Re: Οδηγος yaDIS για Dune Base/Prime 3.0
Καλημέρα απο την Κρήτη. Εδώ και μερικές μέρες είμαι ευτυχής κάτοχος του νέου Dune-Max. Περασα και το YADIS και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Αναγνωρίζω ότι προφανώς κάτι δεν κάνω καλα γι αυτό και έχω αρκετές ερωτήσεις =
1. Δεν ξέρω πώς να κάνω το yadis να δείχνει μαζί με την εικόνα της ταινίας , και το τίτλο της. Σε όλα τα screenshots φαίνεται ότι δεν γίνεται αυτό κάτι που θεωρώ εντελώς άβολο. (το Media Browser το κάνει)
2. Στις λίστες μου συχνά προσθέτω , αφαιρώ αλλά και μεταφέρω ταινίες απο τον έναν κατάλογο στον άλλο. Το yadis ενημερώνεται αυτόματα γι αυτές τις αλλαγές? (το Media Browser το κάνει) Αν όχι πως γίνεται η ενημέρωση? Πάλι με ενέργεια δική μας?
3. Κάνοντας ενημέρωση των ταινιών μου (έχω περίπου 6 TB ) στο yadis για να βρει τα στοιχεία απο το site passion-xbmc του πήρε τεράστιο χρόνο (κάτι αναμενόμενο μέν) αλλά με 2 βασικά προβλήματα : Στις μισές (σωστά ονοματισμένες) ταινίες της συλλογής μου δεν βρήκε στοιχεία αλλά το πιο κουραστικό ήταν ότι κάθε 15 - 20 λεπτά έχανε την σύνδεση με το site και μου ζητούσε να κάνω έλεγχο της σύνδεσης μου στο ιντερνετ. Ενώ ταυτόχρονα εγώ απο άλλο pc του δικτύου μου είχα κανονική σύνδεση. Η μόνη λύση που ανακάλυψα ήταν να κάνω reset στο modem και μετά για άλλα 15-20 λεπτά όλα καλά.
(Πριν έγραψα σωστά ονοματισμένες ταινίες επειδή μέσω του Media Browser , έχω δώσει τα σωστά ονόματα , βέβαια όπως τα ζητάει το IMDB , και το πρόγραμμα έχει βρεί όλα τα άλλα στοιχεία).
4. Σε ταινίες που έχει βρεί λάθος στοιχεία το yadis , υπάρχει μέν η επιλογή να κάνεις edit και να διορθώσεις διάφορα. Αλλά πώς γίνεται edit στο cast των ηθοποιών?
Για τους ανωτέρω λόγους το έβαλα στον παγο και έχω επιστρέψει στο καλό και δοκιμασμένο Media Browser. Αν υπάρχει λύση για τα ανωτέρω και ειδικά για τα 2 πρώτα που θεωρώ απαραίτητα , βλέπουμε.
Ευχαριστώ και αναμένω τις απαντήσεις σας.