Οδηγος yaDIS V1.xx

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS για Dune Base/Prime 3.0

Τελικα γνωρίζει κανεις εάν υπαρχει τροπος που να μπορεί να συγκεντρώνονται ολοι οι δισκοι σε μια βιβλιοθήκη;

Όπως περιγράφεται παρακάτω...
παιδιά μια ερώτηση:

Έχω ταινίες σε διαφορετικούς δίσκους και pc. Μπορώ να τις εμφανίζω σε ένα ενιαίο κατάλογο του yadis στο Dune. Μπορώ και το κάνω για κάθε δίσκο χωριστά βέβαια, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να τις εμφανίσει όλες μαζί σε ένα κατάλογο μαζεμένες και ωραίες :)

Ευχαριστώ!

Re: Οδηγος yaDIS για Dune Base/Prime 3.0

Δεν μπορω να πω πως καταλαβα τι εκανες και εχασες τα αρχεια σου…
Μηπως χρησιμοποίησες την τελευταια version του yadis (2.0 )

Ναι χρησιμοποιώ την έκδοση 2.0.3
Γιατί έχει σημασία;

Απάντηση: Οδηγος yaDIS για Dune Base/Prime 3.0

Ο δημιουργός του yadis στη 2.0 version εκανε καποιες αλλαγες που μεταξυ αλλων άφηνε στον χρήστη την επιλογη του φακελου οπου θα μπαίνουν τα αρχεια του yadis …
Αυτό ειχε ως συνέπεια αρκετοί να κάνουν λαθος και να δίνουν ιδιο direction με αυτό των ταινιων του δίσκου.
Αν και εβγαινε ειδοποίηση ότι με αυτή τη ενέργεια θα σβηστούν όλα τα αρχεια του δισκου δεν ηταν λίγοι αυτοι που τη πατησαν.
Προφανως και εσυ αυτό εκανες και εχασες τις ταινίες σου…

Αν κατάλαβα καλά στο setup εκεί που λέει workspace είναι οι ταινίες
και εκεί που λέει dyne interface location είναι για τα αρχεία του dune.
Σωστά;

Φιλε μου δεν χρησιμοποιώ της τελευταία version .
Μετα από τρεις μερες παιδέματος τη παράτησα και επέστρεψα στη προηγούμενη 1.0.3.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS για Dune Base/Prime 3.0

Τελικα γνωρίζει κανεις εάν υπαρχει τροπος που να μπορεί να συγκεντρώνονται ολοι οι δισκοι σε μια βιβλιοθήκη;

Όπως περιγράφεται παρακάτω...

Κανένας?

εχει βγει η εκδοση 2.0.4 Την εχει δει κανεις αν ειναι σωστη? ή συνισταται ακομα η 1.0.3 ?

Εγώ χρησιμοποιώ την έκδοση 2 από τότε που βγήκε. Όλα καλά!

εδω και 3 μερες το yadis δεν βγαζει κανενα αποτελεσμα για καμια ταινια,ουτε και για τις σχετικα γνωστες(πχ ματριξ)
στην σελιδα passion-xbmc.org που υποτιθεται οτι το προγραμμα αντλει τα εξωφυλλα και πληροφοριες εχει το παρακατω μυνημα

Site en maintenance
Merci de revenir plus tard.
ξερει κανεις κατι παραπανω για το αν και ποτε θα ξαναλειτουργησει?

Το site δουλευει κανονικα αλλα βγαζει αυτην την ειδοποιηση "Floatbox does not support quirks mode.
Page needs to have a valid doctype declaration.¨" που δεν καταλαβαινω τι σημαίνει.
Απο το Yadis δεν δουλευει.

οποτε προς το παρων τουλαχιστον εξωφυλλα τελος και βλεπουμε......
καμια αλλη λυση υπαρχει?

To cine passion από οπου κατεβάζει στοιχεια το yadis από ότι φαινεται παει να γινει συνδρομητικο ( τρελάθηκαν)
Ο δημιουργός του yadis ανακοίνωσε πως συντομα θα βγαλει νεα Version που θα παιρνει στοιχεία από το themoviedb.org..
Το δυσάρεστο για εμας που χρησιμοποιούμε παλιότερη εκδοση του yadis είναι πως εάν δεν ενημερωθεί πχ η 1.03 με την νεα βαση δεδομένων, τοτε δεν θα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε

Συνεπώς προς το παρόν αναμένουμε

Μια προσωρινη λυση που βρηκα εινα να κατεβαζω απο το site τις φωτο και να τις περναω χειροκινητα και να καθομαι μετα και να γραφω τα υπολοιπα στοιχεια εγω(τιτλο,σκηνοθετη και μια μικρη περιληψη)
δεν ειναι οτι πιο βολικο αλλα δουλεια γινετε

Εχουμε κανενα νεο ?Εξωφυλα ΤΕΛΟΣ ? την κατσαμε παιδια δηλαδη?λυση υπαρχει? εχω την 1.0 Βeta 3......

Δεν τελειωσε απλως πρεπει να κανουμε λιγη υπομονη.
Σύντονα θα βγει η 2.0.5 που θα λειτουργεί με αλλη βαση δεδομένων αφου αυτή που χρησιμοποιούσε ως τωρα το Yadis κλειδωσε.
Η 2.0.5 εχει ετοιμαστεί ηδη και από χθες τεσταρετε πριν δοθεί ελευθερα ( ισως μεχρι το βραδυ) για κατεβασμα.
Προς το παρον παντως για τις παλαιότερες version οπως είναι η 1.0.3 δεν είναι ξεκαθαρο αν θα ενημερωθεί με τη νεα βαση δεδομένων.
Μεταξύ αλλων ο δημιουργός του yadis ανέφερε πως στη 2.1.0 θα ξανα βαλει την επιλογη Basic export πραγμα που θα επιτρέψει σε εμας που εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε την 1.0.3 να ακολουθήσουμε τις νέες αναβαθμίσεις.

να σας κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετική με το yadis καθώς προσφατα απέκτησα το duo. Κάνοντας όλη την διαδικασία που περιγράφετε παραπάνω ,προκείπτει ενα αρχείο το οποίο σώζεται στον φάκελο της ταινίας, αν κατάλαβα σωστά?
Απο εκει και πέρα στο dune πρέπει να γίνει κάποια εγκατάσταση? το αρχείο που τρέχεις ( yadis) πρέπει να είναι και στον σκληρό που τοποθετείς στο duo?
Ρωτάω γιατί έκανα όλη την διαδικασία αλλά οταν συνδέω το δίσκο στο dune δεν μου εμφανίζει τίποτα. Πρέπει να δώσεις κάποιο συγκεκριμένο directory για να αποθηκευτούν τα αρχεία που προκύπτουν?
Οταν έτρεξα το πρόγραμμα μου εμφάνιζε τις πληροφορίες κανονικά, μέχρι που έκανα export, αλλά οταν έβαλα το δίσκο στο dune, τίποτα.

Ναι…
Δημιουργούνται καποια αρχεια που όταν κανεις export καταλήγουν στους φακέλους των ταινιων που επέλεξες να κανεις process.
Στο dune δεν χρειάζεται να κανεις τιποτα.
Υποθετω πως χρησιμοποιείς καποια Version του yadis από την 2.0 και μετα.
Προφανώς και πρεπει να δώσεις καποιο Directory για να αποθηκευτούν τα αρχεία αλλα στις τελευταίες version του yadis τουλάχιστον εγω δεν τα εχω καταφερει.
Κάποιος άλλος που τα εχει καταφέρει ισως να μπορει να μας διαφωτίσει γιατι το θεμα με τον τροπο που κάνεις export στις τελευταίες Version δεν το εχω.