 100
Όχι, δεν είμαι σε full screen exclusive mode από mad. Παίζει κάποιο ρόλο? Το σκρινσότ το τελευταίο, πάντως, είναι από fullscreen. Το άφησα 2-3 λεπτά...πόσο να τ' αφήσω?:nounder:

αστο έτσι οκ. πόσο σου λέει στο mad στο 1 frame repeat every ??? 40minutes??? πόσο???? 40.06sec που έδειξε παραπάνω????

who is gourounaki???

οκ. δεξί κλικ nvidia control panel - create custom resolution mpla mpla mpla

δες τι γίνεται??

το κακό είναι οτι δεν την κρατάει. πρέπει να έχει 1 frame repeat κάθε 40-50 λεπτά

Attachments

• Image1.jpg
    Image1.jpg
    86.6 KB · Views: 83
Ρε guys, όλα καλά (ή σχεδόν όλα - είχα κάτι bsod με το πρόχειρο o/c που έκανα, και αναγκάστηκα να πέσω λίγο - το usage παραμένει πάντως γύρω στο 70%), αλλά ο Optoma με 59HZ refresh rate από την Nvidia, έχει πολύ πέπλο. Αναγκάζομαι να ρίξω τη φωτεινότητα στο 30-35 (από ~50 που το είχα όταν κλείδωνα στα 24Hz) και είμαι σίγουρος ότι χάνω πολλή πληροφορία. Ασε που δεν υπάρχει αυτή η ζωντάνια στην εικόνα πλέον... Με λίγα λόγια, έφτιαξα την κίνηση και χάλασα τα χρώματα... Εχετε καμιά ιδέα;

ΥΓ. Mad vr > 0-255 / nvidia > 0-255

κατέβασε από εδώ τα κλιπάκια του avs

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=948496

τα mp4 για ευκολία
ξεζιπάρισε τα και πήγαινε στο 1ο directory basic settings και παίξει black clipping για τα μαύρα (φωτεινότητα) - white clipping για το φώς (αντίθεση).

πολλά μπορεί να είναι ρύθμιση κάρτα γραφικών - hdmi range του optoma κλπ

Τα εχω ρε συ vas, και θα τα ξαναβάλω να ελέγξω. Εν τω μεταξύ κάνει μπαμ το θέμα: με το που γυρνάω σε 24hz ζωντανεύουν τα χρώματα παντού! Μόλις βάζω 59 ή 60, θολούρα...
Παλιά, επι εποχής zoomplayer και powerstrip (τι είπες τώρα....), δεν ήμουν πολύ καλός μαθητής του φόρουμ, αλλά υπάρχει περίπτωση να εχει να κάνει με pixel mapping το ζήτημα ή λέω βλακείες;