DimAsi
Supreme Member
Ανδρέα του yaDis είναι αυτό?
Update DFI : ΔΕΝ χρειάζεται στικάκι ! Μπορεί και μόνο του οπότε μου ελευθέρωσε και την USB
Update DFI : ΔΕΝ χρειάζεται στικάκι ! Μπορεί και μόνο του οπότε μου ελευθέρωσε και την USB
Ανδρέα του yaDis είναι αυτό?
Ναι καλα....Πολύ καλό το template αλλά με χαλάει η τηλεόραση. Θέλω να πω ότι ενώ ο περιβάλλον χώρος θυμίζει σινεμά, φαίνεται λίγο ξεκάρφωτη μια τηλεόραση γιγαντιαίων διαστάσεων.
Εξάλλου όπως και να το κάνουμε cinema = οθόνη , όχι τηλεόραση.
Μπορείς να φτιάξεις άλλο ένα να βγάλεις την τηλεόραση και τα ηχεία και να βάλεις μοντέρνα οθόνη κινηματογράφου; χωρίς κουρτίνες κλπ
Επίσης μήπως κοίταξες αυτό που σου είχα πει και παλιότερα, αν γίνεται να παίζει στην οθόνη slideshow από φωτό της ταινίας αντί για μία στατική εικόνα; Γίνεται ή είναι περιορισμός του yadis;
Υ.Γ. Παραγγελιές δέχεσαι να σου στείλω καλή φωτογραφία του δικού μου σινεμά ; απλά θα σετάρεις να πέφτει η φωτό μέσα στην οθόνη. Εύκολο θα ναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.