Οδηγος yaDIS V2.xx

Το folder /yaDIS έφτασε αισίως τα 7GB.

Επειδή θα αλλάξω σκληρό, τι είναι καλύτερο;

Α) να κάνω process ΟΛΑ από την αρχή;

ή

Β) να κάνω copy το folder όπως είναι στον καινούργιο σκληρό; Θα το καταλάβει ή θα μου τα βγάλει όλα κόκκινα;

Θα το καταλάβει. Αλλά ποιό είναι το πρόβλημα στο να τα κάνεις process ΟΛΑ από την αρχή; Το ένα τέταρτο που θα χάσεις;

Μπαααααα καμιά ώρα θα κάνει. Και εκτός αυτού μερικές ταινίες θα τις βγάλει λάθος και πρέπει να τις ψάχνω να τα κάνω process χεράτα για να διαλέξω την σωστή έκδοση.

Μπαααααα καμιά ώρα θα κάνει. Και εκτός αυτού μερικές ταινίες θα τις βγάλει λάθος και πρέπει να τις ψάχνω να τα κάνω process χεράτα για να διαλέξω την σωστή έκδοση.

Έχεις και τις σειρές, γι´αυτό. Αν και τώρα με τον SSD κι καθαρή εγκατάσταση θα το κάνει πολύ πιο γρήγορα.
Αυτό με τις διαφορετικές εκδόσεις και τα remake των ταινιών έχεις δίκιο. Tις έχω διορθώσει άπειρες φορές, πχ Το The Italian Job (1969) βγαίνει ίδιο με το The Italian Job (2003). Κι έχω πολλές τέτοιες.

Λιγο πιο πισω ζητουσα βοηθεια οσον αφορα την προσθεση νεου δισκου στο yadis .Kανεις δεν μπηκε στον κοπο να μου πει , πως για να προστεθει ο δισκος επρεπε να τον κανω add απο τον φακελο του δυκτιου ......! μονο ετσι με αφησε να γραψω τον τιτλο του δισκου , και τελικα να προστεθει!:SFGSFGSF:

Ας ελπίσουμε συντομα ο δημιουργός του yadis να βγαλει επιτελους αυτη την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση που εχει ανακοινώσει εδω και μηνες και αυτη την φορα να προσθέσει και τα ελληνικα οπως του εχω στείλει..
Παρακάτω μια ιδεα του πως θα ειναι η ελληνική version.

alphapiomicronyadis_zps76ba91f9.jpg
[/URL][/IMG]

Προσωπικά θεωρώ ότι η καλύτερη αναβάθμιση θα είναι : ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ PC κι ας μην φτιάξει ποτέ τα ελληνικά.

Υ.Γ. δεν το πάω παρακάτω να κατεβάζει αυτόματα και υπότιτλους όπως κάνουν τα mede8er.....

Γεια σας παιδια.
Υπαρχει τροπος να αφηνω μια κενη σειρα στην περιληψη?.. Να υπαρχει δηλαδη μια κενη σειρα αναμεσα στην υποθεση και στην κριτικη της ταινιας.

Προσωπικά θεωρώ ότι η καλύτερη αναβάθμιση θα είναι : ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ PC κι ας μην φτιάξει ποτέ τα ελληνικά.

Υ.Γ. δεν το πάω παρακάτω να κατεβάζει αυτόματα και υπότιτλους όπως κάνουν τα mede8er.....

Γεια χαρα.
Μου ειπε ενας φιλος σου να παρεις Macintosh να σωθεις..:grandpa:

Γεια σας παιδια.
Υπαρχει τροπος να αφηνω μια κενη σειρα στην περιληψη?.. Να υπαρχει δηλαδη μια κενη σειρα αναμεσα στην υποθεση και στην κριτικη της ταινιας.

Κριτική ταινίας λες το tag line ; ( οπως το ονομαζει το yadis )
Για αλλαγες στην τοποθετηση των κειμένων πρεπει να πειραχθεί το xml file του template.

Ποιο template χρησιμοποιεις ;

Κριτική ταινίας λες το tag line ; ( οπως το ονομαζει το yadis )
Για αλλαγες στην τοποθετηση των κειμένων πρεπει να πειραχθεί το xml file του template.

Ποιο template χρησιμοποιεις ;
Οχι οχι. Δεν λεω το tag line. Εννοω πως οταν βρισκω μια περιληψη, για καποια ταινια, στα Ελληνικα και αντικαθιστω (στο Synopsis) αυτη που κατεβαζει (στα Αγγλικα) αυτοματα το yaDIS.. αμα μετα την περιληψη θελω να βαλω και ενα σχολιο.. μια κριτικη για την ταινια, ενω αναμεσα στην περιληψη και στην κριτικη αφηνω κενο (η με enter η πατωταντας πολλες φορες το πληκτρο κενο).. οταν παταω Αply.. ενω στo synopsis υπαρχει κενο, στην φωτογραφια δεν αφηνει κενο.

Παραδειγμα..
Θλιμμένη Τζάσμιν.. στο synopsis το δειχνει ετσι

Μια οικονομική και μια συναισθηματική κρίση αναγκάζει την καλομαθημένη στην πολυτέλεια Τζάσμιν να καταφύγει από τη Νέα Υόρκη στο Σαν Φρανσίσκο και να ζητήσει τη βοήθεια της αδερφής της, η οποία δουλεύει υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ.
ΚΕΝΟ
Ο ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΚΕΦΙ ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ, ΔΙΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΤΟ «ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΝ Ο ΠΟΘΟΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΣΑΤΙΡΑ. ΟΣΚΑΡΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΑΘΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ.

ενω στη φωτογραφια το τυπωνει ετσι

Μια οικονομική και μια συναισθηματική κρίση αναγκάζει την καλομαθημένη στην πολυτέλεια Τζάσμιν να καταφύγει από τη Νέα Υόρκη στο Σαν Φρανσίσκο και να ζητήσει τη βοήθεια της αδερφής της, η οποία δουλεύει υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ. ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΟ
Ο ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΚΕΦΙ ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ, ΔΙΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΤΟ «ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΝ Ο ΠΟΘΟΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΣΑΤΙΡΑ. ΟΣΚΑΡΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΑΘΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ.

Το template το εχω φτιαξει.. πιο σωστα, το εχω ρυθμισει μονος μου.
Τα στοιχεια ειναι αυτα

text type="plot" font="Scout Regular" size="25" color="#d8d8d8" x="790" y="530" width="1095" height="450" spacing="38" />

Αλλα και με αλλα template, απειραχτα, που εχω δοκιμασει, παλι δεν μου αφηνει κενο.

Και κατι αλλο.
Τα Αγγλικα ενω τα γραφω πεζα, στην φωτογραφια τυπωνονται κεφαλαια.

Last edited:
Απ' όσο έχω ασχοληθεί, δεν αφήνει το πρόγραμμα κενά στην περίληψη.
Ως αναφορά στα κεφαλαία, κάποια ή κάποιες από τις γραμματοσειρές του έχει μόνο κεφαλαία glyphs.

Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Μετά από format, σβήστηκαν τα πάντα από το αρχείο του yadis.
Πως κάνω process τα πάντα; Γιατί πήγα να τα βάλω ένα-ένα αλλά είναι 2.000.
Μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά και δε μπορώ να το πετύχω.
Η επιλογή Process είναι απενεργοποιημένη

Last edited: