OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Κάποια μικρή βοήθεια!!! Ποιο από τα πιο κάτω τρία plasma:bang: μου προτείνετε;;;;

LG-50PC55 or PS50C96HDX OR PS50Q96HD Samsung

Καμμια... να περιμένεις λίγο.. έχουμε ραγδαίες εξελίξεις...

Βολευτείτε προσωρινα με τις CRT που θα βγουν στις γιορτές για ξεπούλημα :flipout: γιατί έρχεται καλό πράμα (σε 2-3 τέρμινα :flipout::flipout:)

Καμμια... να περιμένεις λίγο.. έχουμε ραγδαίες εξελίξεις...

Βολευτείτε προσωρινα με τις CRT που θα βγουν στις γιορτές για ξεπούλημα :flipout: γιατί έρχεται καλό πράμα (σε 2-3 τέρμινα :flipout::flipout:)

οσο αποφασιστικος εισαι στα GT
τοσο αναποφασιστος εισαι στην tv -bye-

Όπως την κόβω την δουλειά με τον νέο χρόνο θα έχουμε πολύ αξιόλογες 46άρες LCD κάτω των 2000 , ενώ ήδη σε αυτή την τιμή παίζουν αξιόλογες 50άρες plasma.

Περιμένω από την αρχηγία του κόμματος να τοποθετηθεί επίσημα, ώστε να ακολουθηθεί κοινή γραμμή :D

Καινούριος στο forum. Χαιρετώ τα πλήθη!
Νομίζω ότι αυτό είναι από τα πιο αξιόλογα thread και θα έπρεπε να είχε γίνει sticky εδώ και καιρό. Το κόμμα των αναποφάσιστων επιτελεί πραγματικά φιλανθρωπικό έργο!

Εγώ για παράδειγμα είμαι στο νοίκι και δεν θέλω να αγοράσω νέα TV μέχρι να φτιάξω το σπίτι (τελειώνει του χρόνου). Συχνά πυκνά όμως ξύνομαι ... μπαίνω στον πειρασμό... Ευτυχώς λοιπόν που διαβάζω εδώ για τα νέα φανταστικά μοντέλα των 300Hz με μαύρο πίσα, super-full HD 48p, και κάτω από 1000 ευρώ ... που έρχονται σε 2-3 τέρμινα, και ησυχάζω για λίγο αποφασίζοντας και πάλι να κάνω υπομονή μέχρι του χρόνου!

Πολλές ευχαριστίες στο κόμμα. :worshippy:

ναι και θα βγαλουν παλι κατι καινουργιο και θα περιμενεις αλλα 2 3 τερμινα ειναι οπως τα pc τωρα το παιρνεις αυριο δεν αξιζει μια ειναι μεγαλο τρυπακι να κυνηγας τη τεχνολογια παρε μια καλη τηλεοραση και θα βλεπεις καλα.τα λεω να τα ακουω και γω βεβαια χεχε :BDGBGDB55:

Νομίζω πως αυτή τη στιγμή η σειρά X3500 της Sony έχει την τεχνολογική ωριμότητα να καλύψει και τον πιο απαιτητικό αγοραστή LCD και δεν θα χρειαστεί να αναζητήσει αγορά καινούργιας LCD για πάρα πάρα πολύ καιρό. Τα χρήματα που ζητάει μπορεί να είναι αρκετά αλλά αυτό συμβαίνει πάντοτε με τα top of the line μοντέλα των εταιριών. Εγώ προσωπικά με την αγορά της 46Χ3500 κλείνω από θέμα τηλεόρασης μέχρι να μου χαλάσει κάποια στιγμή στο μέλλον (όταν έρθει η αποφράδα εκείνη ώρα) και ασχολούμαι πλέον με άλλα (εκτός φυσικά αν αλλάξω σπίτι και κατά συνέπεια και δεδομένα αλλά τότε δεν θα έχω να σκεφτώ τα 2500 της καινούργιας τηλεόρασης ή του projector που θα θέλω να αγοράσω:flipout:)

Δεν είναι ακριβώς όπως τα PC. Στα PC κάποιοι σε αναγκάζουν να προβείς σε αγορά νέου δυνατότερου υπολογιστή δημιουργώντας πολύ βαρύτερα λειτουργικά και προγράμματα που απαιτούν καινούργιους ταχύτερους υπολογιστές. Στην τηλεόραση δεν είναι το ίδιο. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή η σειρά X3500 της Sony έχει την τεχνολογική ωριμότητα να καλύψει και τον πιο απαιτητικό αγοραστή LCD και δεν θα χρειαστεί να αναζητήσει αγορά καινούργιας LCD για πάρα πάρα πολύ καιρό. Τα χρήματα που ζητάει μπορεί να είναι αρκετά αλλά αυτό συμβαίνει πάντοτε με τα top of the line μοντέλα των εταιριών. Εγώ προσωπικά με την αγορά της 46Χ3500 κλείνω από θέμα τηλεόρασης μέχρι να μου χαλάσει κάποια στιγμή στο μέλλον (όταν έρθει η αποφράδα εκείνη ώρα) και ασχολούμαι πλέον με άλλα (εκτός φυσικά αν αλλάξω σπίτι και κατά συνέπεια και δεδομένα αλλά τότε δεν θα έχω να σκεφτώ τα 2500 της καινούργιας τηλεόρασης ή του projector που θα θέλω να αγοράσω :flipout:)

:D Το έγραψες (δις) για να το πιστέψεις και ο ίδιος
( κάτι σαν την τιμωρία στο σχόλειο )
Σου το εύχομαι :angel: αλλά .!!! να δείς που κάτι θα βρούνε .... για να γίνει και η TV - PC.

:D Το έγραψες (δις) για να το πιστέψεις και ο ίδιος
( κάτι σαν την τιμωρία στο σχόλειο )
Σου το εύχομαι :angel: αλλά .!!! να δείς που κάτι θα βρούνε .... για να γίνει και η TV - PC.
Και τρις θα το έγραφα για να το πιστέψω. Edit πήγα να κάνω το ποστ και κόλλησε ο explorer και πίσω πίσω βρέθηκα στην σελίδα του ποστ και ξαναπάτησα submit reply...:BDGBGDB55:. Τέλος πάντων στο PC επειδή αποτελείται από μέρη βρίσκουν τρόπο να σε ωθούν σε μια συνεχή αναβάθμιση. Να η κάρτα οθόνης, να ο σκληρός που γέμισε, να το ένα να το άλλο. Στην TV την παίρνεις και τελείωσες. Η είσαι τρισευτυχισμένος ή βρίζεις την γκαντεμοεπιλογή σου αλλά δεν πρόκειται να βελτιώσεις κάτι αλλάζοντας πχ μια πλακέτα μέσα. Κι άλλο να πάρεις μια κάρτα πχ 200€ για ένα PC άλλο να πάρεις ξανά το τελευταίο μοντέλο τηλεόρασης μιας εταιρίας στα 2500€-3000€. Εγώ προσωπικά και από PC έχω αράξει από τότε που έβαλα τον Athlon X2 με μια 1950Pro και 2 GB μνήμης. Έβαλα βέβαια 2 500άριδες σκληρούς από τότε που άλλαξα γραμμή και άρχισα να κατεβάζω HD υλικό αλλά αυτό πιο πολύ από βαρεμάρα να κάθομαι να γράφω συνέχεια DVD για να καθαρίζω τον σκληρό. Και με την 32S2030 που έχω ευχαριστημένος είμαι σε γενικές γραμμές. Για το μέγεθος ξεκίνησα την αλλαγή (γιατί κακά τα ψέματα η 32άρα φαίνεται μικρή σε υλικό 720p στα 2 μέτρα και κάτι όταν μπορείς και θέλεις να βλέπεις την κάθε λεπτομέρεια) και πήγαινα για την 40D3000. Δεν έκατσε ούτε αυτή ούτε η 46D3000 και λέω μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει και παίρνω τελικά την 46Χ3500. Αν είχα πχ την 40S2030 ή 46S2030 ούτε που θα έμπαινα στη διαδικασία για καινούργια TV. Και νομίζω πως και πολλοί άλλοι κινούνται στο ίδιο σκεπτικό με εμένα. Υπάρχουν βέβαια πάντα και οι εξαιρέσεις.

Δεν είναι ακριβώς όπως τα PC. Στα PC κάποιοι σε αναγκάζουν να προβείς σε αγορά νέου δυνατότερου υπολογιστή δημιουργώντας πολύ βαρύτερα λειτουργικά και προγράμματα που απαιτούν καινούργιους ταχύτερους υπολογιστές. Στην τηλεόραση δεν είναι το ίδιο. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή η σειρά X3500 της Sony έχει την τεχνολογική ωριμότητα να καλύψει και τον πιο απαιτητικό αγοραστή LCD και δεν θα χρειαστεί να αναζητήσει αγορά καινούργιας LCD για πάρα πάρα πολύ καιρό. Τα χρήματα που ζητάει μπορεί να είναι αρκετά αλλά αυτό συμβαίνει πάντοτε με τα top of the line μοντέλα των εταιριών. Εγώ προσωπικά με την αγορά της 46Χ3500 κλείνω από θέμα τηλεόρασης μέχρι να μου χαλάσει κάποια στιγμή στο μέλλον (όταν έρθει η αποφράδα εκείνη ώρα) και ασχολούμαι πλέον με άλλα (εκτός φυσικά αν αλλάξω σπίτι και κατά συνέπεια και δεδομένα αλλά τότε δεν θα έχω να σκεφτώ τα 2500 της καινούργιας τηλεόρασης ή του projector που θα θέλω να αγοράσω :flipout:)
δεν θελω να επιμεινω αλλα επιμενω φετος βγαλαν τα 100 hz και τα 24 p του χρονου δεν ξερω τι αλλα, μπορει να μην ειναι οντως σαν pc αλλα προς τακει παει με το ρυθμο που αλλαζουν τα μοντελα αν ειναι ετσι αντε παρτε ολοι μια περσυνη τηλεοραση με 1400 ευρω κανεις δεν το κανει ομως παρεπιπτοντως σημερα χτυπησα την sharp lc46xl2poy ta exei ola kai den kanei kai 3500 χιλιαρικα που κανει η sony επισης μολις πεταξα την παλια Sony 32αρα crt γιατι πεθανε η οθονη μεσα σε μια 5ετια που την ειχα 1500 ειχα σκασει τοτε +200 το τραπεζακι της επισης και το dvdrecorder sony κι αυτο του κουνιαδου μου με περιπου 100 ωρες λειτουργειας 2 χρονια τοχει αλλα δεν το χρησιμοποιουσε η βλαβη ηταν τοσο ακριβη που δεν συμφερε.μετα απο αυτα οθτε να ξανακουσω για sony ασε το servis ειναι για γελια μου λεγαν να τουσ την κουβαλησω 70 κιλα τηλεοραση οι γελοιοι.

Και τρις θα το έγραφα για να το πιστέψω. Edit πήγα να κάνω το ποστ και κόλλησε ο explorer και πίσω πίσω βρέθηκα στην σελίδα του ποστ και ξαναπάτησα submit reply...:BDGBGDB55:. Τέλος πάντων στο PC επειδή αποτελείται από μέρη βρίσκουν τρόπο να σε ωθούν σε μια συνεχή αναβάθμιση. Να η κάρτα οθόνης, να ο σκληρός που γέμισε, να το ένα να το άλλο. Στην TV την παίρνεις και τελείωσες. Η είσαι τρισευτυχισμένος ή βρίζεις την γκαντεμοεπιλογή σου αλλά δεν πρόκειται να βελτιώσεις κάτι αλλάζοντας πχ μια πλακέτα μέσα. Κι άλλο να πάρεις μια κάρτα πχ 200 για ένα PC άλλο να πάρεις ξανά το τελευταίο μοντέλο τηλεόρασης μιας εταιρίας στα 2500 -3000 . Εγώ προσωπικά και από PC έχω αράξει από τότε που έβαλα τον Athlon X2 με μια 1950Pro και 2 GB μνήμης. Έβαλα βέβαια 2 500άριδες σκληρούς από τότε που άλλαξα γραμμή και άρχισα να κατεβάζω HD υλικό αλλά αυτό πιο πολύ από βαρεμάρα να κάθομαι να γράφω συνέχεια DVD για να καθαρίζω τον σκληρό. Και με την 32S2030 που έχω ευχαριστημένος είμαι σε γενικές γραμμές. Για το μέγεθος ξεκίνησα την αλλαγή (γιατί κακά τα ψέματα η 32άρα φαίνεται μικρή σε υλικό 720p στα 2 μέτρα και κάτι όταν μπορείς και θέλεις να βλέπεις την κάθε λεπτομέρεια) και πήγαινα για την 40D3000. Δεν έκατσε ούτε αυτή ούτε η 46D3000 και λέω μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει και παίρνω τελικά την 46Χ3500. Αν είχα πχ την 40S2030 ή 46S2030 ούτε που θα έμπαινα στη διαδικασία για καινούργια TV. Και νομίζω πως και πολλοί άλλοι κινούνται στο ίδιο σκεπτικό με εμένα. Υπάρχουν βέβαια πάντα και οι εξαιρέσεις.[/QUOTπαντως καλοριζικη και ελπιζω να μην παθεις τα ιδια με μενα, απο θεασεις ειναι καλη τηλεοραση αλλα ζηταει πολλα λεφτα με τοσα θα επαιρνα την kuro

Αρχικά Καλησπερίζω την παρέα!
Παρακολουθώ πολύ τακτικά το φόρουμ και πιστεύω ότι έχω κερδίσει πολλά πράγματα μέχρι τώρα. Όμως και γω ανήκω στο γνωστό κόμμα και όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα πιο κατάλληλο θέμα για να ρίξω το πρώτο μου ποστάκι :)))
Πάντως πιστεύω ότι έχω φτάσει αρκετά κοντά στην επιλογή μου, νομίζω ότι θα είναι η TH-42PX70E. Βέβαια από τις λέξεις πιστεύω και νομίζω, καταλαβαίνετε γιατί έγραψα πρώτα εδώ...

Καλησπέρα και πάλι!

Eγω εχθές μετα απο σκληρη μάχη με τον ευατό μου εκανα την επιλογή μου.
Απο σημερα θα υπάρχει στο σαλόνι μου μια Samsung 46F86BD.

H επιλογή ήταν δύσκολη γιατί ήμουν αναμεσα στην Philips 47PFL9732 την Sharp 46XL1E και την 46F86. Tελικά για λόγους διαθεσιμότητας αλλα και τιμής κατέληξα στην Samsung. Eλπιζω να ευχαριστηθω την επιλογη μου.

Εδω θελω να ευχαριστησω το forum για τις πολύτιμες συμβουλες γιατι μου ανοιξε τα μάτια σε πολλους τομείς.

Πόσοι εχουμε μείνει

-- Panosxgr (εχουμε λιγες ελπίδες για 1-2 μήνες ακόμα)
-- PETRAN (σταθερή αξία)
-- Gi0rg0s (?)
-- Akren (μεχρι να ρίξει τις τιμές η Pioneer - ποτέ δηλαδή - ΟΚ)
-- ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ (Δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα)
-- Εγώ (εχουμε μέλλον ακόμα)

Κανεις αλλος έχει μείνει ή θα βάλουμε λουκέτο ? :flipout::flipout:

Καναμε πενταδα κι εχουμε κι εναν αναπληρωματικο!!! :flipout::flipout::flipout:

ΥΓ.: Εδω καλα κρατω, αλλα απο αυριο θα ειμαι κατοχος ΠΡΟΒΟΛΕΑ!!! Οποτε μπορει να περιμενει λιγο η τηλεοραση!!! :BDGBGDB55:

Πόσοι εχουμε μείνει

-- Panosxgr (εχουμε λιγες ελπίδες για 1-2 μήνες ακόμα)
-- PETRAN (σταθερή αξία)
-- Gi0rg0s (?)
-- Akren (μεχρι να ρίξει τις τιμές η Pioneer - ποτέ δηλαδή - ΟΚ)
-- ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ (Δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα)
-- Εγώ (εχουμε μέλλον ακόμα)

Κανεις αλλος έχει μείνει ή θα βάλουμε λουκέτο ? :flipout::flipout:

-bye- Λουκέτο ; Μπα! είμαστε και εμείς εδώ, οι συνήθως σιωπηλοί υποστηρικτές, που τώρα περιμένουμε να πέσουν κι άλλο οι τιμές , να βγουν τα νεα μοντέλα που εχουν μαύρο σαν τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης και παχος τρίχας και βάρος φτερού και....και...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Εγώ πάντως αποφάσισα.
Θα αγοράσω τηλεόραση την επόμενη φορά που θα κάνει λάθος ο υπάλληλος του πλαισιο και θα βάλει 50" στα 1100 ευρώ.
Αρα δεν είμαι αναποφάσιστος