Οδηγος yaDIS V2.xx

Ανδρέα του yaDis είναι αυτό?

Update DFI : ΔΕΝ χρειάζεται στικάκι ! Μπορεί και μόνο του οπότε μου ελευθέρωσε και την USB

Πολύ καλό το template αλλά με χαλάει η τηλεόραση. Θέλω να πω ότι ενώ ο περιβάλλον χώρος θυμίζει σινεμά, φαίνεται λίγο ξεκάρφωτη μια τηλεόραση γιγαντιαίων διαστάσεων.

Εξάλλου όπως και να το κάνουμε cinema = οθόνη , όχι τηλεόραση.

Μπορείς να φτιάξεις άλλο ένα να βγάλεις την τηλεόραση και τα ηχεία και να βάλεις μοντέρνα οθόνη κινηματογράφου; χωρίς κουρτίνες κλπ

Επίσης μήπως κοίταξες αυτό που σου είχα πει και παλιότερα, αν γίνεται να παίζει στην οθόνη slideshow από φωτό της ταινίας αντί για μία στατική εικόνα; Γίνεται ή είναι περιορισμός του yadis;

Υ.Γ. Παραγγελιές δέχεσαι να σου στείλω καλή φωτογραφία του δικού μου σινεμά ; απλά θα σετάρεις να πέφτει η φωτό μέσα στην οθόνη. Εύκολο θα ναι.

Last edited:
Ανδρέα του yaDis είναι αυτό?

Update DFI : ΔΕΝ χρειάζεται στικάκι ! Μπορεί και μόνο του οπότε μου ελευθέρωσε και την USB

Πάντως στο δεύτερο D1 που πήρα το σετάρισμα του yadis έγινε σε 5 δευτερόλεπτα. Απλά δήλωσα το δικτυακό folder ! Τρελή ευκολία το δίκτυο + NAS

Και άλλα 5 δευτερόλεπτα να περάσω το skin του Ανδρέα.

Για να μην το προχωρήσω και πω για να παίζει βιντεάκι , τραβώντας τυχαία στιγμή από την ταινία (όπως κάνει το preview στα Xtreamer).

Από ιδέες άλλο τίποτα.

Πολύ καλό το template αλλά με χαλάει η τηλεόραση. Θέλω να πω ότι ενώ ο περιβάλλον χώρος θυμίζει σινεμά, φαίνεται λίγο ξεκάρφωτη μια τηλεόραση γιγαντιαίων διαστάσεων.

Εξάλλου όπως και να το κάνουμε cinema = οθόνη , όχι τηλεόραση.

Μπορείς να φτιάξεις άλλο ένα να βγάλεις την τηλεόραση και τα ηχεία και να βάλεις μοντέρνα οθόνη κινηματογράφου; χωρίς κουρτίνες κλπ

Επίσης μήπως κοίταξες αυτό που σου είχα πει και παλιότερα, αν γίνεται να παίζει στην οθόνη slideshow από φωτό της ταινίας αντί για μία στατική εικόνα; Γίνεται ή είναι περιορισμός του yadis;

Υ.Γ. Παραγγελιές δέχεσαι να σου στείλω καλή φωτογραφία του δικού μου σινεμά ; απλά θα σετάρεις να πέφτει η φωτό μέσα στην οθόνη. Εύκολο θα ναι.
Ναι καλα....
Cinema = Cinema τα υπολοιπα ειναι απλως μεγέθη οθονών για το σπιτι.
Η συγκεκριμένη Tv ειναι η Vt30 που ως γνωστόν βγαινει σε 85’’ και νομιζω και σε μοντελο των 100’’
Προσωπικά δεν θα με χαλούσε καθουλου αν ειχα την δυνατότητα να εχω στο χωρο μου τουλάχιστον της 85 απο το να εχω ενα πανί με οτι συνεπάγεται.

Πάντως το συγκεκριμένο σκιν σκέφτομαι να το βγαλω με διαφορετικές τηλεοράσεις ( αντε και με ενα πανι )

Οσον αφορα slideshow και βιντεο ξεχάστε το.
Για κατι τετοιο το πρόγραμμα πρεπει να flash-οποιηθει και δεν το βλεπω να γινεται.
Ασε που ο δημιουργός του yadis εδώ και καιρο είναι εξαφανισμένος από το mpc

Εχω μεν καιρο να μπω αλλα θυμάμαι ενα τοπικ στο Mpc που τον αναζητούσε...
Ποιος ξερει...;
Μπορει ο άνθρωπος να βαρέθηκε η μπορει να ετοιμάζει τιποτα καινούργιο

Νεο Template που oπως εγραψα και στην προηγούμενη σελιδα θα ακολουθησουν version με διαφορετικο μοντελο καθε φορα.
Αρχιζω με την Panasonic VT30 και οπως συνηθως κανω υπάρχει και ταιριαστό skin για το dune.

Template :Red Carpet Pan. VT30

RedCarpetVT30Template1.jpg

RedCarpetVT30Template2.jpg

RedCarpetVT30Template4.jpg

RedCarpetVT30Template5.jpg

RedCarpetVT30Template6.jpg

RedCarpetVT30Template7.jpg

RedCarpetVT30Template8.jpg

RedCarpetskin10.jpg

RedCarpetVT30Template9.jpg

RedCarpetVT30Template11.jpg

http://www.mediafire.com/?5r6toqgc3iy52b8

Ευκολακι...
Για το Template ξεζιπαρεις τον φακελο με την ονομασία Red Carpet VT30 τον βαζει στον φακελο template ( program files -> yadis -> Template )
Το skin το βαζεις σε ενα φλασακι και με απο το μενου του dune απλα το τρεχεις .

Μα γιγαντιαία οθόνη, μα γιγαντιαίο monitor το συμπέρασμα είναι ένα:

Ο Ανδρέας κάνει εξαιρετική δουλειά.

Μπράβο και πάλι μπράβο. :award: