Οδηγος yaDIS V2.xx

15chkrp.jpg

Δεν μ' αφήνει να κάνω πολλές τροποποιήσεις στα δεδομένα στα templates-μόνο μία, οι γραμματοσειρές που είπες κι εσύ, η αποθήκευση γίνεται μόνο στο workgroup και δεν μπορεί αυτόματα να μεταφέρει τα jpeg στο φάκελο με τις ταινίες...
Χρησιμοποιώ mede8er, στα Windows 8.1 δούλευε μια χαρά.

Καλημέρα.
Δεν είχε σημασία το template. Όποιο κι αν επέλεγα είχε τα ίδια bugs.

Σήμερα όμως ως δια μαγείας, και μετά από δυο-τρεις επανεκκινήσεις, όλα λειτουργούν κανονικά.

screenshot_4.jpg
[/url][/IMG]

Μηχανήματα του διαβόλου...:devil-smiley-029:

Λοιπον ακουστε θεμα που προεκυψε , μετα απο μια αναβαθμιση στο desktop p.c εβαλα ssd δισκο και ολικο format προσπαθω μεσω δικτιου να δει το dune το pc .
Το βλεπει σαν φακελο αλλα κενο. Βηματα ενα προς ενα για να καταλαβετε
1 . workgroup
2. επιλογες δυο ανανεωση και διαμορφωση ρυθμισεων
3.εκει λοιπον λεει επεξεργασια βαση.. ονομα
κατευθυνση ....ανιουσα η κατιουσα
καμια επιλογη να δωσω τον κωδικο του p.c να ανοιξει τους φακελους
εχω προσπαθησει απο χτες χωρις αποτελεσμα , τι κανω λαθος ρε παιδια??????

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

windows 7 profesional

καλησπερα σε ολους.. εχω να ρωτησω μερικα θεματακια και θα ηθελα την πολιτιμη βοηθεια σας
1. Ειχα βαλει το yadis 2.3 αλλα λογο αλλαγης του pc θα πρεπει να το ξαναπερασω στο νεο pc και να βρω δικτιακα το dune HD Base 3d (ο οδηγος πως δυνδεουμε δυκτιακα dune και pc στις πρωτες σελιδες φανταζομαι ισχυει ε?)
Υπαρχει καπου να κατεβασω το yadis .exe γιατι απο την σελιδα του dune δεν δουλευει το link.
2. Καπου διαβαζα και για το Plex media server εγκατασταση στο pc και ενα plug in για το dune. Για να καταλαβω ειναι κατι παρομοι με το yadis??
αυτα αρχικα να μην σας ζαλιζω

ευχαριστω

Μια βοηθεια.. πως συνδεω το dune με το pc δικτιακα? προσπαθω να ακολουθησω τον οδηγο accessing network drives from player και κατι δεν καταλαβαινω.. υπαρχει κανενας οδηγος?

βγαζει αυτα τα 2

network resource is not accessible και μετα Cannot access network folder
Στο Edit network folder εχω τα εξης
Name: George
Type: SMB
Server: 192.168.1.2
Folder : Movies
User:
Password:
Στο user kai Password θα πρεπει να βαλω κατι?
To folder ειναι στον D: δισκο και το εχω κανει shared with everyone

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ακυρο παιδια οκ το εκανα ..

Ξεθάβω λίγο το θέμα.. Από προχτές το yadis κάνει το εξής και δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάτι που έκανα εγώ: ενώ βλέπει όλα τα καινούργια που προσθέτω και κατεβάζει τα αντίστοιχα εικονίδια και αρχεία μέσα στον φάκελο workspace του προγράμματος, δεν δημιουργεί τα αρχεία που χρειάζεται μέσα στους φακέλους των ταινιών, σειρών κλπ, με αποτέλεσμα όταν μπαίνω μέσω του Dune στα αρχεία να μην μου βγάζει ουτε το εικονίδιο της ταινίας/σειράς, παρά μόνον έναν φάκελο και ούτε μέσα να εμφανίζει το background με τις πληροφορίες της ταινίας/σειράς κλπ. Καμιά ιδέα κάποιος;