Re: Απάντηση: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ
Μπά λιγο είναι :ernaehrung004:
Εγώ λέω να σας banaroume τιμητικά για μια εβδομάδα![]()
![]()
Μπά λιγο είναι :ernaehrung004:
![]()
Αφού λοιπόν δίνω τα στοιχεία μου κτλ, επιστρέφω πάνω από το μηχάνημα για ένα γειά. Τι να δω; Εκεί που έτριβα το χέρι μου, είχε ξεβάψει..
![]()
ΕΜΕΙΣ πάμε τα πράγματα μπροστά μέσα από την ενδελεγή αναζήτηση, και την συνεχή αμφισβήτιση των υφιστάμενων τεχνολογιών και πρακτικών
επειδή έχω μάθει στην ζωή μου να είμαι τίμιος.....
δηλώνω παραίτηση απο κόμμα!:drummer:
Αγαπητέ φίλε, πρόεδρε του κόμματος, Γιώργο Χατζηδάκη, ελπίζω να συνεχίσεις άξια την ήδη λαμπρή πορεία σου στο κόμμα!
υ.γ περαιτέρω σχόλια σε λίγες μέρες.......
Εki δεν έχεις φτάσει ακόμα στο στάδιο που λέγεται μαρκαδόρος οπότε .... don't worry..
Η δικια μου πιτσιρίκα προχτές πήρε ένα μαρκαδόρο και την ώρα που εμείς δεν είμασταν στο σαλονι προσπάθησε να γράψει - και έγραψε - το ονομά της στην επιφάνεια της LCD :angry:
Μετά το πρώτο εγκεφαλικό θυμήθηκα οτι οι μαρκαδοροι που της αγοράζουμε είναι υδατοδιαλυτοί και συνήλθα :2thumb22sup:
Μετά το πρώτο εγκεφαλικό θυμήθηκα οτι οι μαρκαδοροι που της αγοράζουμε είναι υδατοδιαλυτοί και συνήλθα :2thumb22sup:
Και οχι μόνο αυτό, εμεις δίνουμε ηχηρά μυνήματα στους κατασκευαστές για βελτίωση προιόντων ώστε να μας πείσουν (κάποτε :fahne90να αγοράσουμε...
ΕΜΕΙΣ πάμε τα πράγματα μπροστά μέσα από την ενδελεγή αναζήτηση, και την συνεχή αμφισβήτιση των υφιστάμενων τεχνολογιών και πρακτικών :a0210:
Δοξάστε με![]()
Άμα σου κάνει ''νερά'' η γυναίκα σου για καινούργια TV..............να σου στείλω κάτι ανεξίτηλους που έχω για να παίζει η μικρή????????????![]()
Εki δεν έχεις φτάσει ακόμα στο στάδιο που λέγεται μαρκαδόρος οπότε .... don't worry..
Η δικια μου πιτσιρίκα προχτές πήρε ένα μαρκαδόρο και την ώρα που εμείς δεν είμασταν στο σαλονι προσπάθησε να γράψει - και έγραψε - το ονομά της στην επιφάνεια της LCD :angry:
εξακολουθω να παραμενω και γω στους αναποφασιστους με τις 3 υποψηφιες
LE46F86BD 46X3500 KAI 47PFL9732 . εγω παντως τις βλεπω σαν απο το ενα ακρο με πιο εντονα χρωματα (σαμσουνγκ) στο αλλο , περισσοτερα ποιοτικοτερα χρωματα (Σονυ) και καπου στη μεση η φιλιπς!
εχω μεινει βλακας να πουμε δε ξερω τι να κανω @! χαχα
εξακολουθω να παραμενω και γω στους αναποφασιστους με τις 3 υποψηφιες
LE46F86BD 46X3500 KAI 47PFL9732 . εγω παντως τις βλεπω σαν απο το ενα ακρο με πιο εντονα χρωματα (σαμσουνγκ) στο αλλο , περισσοτερα ποιοτικοτερα χρωματα (Σονυ) και καπου στη μεση η φιλιπς!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.