OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Ο "ΗΧΟΣ" Οκτωβρίου έχει πρόσκληση για το "consumer electronics show 2007" στο Helexpo Palace.

Έχει επίσης review των F86, 9732, PZ700, HD1. Σας αφήνω για να μελετήσω τους λόγους που δεν πρέπει να προβεί κανείς σε αγορά :D

Λοιπόν η επιχειρηματολογία του κόμματος θα βασιστεί στους εξής άξονες:

9732: Μέτριο μαύρο, προβληματάκια με την κίνηση.
9632: Ότι για την 9732 και πιο περιορισμένη χρωματική παλέτα.
PZ700: Θα της φορτώσουμε όλες τις αμαρτίες των plasma και θα προσθέσουμε την έλλειψη HDMI 1.3 και υποστήριξη 24fps.
HD1: Με τέτοια τιμή δεν χρειαζόμαστε άλλα επιχειρήματα.
F86: Εδώ θέλει περισσότερη μελέτη. Παντού ακούγαμε προβληματάκια για τα 100Hz αλλά το περιοδικό μιλάει διθυραμβικά για την λειτουργία τους.

Τρία περίπτερα φοβόμαστε για διαρροές μελών

-- Pioneer
-- Sony
-- Samsung

Kαι στα 3 θα κανονίσω με τις υπόγειες δυνάμεις να έχουν καλά πιπίνια στα περίπτερα ώστε κανείς να μην ασχοληθεί με τις ...τηλεοράσεις :ernaehrung004:

Εγώ πάντως ΔΕΝ θα αγοράσω φέτος, θα αναμένω

χα χα ήδη ξεκίνησαν οι διαρροές από το κόμμα στο τέλος δεν θα μείνει κανένας!

χα χα ήδη ξεκίνησαν οι διαρροές από το κόμμα στο τέλος δεν θα μείνει κανένας!

Κάνεις λάθος ... πολλοί έχουν αγοράσει και μετανοιώσει για τις αγορές τους απλά δεν το λένε... Ολοι αυτοί θα αποτελέσουν τα μελλοντικά μέλη του κόμματος :Banane0::Banane0:

Να ιδρυθεί καταστατικό του κόμματος με όρο ότι όποιος προσέρχεται σε αυτό δεν θα μπορεί να αποχωρήσει αν δεν πάρει την συγκατάθεση του προέδρου και του αντιπροέδρου....

Να ιδρυθεί καταστατικό του κόμματος με όρο ότι όποιος προσέρχεται σε αυτό δεν θα μπορεί να αποχωρήσει αν δεν πάρει την συγκατάθεση του προέδρου και του αντιπροέδρου....

Και πού πετάει τη προηγούμενη LCD ή Plasma. Μη το ξεχνάς... :fahne90:

Και πού πετάει τη προηγούμενη LCD ή Plasma. Μη το ξεχνάς... :fahne90:
Αν είναι μπαούλο?
ΔΕΝ μετράνε τα μπαούλα! :HTEHETH63:
Αν είναι να την χαρίσει σε κανα "άπορο" μέλος του φόρουμ, ή να την "σκοτώσει" στις αγγελίες του φόρουμ τότε μετράει! :flipout:

Last edited:
Μιας και βλέπω καλή διάθεση ας γράψω και εδώ την αγγελία μου:

Ζητώ να μου χαρίσουν Pioneer PDP-428XD σε άριστη κατάσταση "στρωμένη" ήδη και καλιμπραρισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για όλες τις συνθήκες φωτισμού. Δεκτή μόνο με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Άπορος φοιτητής ετών 30. Μόνο σοβαρές προτάσεις.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως το AVCLUB θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο και στην μεγάλη Έκθεση Consumer Electronics Show 2007 που θα γίνει στην Αθήνα από 1 έως 4 Νοέμβρη στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι).

Στα πλαίσια της έκθεσης αυτής, το AVCLUB θα έχει ένα περίπτερο που φιλοδοξεί να γίνει το meeting point όλων των φίλων της διαδικτυακής κοινότητας μας, όπου όλοι θα μπορέσουμε να γνωριστούμε ή να ξαναβρεθούμε από κοντά, ανταλλάσοντας απόψεις και ιδέες για το κοινό μας "πάθος" περί audio-video!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το περίπτερο και την παραλαβή προσκλήσεων, σε λίγο!

Άντε να οργανωθεί το κόμμα σιγά σιγά

Να μαζευτούμε να πάμε να δούμε τα μοντέλα που ΔΕΝ θα αγοράσουμε :D

Έχω την εντύπωση πως από τα μεγάλα ονόματα στον χώρο της τηλεόρασης θα είναι στην έκθεση μόνο οι LG, Philips, Samsung και Sharp.

Υπάρχει κανείς που έχει άλλη πληροφόρηση ?

Απάντηση: Re: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Έχω την εντύπωση πως από τα μεγάλα ονόματα στον χώρο της τηλεόρασης θα είναι στην έκθεση μόνο οι LG, Philips, Samsung και Sharp.

Υπάρχει κανείς που έχει άλλη πληροφόρηση ?

Κρίμα:mad:
Και που θα δούμε τα πλάσματα της panny & pio?

Re: Απάντηση: Re: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Κρίμα:mad:
Και που θα δούμε τα πλάσματα της panny & pio?

Αυτοι θα κανουν καμμια δικια τους εκθεση , πως λεμε εξεκιουτιβ καρς :flipout:

Δεν πειράζει ας κερδίσουν οι ανταγωνιστές τους
Όποιος "ξέρει" πέρνει Pioneer & Pany σε palsmataki