Οδηγος yaDIS V1.xx

Re: Οδηγος yaDIS για Dune Base/Prime 3.0

Γιατί νιώθω πως δεν καταλαβαίνω τίποτα , μου απάντησες στο forum τού Dune πως το Yadis είναι ένα πρόγραμμα που το φορτώνω στο PC μου . Ζήτησα στο Google Yadis και βρήκα το Yadis Backup αλλά δεν έχει σχέση με ότι περιγράφεις. Τι δεν κατάλαβα ;; Νόμισα πως θα έφτιαχνα Wallpaper και θα κατέβαζα τα εξώφυλλα των ταινιών, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα, αυτό που κατέβασα εγώ δεν έχει να κάνει με τίποτα με αυτό που εξηγείς εσύ.

Βρήκα και κατέβασα το yaDIS 1.0 Beta 3. Ελπίζω να καταλάβω τι γίνεται, βρήκα κάποιες βοήθειες από το mpcclub.com. Θα ζητήσω βοήθεια και αργότερα.

Απάντηση: Οδηγος yaDIS για Dune Base/Prime 3.0

Πολύ σωστα κατέβασες την version yaDIS 1.0 Beta 3 ( υπάρχει και εδώ)
Οι εικόνες που υπαρχουν στον οδηγο που εχω φτιαξει δειχνουν το Yadis στη πρωτη του μορφη και μάλλον ο λογος που μπερδεύεσαι είναι γιατι στο μεσοδιάστημα άλλαξε το Interface του …
Παρολα αυτά οσα σου εχω γραψει ισχύουν το ιδιο..
Για οποιαδήποτε απορία εχεις θα χαρω να βοηθήσω.

Δεν είναι απαραίτητο να βαλεις δικα σου wallpaper .Mπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτα που εχει ενσωματωμένα το Yadis
565copy.jpg

Καλημέρα Ανδρέα θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις λίγο πιο γενικές για να καταλάβω τι μπορώ να κάνω .
1. Πρέπει να έχω οπωσδήποτε σκληρό δίσκο πάνω στο Dune για να δουλέψω με το Yadis ;;;
2. Αν βάλω σκληρό πάνω στο Dune πως μεταφέρω τα έργα από το computer στο σκληρό του Dune ;;; Δοκίμασα να δω το Dune με ένα FTP πρόγραμμα και δεν το είδα, όποτε δεν ξέρω πως θα το δω ;;;
3. Μπορώ να αλλάξω το interface του Dune ;;; δηλαδή στις κανονικές οθόνες του Dune να αλλάξουμε το wallpaper ή και την εμφάνιση των φακέλων ;;;;; και αν χρειάζεται και για αυτό σκληρό δίσκο.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.

Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS για Dune Base/Prime 3.0

Καλημέρα Ανδρέα θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις λίγο πιο γενικές για να καταλάβω τι μπορώ να κάνω .
1. Πρέπει να έχω οπωσδήποτε σκληρό δίσκο πάνω στο Dune για να δουλέψω με το Yadis ;;;
2. Αν βάλω σκληρό πάνω στο Dune πως μεταφέρω τα έργα από το computer στο σκληρό του Dune ;;; Δοκίμασα να δω το Dune με ένα FTP πρόγραμμα και δεν το είδα, όποτε δεν ξέρω πως θα το δω ;;;
3. Μπορώ να αλλάξω το interface του Dune ;;; δηλαδή στις κανονικές οθόνες του Dune να αλλάξουμε το wallpaper ή και την εμφάνιση των φακέλων ;;;;; και αν χρειάζεται και για αυτό σκληρό δίσκο.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.

1. Αν θελεις μπορεις να μη περασεις καθολου ταινιες μεσα στο σκληρο του dune και να τις παιζεις με το yadis ολες μεσω δικτυου ( αφου οπως λες το εχεις δικτυωσει).
Το yadis μπορει να δουλεψει και χωρις τον εσωτερικο δισκο του dune φτανει να εχεις δισκους με ταινιες ειτε μεσω δικτυου ειτε εξωτερικους συνδεμενους στις usb θυρες του player

2. Μπορεις μεσω δικτυου αλλα μαλλον καλυτερα να βγαλεις το δισκο και να τον συνδεσεις πανω στο pc μεσω ενος dock ωστε να το γεμισεις πιο ευκολα και πιο γρηγορα.
Και φυσικα μπορεις με καποιον ελευθερο δισκο ( φoρτωμα απο το pc ξεφορτωμα στο dune) απο τις usb του player.

3. Οχι δεν μπορεις

Last edited:

Σε ευχαριστώ πολύ, τα κατάφερα και με το καινούργιο Yadis διαλέγεις και όποια φωτογραφεία θέλεις για φόντο. Υπάρχουν όμως αρκετά έργα που δεν έχουν εξώφυλλο μήπως πάνω στο κουτί που εμφανίζει μπορώ να του γράψω τον τίτλο της ταινίας.

Είναι πολλές π.χ. 2 Days in Paris , 22 Bullets , A Perfect Getaway , Attack on Leningrad …. Αλλά είναι περίπου 20 ταινίες ή παραπάνω.

Μερικές φωτογραφίες που τράβηξα , το κακό είναι ότι βλέπω πως μου άλλαξε το φόντο. Άλλο έχω στο Yadis στο PC και άλλο έχω στο Yadis στο Dune.

Attachments

• P1220521-1.jpg
    P1220521-1.jpg
    124 KB · Views: 36
  • P1220522-2.jpg
    P1220522-2.jpg
    179.9 KB · Views: 29
  • P1220523-3.jpg
    P1220523-3.jpg
    185.8 KB · Views: 28

Είναι πολλές π.χ. 2 Days in Paris , 22 Bullets , A Perfect Getaway , Attack on Leningrad …. Αλλά είναι περίπου 20 ταινίες ή παραπάνω.

Κατι εχεις κανει με την ορθογραφια των τιτλων για αυτο δεν σου βρισκει τις ταινιες.
Δυστηχως δεν ειμαι αυτη τη στιγμη στο σπιτι και δεν μπορω να σου γραψω περισσοτερα...
Σχετικα με το φοντο κατι εχεις κανει και δεν σου εμφανιζει το δικο του

Κανε χειροκινητο ελεγχο για τις ταινιες με λεξεις κλειδια και θα τις βρεις ολες.ΠΧ το 22 bullets θα το βρεις με τον γαλλικο τιτλο του.
Δασκαλε Αντρεα ταλεω καλα;:ciao:

Ότι δεν βρίσκει πάω και το βρίσκω οπουδήποτε στο Internet σώζω την εικόνα και μετά κάνω δεξί κλικ πάνω στον τίτλο στο Yadis και του δίνω Change pictures και του δίνω την εικόνα που έχω σώσει.

Ότι δεν βρίσκει πάω και το βρίσκω οπουδήποτε στο Internet σώζω την εικόνα και μετά κάνω δεξί κλικ πάνω στον τίτλο στο Yadis και του δίνω Change pictures και του δίνω την εικόνα που έχω σώσει.

Μολις εμαθες το χειροκινητο τροπο :a0210:
Παρομοιως μπορεις να προσθεσεις επιπλεον στοιχεια οπως τις συνοψεις και μαλιστα στα ελληνικα

Κανε χειροκινητο ελεγχο για τις ταινιες με λεξεις κλειδια και θα τις βρεις ολες.ΠΧ το 22 bullets θα το βρεις με τον γαλλικο τιτλο του.
Δασκαλε Αντρεα ταλεω καλα;:ciao:

Ευγε νεε μου :smile:

Re: Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS για Dune Base/Prime 3.0

Μολις εμαθες το χειροκινητο τροπο :a0210:
Παρομοιως μπορεις να προσθεσεις επιπλεον στοιχεια οπως τις συνοψεις και μαλιστα στα ελληνικα

Στα Ελληνικα που το δοκιμασα δεν τα υποστηριζει, μου βγαζει την συνοψει με ερωτηματικα.
Οποτε το αφησα αγγλικα.

Απάντηση: Οδηγος yaDIS για Dune Base/Prime 3.0

Πανε στο φακελο που ειναι εγκατεστημενο το yadis ( program files) και βρες στον υποφακελο template τις ενσωματωμενες γραμματοσειρες που εχει ( ειναι οι παρακατω)
ScoutCond_Bold, Scout_Regular, Scout_Black
Επειδη ειναι αγγλικες γραμματοσειρες αλλαξε τες με ελληνικες απο αυτες που υπαρχουν ενσωματωμενες πχ στα windows αλλα διατηρησε το ιδιο ονομα στη γραμματοσειρα για να την αναγνωριζει το yadis.
Με αυτο το τροπο θα σου βγαζει και ελληνικα.

Μετά το Yadis τα αρχεία με τα έργα αλλάζουν τελείως με αποτέλεσμα τα έγραψα ( περίπου 1,5 tera) σε ένα φίλο και όταν τα έβαλε να τα δει στο PC του, με Windows XP δεν έβλεπε τίποτα μέσα στη δίσκο. Δεν ξέρω μήπως πρέπει να περάσει στο PC το Yadis για να βλέπει τα έργα, ή να κάνει κανένα Format και να περάσει τα Windows 7 και να ησυχάσει και από πολλά ακόμα προβλήματα.

Το Yadis δεν αλλάζει τίποτα στα αρχεία.