μην ανησυχείς.
κάνει προεκλογικό αγώνα.
Μην ανυσηχείτε..
Μπορεί να πεταχτώ και μέχρι την Κώ![]()
Μην ανυσηχείτε..
Μπορεί να πεταχτώ και μέχρι την Κώ![]()
Originally Posted by Γιάννης Χατζηγεωργίου
Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος
Δεν υπάρχει πιο αναποφάσιστος
Και χιλιάδες φίλοι
Μόλις δουν τη Philips
Sony παν και παίρνουν για να δούνε φως
Να πάρω LCD
Να πάρω LCD
Μας έχει κάνει η Pioneer
Τα νεύρα νταχτιρντί (Δις)
Έχεις δοκιμάσει, ως 1000 μοντέλα
Τα έχεις σημειώσει όλα στο χαρτί
Την Samsung ζαχαρώνεις
Για Pioneer τα χώνεις
Και κάθεσαι στʼ αυγά σου με τη CRT
Να πάρω μία SED
Να πάρω μία SED
Μέχρι νʼ αποφασίσω
Θα έρθει κʼ η OLED (Δις)
Άλλη μια νίκη του κόμματος των ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ! :aktion033::aktion033:
Μετά από τεράστια εσωτερική αντιπαράθεση όλη μέρα χθες, αλλά και σήμερα το βράδυ μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ τελικά να παραμείνω πειστός στο κόμμα και να πάρω πρωί-πρωί τηλ. στο ΠΛΑΙΣΙΟ να ακυρώσω την προπαραγγελία της 40D3000 που είχα κάνει εδώ και ένα μήνα..... :smash:
Η κοπέλα έμεινε ΑΝΑΥΔΗ κυριολεκτικά! Μου λέει "Κύριε, τώρα που επιτέλους είναι διαθέσιμη και έχουμε ΜΟΝΟ 3 κομμάτια ακόμα στην αποθήκη εσείς ακυρώνετε??? "
Αντε τώρα να της εξηγήσεις το καταστατικό του κόμματος μας και να καταλάβει... :drummer:
Πέταξα ένα "Δεν με ενδιαφέρει πλέον" και το έκλεισα.... ( ΑΧ ΡΕ τι μας κάνει το κόμμα :bigcry:
Λίγο τα νέα μοντέλα σε κάνα μήνα, λίγο η έκθεση 1-4 Νοεμβρίου (ελπίζω να είμαστε όλοι εκεί από κοντά και έχω βγαλει ηδη εισητηριο) , λίγο το hd-ready/full, λίγο το ότι μου κόλλησε να πάρω 46αρα τελικά (παρόλο που την προορίζω για υπνοδωμάτιο στα 3,2 μέτρα από το κρεββάτι μου) με έκαναν να πάρω την μοιραία ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!
Ακολουθεί ΕΚΦΩΝΗΣΗ :singer::singer:,
χειροκρότημα, :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
και ο ύμνος του κόμματος
Γιατί την ακύρωσες. Δεν σφύριζες κατά εδώ να την πάρεις κάποιος συμφορουμίτης;
Τώρα πλέον, μπορεί να την πάρει κατευθείαν από όποιο μαγαζί θέλει.... ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ μηπως βγουν τα νέα μοντέλα σε κάνα μήνα και "καταργηθεί" πάλι.....Γιατί την ακύρωσες. Δεν σφύριζες κατά εδώ να την πάρεις κάποιος συμφορουμίτης;
Και σαν επίτιμος πρόεδρος, ΔΕΝ γίνεται να έχω 46αρα HD-ready και οχι φουλ...:firstprize:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.