Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

η ερώτηση που έκανα δίπλα έχει σχέση με την gt220. την βρήκα στα 15 στο στοκ του πλαισίου κόβουνε φαίνεται από 27 που είχε κανονικά. την τσίμπησα και την κάρφωσα βγάζοντας τους drivers της ati πρώτα (2400). bsod του κερ@τά και φτού windows από την αρχή. μάλλον θα πάρει το ποτάμι τα watched. θα την βάλω και στον τεταπύρηνο για απόλυτο συγκριτικό. ίδια cpu και gpu.

η κίνηση στα 50 με το ifc της πάννυ on πως σου φαίνεται????

Last edited:
Μια χαρά είναι η κίνηση, αυτά τα "νερά" δεν μπορώ να βλέπω.

Κοίταξα στο e-shop για 220 και η φθηνότερη ήταν στα 56...

Για τα watched σου απάντησα "δίπλα" ;)

Α ναι, το SVPmark με την 220 το ανέβασα στη βάση δεδομένων. Δεν φαίνεται μεγάλη διαφορά εκεί αλλά στην πραγματικότητα μπορώ να βλέπω και με MadVR τώρα! :Banane0:

Last edited:
Ναι μωρέ, τώρα θυμήθηκα οτι μου είχες ξαναδώσει το link μερικές σελίδες πιο πίσω! To χάνω σιγα-σιγά το ρημάδι το μυαλό μου.
Thanks.
good2.gif

Δεν δούλεψε το "σύστημα" XBMC-DSplayer-SVP. Στα 5" αναπαραγωγής, κράσαρε. Σε αυτά τα 5" είδα να παλεύει να ανεβάσει framerate, το OSD του XBMC έδειχνε γύρω στα 22.

Το παρατάω το "σπορ" προς το παρόν. Ακόμα και σε default ρυθμίσεις ρίχνει frames σε ενοχλητικό βαθμό, είτε με EVR είτε με Mad. Στις δοκιμές δεν με ενόχλησε αλλά χθες που έκατσα να δω ολόκληρο επεισόδιο μου έσπασε τα νεύρα.

μου έβγαλε την παναγία 2 μέρες να σταμπιλαριστεί αλλά ανεβαίνει σε τρελός. από το κουτί ζητάει κλόκια.

αντε να δούμε τι θα δούμε

Attachments

όπα φίλος !
παρ'το αλλιώς !
που πάει ρεεεεεεεεεεεεεεεε !
αυτό το πράγμα δεν είναι για desktop

χαλάρωσε σε 4,5 με 1,3V άντε το πολύ 1.32 όχι παραπάνω

κατά τα άλλα
σκισ'τον σκισ'τον (του αρέσει)

με γεια, με γεια :)

κατέβηκε στα 4. ασε μην χάσουμε κανα πυκνωτή και κει με την ενσωματωμένη κάρτα ΗDκάτι.......

Απάντηση: Re: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Απο θερμοκρασίες πως πάει; Θα ψήσουμε τον οβελία πάνω του;
BBQ_by_Harry_B.gif

Και βέβαια, θα μας ψήσουμε......αφού σαν τα κατσίκια πιστέψαμε ότι αγόρασε επεξεργαστή Κυριακή και 1πριλιά!!!:flipout:

καλά καλά όταν κατέβεις αθήνα θα σε βάλω στο κτίριο μη φοβάσαι δεν πέφτει.

Attachments

• 1920x1080.jpg
    1920x1080.jpg
    101.4 KB · Views: 119
  • 1920 x 800.jpg
    1920 x 800.jpg
    66.3 KB · Views: 118
  • 720p.jpg
    720p.jpg
    92.5 KB · Views: 119
Re: Απάντηση: Re: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Και βέβαια, θα μας ψήσουμε......αφού σαν τα κατσίκια πιστέψαμε ότι αγόρασε επεξεργαστή Κυριακή και 1πριλιά!!!:flipout:

Κακίες...μόνος του είπε οτι τον παιδεύει 2 μέρες τώρα ;)

αντε ιντερπολακηδες καλό μήνα. και του χρόνου στα 100fps. τελικά κάνει μπαμ η μειωμένη ανάλυση.

Attachments

• Image1.jpg
    Image1.jpg
    120.2 KB · Views: 99
  • Image2.jpg
    Image2.jpg
    117.4 KB · Views: 99

...τελικά κάνει μπαμ η μειωμένη ανάλυση.

Και εγω βλεπω την δευτερη φωτο πολυ καλυτερη απο την πρωτη.
Επειδη δεν καταλαβα σε τι αναφερεσαι, που οφειλεται η μεωμενη ποιοτητα. ?
Στο F.I. ?
Δηλαδη στο πρωτο screenshot τρεχει F.I., αλλα στο δευτερο οχι. ?

Αν τελικα αυτο εννοεις:
1) Κουφαθηκα γιατι δεν περιμενα τετοια παρενεργεια. :speechless-smiley-0
2) Μηπως εχει να κανει με τις ρυθμισεις του svp και ριχνουν την ποιοτητα. ? Γιατι εγω με το κλασσικο script, δεν παρατηρω τετοια διαφορα με ή χωρις F.I. (εκτος των τεχνουργηματων/νερων)

το πρώτο screenshot έχει τερματίσει τις ρυθμίσεις αλλά εχει ρίξει την ανάλυση στα 800χ450 αν δεν κάνω λάθος.

το δεύτερο screenshot έχει πιο χαλαρές ρυθμίσεις (αυτές που σηκώνει ο τετραπύρηνος που έχω) αλλά η ανάλυση είναι η κανονική 1920 χ 1080

και στις 2 λειτουργεί το frame interpolation.

νερά δεν έχω.

Εγω γιατι αραγε εχω νερα με ι7 2700κ στα 4,00+hd 6870
μηπως φταει το play dxva που σε μενα δεν το γραφει?

Εγω γιατι αραγε εχω νερα με ι7 2700κ στα 4,00+hd 6870
μηπως φταει το play dxva που σε μενα δεν το γραφει?

Έχεις νερά, διότι δεν υπάρχουν 60 καρέ, 24 υπάρχουν και τα υπόλοιπα 36 τα ''μαντεύει'' ο αλγόριθμος. Εκ των πραγμάτων, είναι απίθανο να εξαλειφθούν τελείως τα τεχνουργήματα. Σίγουρα έχουν κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά, μαγικά δεν γίνονται.