Οδηγος yaDIS V2.xx

Λοιπον.. εχω φτιαξει δικο μου εξωφυλλο, αλλαζοντας μεγεθος στην περιληψη, στο poster.. αλλαζοντας μεγεθος και θεση σε διαφορες πληροφοριες (rating, year κ.τλ) αλλαξα και δοκιμασα καποια διαφορετικα grid, κ.α. Αυτο που δεν εχω καταφερει (δεν ξερω αν γινεται κιολας) ειναι, οταν καποιο grid που εχει καποια τετραγωνα πλαισια μεσα στα οποια μπαινουν πληροφοριες για audio, subtitles, type, aspect κ.τ.λ, να μπορεσω να αλλαξω θεση και μεγεθος σε αυτα τα πλαισια.
Γινεται αυτο?

Αυτά τα grid και γενικότερα τα σήματα που υπάρχουν είναι φωτοσοπιες.
Συνεπώς θα πρέπει να κάνεις τα δικά σου στο Photoshop και να τα βάλεις μέσα στο φάκελο template.
Λίγο ακόμα και είσαι έτοιμος να κάνεις το πρώτο σου template.

Κατσε γιατι ειμαι ασχετος απο αυτα.. και δεν καταλαβα.
Για αρχη, μπορω να ανοιξω καποιο grid (και με τι ειδους προγραμμα-εργαλειο, οχι ζωγραφικη ετσι?) και να το επεξεργαστω?

Αν δεις στο φάκελο template υπάρχουν αρκετά αρχεία png η jpeg που έχουν δημιουργηθεί με Photoshop .
Περιγράμματα ,εικονίδια και grid μπορείς να κάνεις με προγράμματα σαν το Photoshop

@ Babis K.
δεν είχα θέμα με το gladiator και το Yadis

@ cinemusic - Ανδρέας
σε ευχαριστώ για τις οδηγίες, δεν βρήκα χρόνο να το φτιάξω αλλά θα το κάνω

Καλημερα.Εκανα καινουργια εγκατασταση λειτουργικου ως εκ τουτου και καινουργια εγκατασταση του yaDIS.Υπαρχει ομως ενα προβλημα.Ενω φαινεται οτι κατεβαινουν τα εξωφυλλα,ο φακελος της ταινιας ειναι αδειος.Που ειναι το λαθος;

εχω φαει ενα σκαλωμα εδω και μερες , δεν μπορω να προσθεσω ενα νεο δισκο smb στο yadis μεσω δυκτιου!
τα βηματα ειναι τα εξης.
set up folders add
τωρα στο εικονιδιο folders ενω βρισκω το δισκο και τον κανω add δεν μου τον ανεβαζει με την ονομασια που εχουν ολοι οι υπολοιποι δισκοι δηλαδη \\Diskstation\HD5 , αλλα L6 και φυσικα το yadis δεν μπορει να ανοιξει καμια ταινια που υπαρχει μεσα στον συγκεκριμενο δισκο (αποτυχια url) .

μηπως πρεπει να κανω κατι στο αλλο εικονιδιο dune path εκει εχω 4 επιλογες
storage
storage
smb
nfs
εχω δοκιμασει τα παντα δεν βγαζω ακρη , τα ακους Ανδρεα!!!!!

βρισκω τον δισκο και μολις τον κανω add μου τον προσθετει με την ονομασια L6 αντι για \\Diskstation\HD6 οπως ειναι οι υπολοιποι δηλαδη
(τι απαντηση σφαιρα ηταν αυτη βρε)??????

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να κάνεις add μια συγκεκριμένη ονομασία δίσκου και να σου βγαίνει ονομασία L6 που μάλιστα δεν έχεις.
Εκτός και αν έχεις κάπου αυτή την ονομασία και εγώ δεν κατάλαβα .

Παιδιά πείτε πως μπορω να προσθέσω το @αμοδισκο απο folder η απο dune path οποίος μπορεί να βοήθησει ας μου δώσει ενα ενα τα βήματα.

Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Άκυρο, έχει ήδη απαντηθεί...:smash:

Δεν μας δίνεις και το post!

Καλημερα.Εκανα καινουργια εγκατασταση λειτουργικου ως εκ τουτου και καινουργια εγκατασταση του yaDIS.Υπαρχει ομως ενα προβλημα.Ενω φαινεται οτι κατεβαινουν τα εξωφυλλα,ο φακελος της ταινιας ειναι αδειος.Που ειναι το λαθος;

Δεν υπάρχει λάθος.
Αν διαβάσεις στο πρώτο ποστ του τοπικ ( τριτη παράγραφος) θα δεις πως εδώ και καιρό έχει αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας του yadis.

..