Οδοιπορικό με ένα ντιούικο dac

Σταύρο, έλα μου ντε έκανα το σταυρό μου όταν το παρέλαβα, δεν πίστευα το τι είχε γίνει!

Ευχαριστώ άπαντες, η γνώμη σας μέτρησε με εξαίρεση του τρολάκια more peers ο οποίος κάνει τα πάντα για να μου το μαυρίσει.

Βλέπω ότι η πλειοψηφία προτιμά το case2 και μάλιστα με διαφορά, μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι:
case2...6ψήφοι
case3...2ψήφοι
case9...0ψήφοι

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν μεταξύ του case2 και του case9, το τελευταίο το έβλεπα αρκετά ιδιόμορφο και μεταξύ μας δεν έλεγα όχι.
Φίλε panoramix, εάν πάω με το τι ταιριάζει με τα λοιπά...μάλλον προς το case3 πρέπει να πάω καθότι ο προ είναι αυτός και ο τελικός είναι ο Aaron No.3 Millennium
Προσωπικά, δεν με νοιάζει εάν το dac διαφέρει σχεδιαστικά από τα λοιπά, που όντως θα διαφέρει γιατί έχει και διαφορετικό σχέδιο στο κουτί.

Λοιπόν, μια παραλλαγή του case2 είναι να μετατοπιστεί το plexi προς το κέντρο και να μην φθάνει μέχρι τα άκρα.
Οπότε, έαν σας ξαναβάλω στη διαδικασία τι θα προτιμούσατε ανάμεσα στα δύο παρακάτω;

Case2 (η πάνω)
Case2_2 (η κάτω)
.
.
.

attachment.php

Attachments

• case2_2.jpg
    case2_2.jpg
    200.1 KB · Views: 242
Απάντηση: Re: Οδοιπορικό με ένα ντιούικο dac

Μανόλη, αν μπορείς ανέβασε και μία φωτογραφία με το case 9 αλλά όχι με τόσο έντονες καμπύλες στο τετράγωνο.

Μάλλον την case4 που μου έστειλες. Αυτή που είναι εντελώς τετράγωνη.

Τώρα κατάλαβα,

Λοιπόν η case4 είναι η παρακάτω:

.

.

.

Attachments

• case4.jpg
    case4.jpg
    208 KB · Views: 142
Το case2, που μοιάζει σαν να είναι οθόνη όλο το μπροστά κομμάτι, απ' άκρη σ' άκρη.

Τελικά νομίζω ότι είναι καλύτερη η περίπτωση 2, αλλά προτείνω η οθόνη να μην εμφανίζεται στο κέντρο. Αφήνει την φαντασία να ψάχνει ότι κάτι κρύβεται στη άλλη πλευρά. Δεν ξέρω αν θα βάλεις διακόπτη on/off οπότε θα γινόταν μια σχετική κατανομή του φυμέ χώρου.

Απάντηση: Re: Οδοιπορικό με ένα ντιούικο dac

Τελικά νομίζω ότι είναι καλύτερη η περίπτωση 2, αλλά προτείνω η οθόνη να μην εμφανίζεται στο κέντρο. Αφήνει την φαντασία να ψάχνει ότι κάτι κρύβεται στη άλλη πλευρά. Δεν ξέρω αν θα βάλεις διακόπτη on/off οπότε θα γινόταν μια σχετική κατανομή του φυμέ χώρου.

Πέτρο, δεν θα μπει τελικά κανένας διακόπτης μπροστά.
Υπάρχει ήδη διακόπτης πίσω ενσωματωμένος στο φίλτρο AC.
Μπροστά εκτός από την οθόνη δεν θα μπει τίποτα άλλο, θα διατηρηθεί με λίγα λόγια μία μίνιμαλ προσέγγιση, για led δεν νομίζω ότι χρειάζονται ως ένδειξη λειτουργίας, η ίδια οθόνη είναι καλύτερη ένδειξη ότι το dac λειτουργεί σωστά και κλειδώνει σε εισερχόμενο σήμα συγκεκριμένης εισόδου.

@ Έκτωρ Κατσίκης = την ένθεση εικόνας ως προς τι να την αξιολογήσω; Ότι και εταιρίες χρησιμοποιούν το από άκρη σε άκρη plexi ακόμα και σε σασί με καμπυλωτές γωνίες ή ότι να το κάνουμε όπως αυτό της εικόνας;
Σε εμάς η οθόνη είναι πιο μεγάλη σε ύψος, οπότε το plexi αναγκαστικά θα έχει μεγαλύτερο ύψος. Επίσης σε εμάς δεν υπάρχει η ανάγκη κουμπιών, τα πάντα θα χειρίζονται από το τηλεχειριστήριο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τη πανω.

Εννοείς την case2 του μηνύματος http://avclub.gr/forum/showthread.p...κο-dac?p=1057753606&viewfull=1#post1057753606

Re: Απάντηση: Οδοιπορικό με ένα ντιούικο dac

Απλά η σκέψη μου ήταν να μην εμφανίζεται το κείμενο της οθόνης ακριβώς στο κέντρο. Σκέψου λίγο και τις αναλογίες της χρυσής τομής.

Εάν λάβω υπόψη μου το περιβόητο "φ" ή τον κανόνα "χρυσής τομής" που εφάρμοσε ο Φειδίας στα έργα του και μας έχουν ζαλίσει οι μαθηματικοί, τότε θα έπρεπε το σχέδιο να γινόταν κάπως έτσι, μαζί με την πρότασή σου για κάποιον διακόπτη αριστερά (αν και χαλάει το φ).

Ειλικρινά, δεν μου αρέσει και ας λένε ότι θέλουν για το "φ".
.
.
.

Attachments

• case2_3.jpg
    case2_3.jpg
    193.8 KB · Views: 125
Μανόλη η τελευταία εκδοχή μ αρέσει περισσότερο ,αν και θα προτιμούσα τη θέση του διακόπτη πιό αριστερά Βεβαια θα χαλούσε τη συμμετρία

Re: Απάντηση: Οδοιπορικό με ένα ντιούικο dac

Εάν λάβω υπόψη μου το περιβόητο "φ" ή τον κανόνα "χρυσής τομής" που εφάρμοσε ο Φειδίας στα έργα του και μας έχουν ζαλίσει οι μαθηματικοί, τότε θα έπρεπε το σχέδιο να γινόταν κάπως έτσι, μαζί με την πρότασή σου για κάποιον διακόπτη αριστερά (αν και χαλάει το φ).

Ειλικρινά, δεν μου αρέσει και ας λένε ότι θέλουν για το "φ".
.
.
.

Τελικά έχεις δίκιο, τώρα που το βλέπω. Ψηφίζω την περίπτωση 2.

Αν και χωρίς διακόπτη με λίγο πιο αριστερά τις ενδείξεις ίσως να έστεκε σαν εμφάνιση.
Δηλαδή η πρότασή μου έχει σαν βάση την αποφυγή συμμετρίας.

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα σχετικά γραφικά λογισμικά και δεν πειραματιζόμαστε ξοδευόμενοι...

Να δείτε ότι θα ετοιμάζει σεντόνια ο τρολάκιας more peers και θα μας αρχίσει πάλι...

To 9 να κάνεις και να μετακομίσεις και το εικονοστάσι στο ρακ για ευλογημένο ήχο.

Αν πάλι κάνεις το 2 (γιατί έχεις ήδη ψηθεί το ξέρω) μην το πας στα άκρα το πλέξι. Εκτός αν έχεις το περιθώριο μετασκευής. Στυλοβάτες και πλέξι απ'άκρη σ´άκρη δεν πάνε.

Το 3 είναι το πιο σωστό με κάποια χαριτωμενιά στο σχήμα του πλεξι όμως. Ένα δαγκωμένο λεμόνι ασ πουμε...

ΥΓ Ρίξε ένα χέρι μαύρο στη λαμαρίνα ρε παιδάκι μου μη κολώνεις.

Πέστε μου τώρα, ο άνθρωπος είναι τρολάκι ή δεν είναι;

Τον τρώει το απευθύσμένο του ή δεν τον τρώει...

Πέτρο, πιστεύω ότι εάν κάποιος θέλει να μεταφέρει την οθόνη θα έπρεπε να κατέληγε σε ένα σχέδιο σαν το παρακάτω:

DS-full-2.png