OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Μην εισαι κοροιδο ramparter, εχει και με 499 :fahne90:επωνυμες μαλιστα .
Το θεμα του αναποφασιστου εχει αλλο σασπενς που εμεις οι απ εξω δεν το καταλαβαινουμε . Το ενα βραδυ κοιμασε με τη μια το αλλο με την αλλη , δε βαριεσε ποτε και παντα ελπιζεις οτι καποια στιγμη θα σου κατσει μια κιρα ναιτλι .

Last edited:
Ξερεις τι τηλεοραση εχω τωρα; JVC 14" CRT. Πρεπει αμεσα να απαλαγω απ'αυτο το πραμα. Δεν με παιρνει η αναποφασιστικοτητα, πρεπει να απαλλαγω απ'αυτο το πραμα. Τωρα για τα 500 οσες εχω δει ειναι πολυ ακυρες. Ειπαμε φθηνη αλλα να βλεπεται κιολας.

JVC 14" CRT ? !!!!!!!! :bang: σχεδον ιδια ηλικια με τον παρθενωνα δηλ.
Εσυ ενταξει ξεπερασες και τους 100χρονους καλογερους σε μοναστηρι σε εγκρατεια:flipout:δεν κανει να συζητας για "πολιτικα" και κοματα αναποφασιστων.

Το θεμα του αναποφασιστου εχει αλλο σασπενς που εμεις οι απ εξω δεν το καταλαβαινουμε . Το ενα βραδυ κοιμασε με τη μια το αλλο με την αλλη , δε βαριεσε ποτε και παντα ελπιζεις οτι καποια στιγμη θα σου κατσει μια κιρα ναιτλι .

:music-smiley-005::music-smiley-005:

εχμ.....

όχι μαύρο στην Kuro!!!

απο εκεί θα ψωνίσουμε!
αυτοί είναι οι "χορηγοί" μας......

Για το ξεκάρφωμα το έβαλα πρόεδρε....

.... κράτα λόγια να φτιάξουμε την επόμενη γενιά αναποφάσιστων, γιατί βλέπω κορυφαία στελέχη να τις γλυκοκοιτάζουν :flipout:

Re: Απάντηση: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

.... κράτα λόγια να φτιάξουμε την επόμενη γενιά αναποφάσιστων, γιατί βλέπω κορυφαία στελέχη να τις γλυκοκοιτάζουν :flipout:

:flipout::flipout:

(Κρύβε λόγια)

Ώπα, τι παίζεται εδώ???? Ακόμα δεν το φτιάξαμε το κόμμα, πάτε να το διαλύσετε????

Αν αύριο ο Petran θέσει θέμα ψηφοφορίας με κάλπη........είμαστε σε κρίση, κύριοι.....:bigcry::bigcry:

Προσωπικά, θα φροντίσω για την ενότητα του κόμματος, κάνοντας τον :smileJap::smileJap::smileJap:

...και μετά ξυπνάς! :silly:

Βρε εσείς, θα με κάνετε να ακυρωσω την προπαραγγελία της 40D3000 από το Πλαίσιο που την έχω κάνει από τον προηγούμενο μήνα, και να μπω στο club των ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.....:BDBDG54: :antlers:

Μου φαινεται θα βγαλω και εισιτηριο απο τωρα για Αθηνα 1-4 Νοεμβριου και θα τα πουμε ολοι απο κοντα στην Εκθεση του Ηχου.... ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ (για το καλο ολων μας) να βρουμε εκει το εταιρον μας ημισυ (TV ή προβολεα) και να σταματησουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ειμαστε αναποφασιστοι....:violent-smiley-030:

Να σας κάνω τώρα και εγώ την καρδιά περιβόλι?:bigcry:

Εδώ και καιρό με τρώνε τα ακροδάχτυλά μου να ανοίξω ένα thread
με τίτλο "Μην πετάτε λεφτά σε 40"-50" LCD/PLASMA εκτός εάν ...":grandpa:

Πριν περίπου ένα χρόνο αγόρασα την 40"Χ2000 στα 2.700 EUR και η χαρά μου
ήταν απερίγραπτη:BDGBGDB55: . Χαρά που όμως κράτησε λίγο για τους
παρακάτω λόγους:
  1. Οι 40" πλέον δείχνουν στα μάτια υπερβολικά μικρές (και 50" να ήταν το ίδιο θα έδειχναν απλά κανά μήνα αργότερα).
  2. Ακόμα κλαίω τα 2.700 γιατί με τόσα λεφτά και με κανά 2.000 ακόμα θα έβλεπα σε προβολικό 110" και βάλε ....:bigcry:

Έπρεπε να βλέπατε το βλέμμα μου στο αυτοκίνητο μετά την παρουσίαση από
το forum του D-ila της JVC. Ακόμα σκέφτομαι ότι παραλίγο να είχα δώσει
όσα λεφτά έχει ο D-ila για την Philips 42PF9830 που είχα παραγγείλει και
ευτυχώς αποσύρθηκε. Εάν την είχα πάρει θα είχα κάνει χαρακίρι.:behead:

Φίλοι μου οποιοδήποτε ποσό πάνω από 1.000 άντε με το ζόρι 1.300 Eur
για οποιαδήποτε LCD/PLASMA 40"-50" είναι πέταμα χρημάτων εκτός εάν
σου περισσεύουν ή εκτός εάν έχεις ήδη προβολέα.

Καμία LCD/PLASMA σε αυτές τις ίντσες δεν μπορεί να σου δώσει την
κινηματογραφική αίσθηση όσο τέλεια και αν παίζει.

Μέχρι και η γυναίκα μου, που όταν άρχισα να μιλάω για την κοτσάνα που έκανα
με έκραζε, τώρα πλέον παραδέχεται ότι είναι πολύ μικρή .....

Θα μπορούσα να γράφω ατελείωτες ώρες για σας δώσω να το καταλάβετε
ακόμα καλύτερα, αλλά για να πειστείτε ρωτήστε κάποιον γνωστό σας που
έχει πάρει LCD/PLASMA κανά εξάμηνο και έχει δει και ταινία σε προβολέα,
αλλά ζητήστε του να σας απαντήσει ειλικρινά.

Ενταξει ολα αυτα Αλεξη αλλα ο προβολεας δεν μπορει να αντικαταστησει μια τηλεοραση. Αλλη χρηση το ενα αλλη το αλλο. Χωρια που μερικοι δεν εχουν χωρο για να ανοιγουν "πανια" σπιτι τους.

Προσωπικα και η αγορα ενος ακριβου προβολεα μου φαινεται υπερβολικη οταν για μια μικρη διαφορα στην εικονα πρεπει να σκασεις πολλα χιλιαρικα πανω.
Παντως κανενα φθηνο προβολεα γυρω στα 1,500 ευρω τον σκεφτομαι για αργοτερα.

Ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο ΑΛέξης είναι.....

Εγώ έχω προβολέα (και μάλιστα φθηνό Επσον-Tw700) και ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ αντικαθιστά την ευχαρίστηση που μου προσφέρει τόσο σε ταινίες, όσο και σε υπολογιστή , σερφάρισμα και λοιπά....

ΑΠΛΑ τωρα, ζαχαρώνω και την 40D3000, μόνο και μόνο για να συνδέσω πάνω κανα XBOX-360 ή PS3 αλλά και για αντικατάσταση της παλιάς μου (τι παλιά, ούτε 3,5 χρόνια δεν την έχω) 32'' ΣΟΝΥ CRT....

To θέμα όμως που με απασχολεί , είναι αυτό που λέει και ο Αλέξης παραπάνω.... τα 1599 ευρώ που την έχει το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι ΠΟΛΛΑ για 40αρα τηλεόραση HD-Reαdy, όσο καλή και να είναι αυτή.... :smash:

Συνεπώς, ή θα περιμένω να δω κατι φθηνότερο από Sony/Samsung μεριά, ή θα καθήσω όπως είμαι προσωρινά με τη CRT μου και τον προβολέα μου μέχρι νεωτέρας...... :drummer:

Το κακό είναι ότι έχω ήδη προπαραγγείλει την 40D3000 στο Πλαισιο εδώ και ένα μήνα, και σήμερα που μπήκα έγραφε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι διαθέσιμη....
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ...... :bigcry::bigcry::bigcry:

Last edited:
Συνεπώς, ή θα περιμένω να δω κατι φθηνότερο από Sony/Samsung μεριά, ή θα καθήσω όπως είμαι προσωρινά με το XBOX360 και τον προβολέα μου μέχρι νεωτέρας......

Δηλαδη το XBOX 360 το εχεις συνδεσει στην CRT? Τοτε τα γραφικα ειναι επιπεδου PS2!!!
Mια LCD θα απογειωσει την εικονα.:afro:

Δεν την εχω παρει ακομα... Απλά την παράγγειλα μεσω internet και περιμενω να με ενημερωσουν οι ιδιοι οτι την παρελαβαν για να καταθεσω τα χρηματα στον Τραπεζικό τους λογαριασμό και να μου τη στείλουν.....

Φαντάζομαι ότι μπορώ ακόμα να ΜΗΝ την πάρω έτσι???

Δηλαδη το XBOX 360 το εχεις συνδεσει στην CRT? Τοτε τα γραφικα ειναι επιπεδου PS2!!!
Ούτε XBOX έχω ακόμα Γιάννη.... Μονο το HTPC μου συνδεδεμένο με τον προβολέα μου, ένα δεύτερο PC συνδεδεμένο με μια ΕΙΖΟ 19αρα και την 32αρα CRT μου....

Απλά σκέφτομαι να αγοράσω σύντομα, γιατί από όταν πούλησα το PS2 έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος, και τώρα θέλω κάτι για να ασχολούμαι τις κρύες νύχτες του χειμώνα..... :ears:

Last edited:
Ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο ΑΛέξης είναι.....

Εγώ έχω προβολέα (και μάλιστα φθηνό Επσον-Tw700) και ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ αντικαθιστά την ευχαρίστηση που μου προσφέρει τόσο σε ταινίες, όσο και σε υπολογιστή , σερφάρισμα και λοιπά....

ΑΠΛΑ τωρα, ζαχαρώνω και την 40D3000, μόνο και μόνο για να συνδέσω πάνω κανα XBOX-360 ή PS3 αλλά και για αντικατάσταση της παλιάς μου (τι παλιά, ούτε 3,5 χρόνια δεν την έχω) 32'' ΣΟΝΥ CRT....

To θέμα όμως που με απασχολεί , είναι αυτό που λέει και ο Αλέξης παραπάνω.... τα 1599 ευρώ που την έχει το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι ΠΟΛΛΑ για 40αρα τηλεόραση HD-Reαdy, όσο καλή και να είναι αυτή.... :smash:

Συνεπώς, ή θα περιμένω να δω κατι φθηνότερο από Sony/Samsung μεριά, ή θα καθήσω όπως είμαι προσωρινά με τη CRT μου και τον προβολέα μου μέχρι νεωτέρας...... :drummer:

Το κακό είναι ότι έχω ήδη προπαραγγείλει την 40D3000 στο Πλαισιο εδώ και ένα μήνα, και σήμερα που μπήκα έγραφε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι διαθέσιμη....
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ...... :bigcry::bigcry::bigcry:

Αγόρασέ την και μετά χτύπα την στη μαύρη αγορά όσο όσο.. Θα γίνει ανάρπαστη:aktion033: