DimAsi
Supreme Member
Ανδρέα του yaDis είναι αυτό?
Update DFI : ΔΕΝ χρειάζεται στικάκι ! Μπορεί και μόνο του οπότε μου ελευθέρωσε και την USB
Update DFI : ΔΕΝ χρειάζεται στικάκι ! Μπορεί και μόνο του οπότε μου ελευθέρωσε και την USB
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ανδρέα του yaDis είναι αυτό?
Ναι καλα....Πολύ καλό το template αλλά με χαλάει η τηλεόραση. Θέλω να πω ότι ενώ ο περιβάλλον χώρος θυμίζει σινεμά, φαίνεται λίγο ξεκάρφωτη μια τηλεόραση γιγαντιαίων διαστάσεων.
Εξάλλου όπως και να το κάνουμε cinema = οθόνη , όχι τηλεόραση.
Μπορείς να φτιάξεις άλλο ένα να βγάλεις την τηλεόραση και τα ηχεία και να βάλεις μοντέρνα οθόνη κινηματογράφου; χωρίς κουρτίνες κλπ
Επίσης μήπως κοίταξες αυτό που σου είχα πει και παλιότερα, αν γίνεται να παίζει στην οθόνη slideshow από φωτό της ταινίας αντί για μία στατική εικόνα; Γίνεται ή είναι περιορισμός του yadis;
Υ.Γ. Παραγγελιές δέχεσαι να σου στείλω καλή φωτογραφία του δικού μου σινεμά ; απλά θα σετάρεις να πέφτει η φωτό μέσα στην οθόνη. Εύκολο θα ναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.