musicnizerKαλησπερα σε ολους.Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει κατι αντιστοιχο και για μουσικη.Σε φακελους που εχω το cd cover πως μπορω να το βλεπω οταν παιζει το mp3;
musicnizerKαλησπερα σε ολους.Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει κατι αντιστοιχο και για μουσικη.Σε φακελους που εχω το cd cover πως μπορω να το βλεπω οταν παιζει το mp3;
Μπήκες στις ρυθμίσεις του ρουτερ για να δεις ποια ip έχει το pc σου και ποια το dune;Καταρχην καλο μεσημερι.Ανδρεα την ip την εχω βρει μεσα απο το ipconfig και σιγουρα ειναι του πισι.
Δυστυχώς δεν ειναι ευκολη διαδικασια καθως δεν δουλεύει αυτοματα με το yadis αλλα γινονται χειροκίνητα στο τελος...
Το ακομα πιο σπαστικό ειναι πως μετα την προσθήκη χειροκίνητα, δεν μπορείς να κανεις εκ νεου export χωρις να χαλάσεις οτι εκανες ( δηλαδή να φυγουν ξανα οι κλακέτες όπως και οι κατηγορίες που εφτιαξες)
Σε αυτή την περίπτωση εγω έφτιαχνα export σε άλλο σημείο ( αλλον φακελος Yadis ) και προσθετά επισης χειροκίνητα τις νεες καταχωρήσεις ταινιων στον τροποποιημένο με τις κλακέτες φακελο yadis
Δυστυχώς ο δημιουργός του yadis δεν έδωσε την δυνατότητα αλλαγής αυτων των σημείων οπως καλη ωρα των template.
Εδω θα βρεις την τελευταία versionΚαλημέρα
θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει έκδοση του yaDIS πιο καινούργια από τη 2.1.5 για κατέβασμα. Το link για τη 2.1.6 δεν δουλεύει ούτε βρήκα για νεώτερη έκδοση link.
Ευχαριστώ
Καπως ετσι ειναι εχεις πιάσει το πνευμα .Αυτο μηπως εχει καμια σχεση με τα selections την επιλογη του yadis δηλαδη εκει που στο μενου του yadis στο dune εχει τα genres πχ action adveture και ειναι με γραμματα να αντικαταστησουμε τα γραμματα με png εικονες και κανοντας καμια επεμβαση σε κανα txt file η xml ?Aν θες βαλε μου και μερικα screenshots απο τη δομη τον φακελων που εφτιαξες και του φακελου του yadis για να παρω μια ιδεα!Αν μπορεις φυσικα.Τρομαρα μου και μενα τρομαξα να το φτιαξω τα πειραματα μου ελειπαν χαχαχαχχ!
Αυτο χοντρικά αλλα να ξερεις πως η τελευταία version 2.2 το εχει κανει πιο πολύπλοκο αφου πρεπει να δημιουργήσεις εσυ της κατηγορίες ταινιων...num_cols=7
num_rows=1
content_box_x=50
content_box_y=50
content_box_width=1820
content_box_height=980
content_box_padding_left=0
content_box_padding_right=0
content_box_padding_top=650
content_box_padding_bottom=0
icon_selection_box_width=225
icon_selection_box_height=300
Υπάρχει η δυνατότητα σε ένα φάκελο μίας ταινίας να έχω πολλά αρχεία ταινιών ή πολλούς φακέλους με ξεχωριστές ταινίες?
Υπάρχει κάποιο app για iOS/android που να βλέπει την library του YAMJ; Να κανείς browse στη library χωρίς να έχεις ανοιχτή την tv...
Κάτι σαν το NMJ navigator (second screen navigation) που έχουν τα popcorn..
http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog&mainItemId=20
Λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.